Ukrajina – Luxembursko 3:0 (kon.) | Estónsko – San Maríno 2:0 (kon.) | Slovinsko – Anglicko 2:3 (kon.)
Lichtenštajnsko – Moldavsko 1:1 (kon.) | Rusko – Rakúsko 0:1 (kon.) | Bielorusko – Španielsko 0:1 (kon.)
Slovensko – S. Macedónsko 2:1 (kon.) | Litva – Švajčiarsko 1:2 (kon.) | Švédsko – Čierna Hora 3:1 (kon.)
koniec
Švédsko
3:1 (3:0)
Čierna Hora
cz Nedeľa 14.06.2015, 20:45 • Friends Arena, Solna • Kvalifikácia ME
Predzápasové kurzy
    Dejan DAMJANOVIĆ - 3:1
     
    64
    Černá Hora právě vstřelila branku!
    DEJAN DAMJANOVIĆ se rozběhl z levé strany na míč a poslal jej ze svého pohledu naprosto přesně k levé tyči branky Andrease Isakssona.
    Zlatan IBRAHIMOVIĆ - 3:0
     
    44
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Pátý gól ve čtyřech zápasech, 55 gól ve 105 zápasech za švédské "áčko". Toť aktuální vizitka ZLATANA IBRAHIMOVIĆE, který si naběhl na milimetrově přesný pas z hloubi vlastního pole od Sebastiana Larssona. Útočník se dostal s balonem až do vápna a zde střelou ke vzdálenější tyči posílá kulatý nesmysl kolem levé nohy Poleksiće. Asistence: Sebastian Larsson.
    Zlatan IBRAHIMOVIĆ - 2:0
     
    40
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Jestli se před malou chvíli mohl zlobit Poleksić na své stopery, tak teď to může být naopak. ZLATAN IBRAHIMOVIĆ převzal na levé hranici velkého vápna míč a vypálil na branku střelu, kterou gólman Černé Hory přes val těl neviděl. Pod jeho padajícím tělem však míč prošel do sítě. Takové střely by měl reprezentační gólman chytat, holt občas se nepodaří.
    Marcus BERG - 1:0
     
    38
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Stopeři Simić se Savićem hráli doposud poměrně dobře, jenže co teď dělali při přebírání MARCUSE BERGA, to se nedá vysvětlit. Švédové na pravé straně třemi doteky z první vyšachovali dva tři hráče soupeře a Albin Ekdal poslal centr před branku Poleksiće, kde dva zmiňovaný beci hostí dali Marcusi Bergovi míli prostoru a ten se trefil hlavou ke vzdálenější levé tyči. Asistence: Albin Ekdal.

    Tomáš Lysý

    Góly: 38. Berg (Ekdal), 40. Ibrahimović, 44. Ibrahimović (Larsson) – 64. Damjanović (pen.)

    Karty:   68. Källström (SWE), 81. Ekdal (SWE) – 48. Simić (CHO), 54. Tomašević (CHO), 55. Boljević (CHO), 88. N. Vukčević (CHO)


    Švédsko: Isaksson – Bengtsson, E. Johansson, Milošević, Wendt – Larsson, Källström (72. Wernbloom), Ekdal, Zengin (64. Forsberg) – Ibrahimović (C) (90+1. Toivonen), Berg.
    Náhradníci: Olsen, Nordfeldt – Nilsson, Augustinsson, Tinnerholm, J. Olsson, Forsberg, Wernbloom, Rohdén, Durmaz, Toivonen.

    Čierna Hora: Poleksić (C) – Zverotić (58. Saveljić), Savić, Simić (75. Balić), Tomašević – N. Vukčević, M. Kašćelan (46. Boljević) – Marušić, Mugoša, Bećiraj – Damjanović.
    Náhradníci: Janjušević, M. Božović – Saveljić, Balić, Grbić, Boljević, Nikolić, M. Vukčević, Bakić, Vujović.

    Rozhodca: H. Göçek – M. Eyisoy, O. Aktaş – S. Ok (vš. Turecko)