Córdoba – Barcelona 0:8 (kon.) | Atlético Madrid – Bilbao 0:0 (kon.) | Sevilla – Real Madrid 2:3 (kon.)
La Coruña – Villarreal 1:1 (kon.)
koniec
FC Sevilla
2:3 (1:2)
Real Madrid
Sobota 02.05.2015, 20:00Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    Skvelý zápas je za nami. Veľký šláger kola, v ktorom išlo Realu o udržanie si šance na titul "Los Blancos" zvládli a vďaka hattricku svojej najväčšej hviezdy vyhrávajú 2-3 na ihrisku silnej Sevilly. (21:54:49)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Ramos po ňom poslal loptu preč a je koniec.
     
    90+3
    Sevilla ale odtiahla loptu z rohu a vyráža do posledného útoku, lenže to by nemohol akciu zastaviť James. Následne mu však loptu zobral Banega a získal roh.
     
    90+3
    Real natiahol čas a Kroos poslal loptu k rohovej zástavke na Balea, ktorú mu na aut odkopol Vidal.
     
    90+2
    Žltú kartu dostáva Daniel Carriço (FC Sevilla).
     
    90+1
    Nadstavujú sa 3 minúty.
     
    90
    Dlhú loptu na hranicu šestnástky Realu predĺžil Iborra za seba a razom sa pred Casillasom ocitol osamotený Gameiro, lenže španielsky brankár išiel skvele na zem a vychytal ďalšiu veľkú šancu.
     
    89
    Sevilla okamžite prechádza dopredu, kde pred Vidalom na aut odkopáva Arbeloa a po vhadzovaní spomínaného hráča Sevilly hlavičkuje mimo Iborra.
     
    88
    Priamy kop Kroosa našiel na malom vápne Ronalda, ktorého veľmi dobrú hlavičku z blízka reflexívne vyrazil Rico a následné nožničky od Ramosa prišli až po hvizde.
     
    88
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Marcelo, prichádza Álvaro Arbeloa.
     
    86
    Žltú kartu dostáva Benoît Trémoulinas (FC Sevilla).
     
    85
    Vidal sa predral pravým krídlom cez Marcela a dokázal odcentrovať do šestnástky, kde nastali hrozné zmätky. Najprv Suarézovu strela zrazil Pepe, ale lopta sa ocitla pri Gameirovi, ktorého zoči-voči neuveriteľne reflexívne vychytal Casillas, ale Illaru loptu na strelu na prázdnu bránu posunul opäť k Suarézovi, ktorému však nesadla strela a hráči Realu ju všetkými očami tlačili vedľa troch žrdí, čo sa im napokon aj splnilo.
     
    84
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Isco, prichádza Asier Illarramendi.
     
    83
    Marcelo na hranici šestnástky posunul loptu do nej na Balea, ale ten sa dostal až na krídlo a tak centruje a po priklepnutí Carvajala páli technicky spoza šestnástky Kroos, no Rico na strelu videl a vyrazil ju.
     
    82
    Gameiro získal pri šestnástke loptu od Varana a rútil sa sám na Casillasa, ale mladý stopér Realu sa vrátil a nádherne mu zobral čisto loptu a navyše ju dokázal ešte napáliť útočníka Sevilly, takže je z toho odkop od brány Casillasa.
     
    80
    Po zrazenom centri Tremoulinasa Carvajalom nasleduje rohový kop. Denis Suaréz ale trafil len do Isca, no domáci ostávajú pri lopte. Ďalší center do šestnástky však odvracia Ramos.
    Vicente IBORRA - 2:3
     
    79
    Sevilla dala gól!

    Vidal dostal skvelú loptu na krídlo, odkiaľ z prvej našiel pätnou prihrávkou VICENTA IBORRU, ktorý nedal Casillasovi exportnou strelou šancu zasiahnuť.
     
    79
    Mbia nedovolil Ronaldovi rozbehnúť sa po krídle a vracia loptu dozadu, odkiaľ ju Carrcico posiela rýchlo dopredu, ale Gameiro v súboji neuspel.
     
    78
    Striedanie v tíme FC Sevilla: z ihriska odchádza Carlos Bacca, prichádza Kévin Gameiro.
     
    77
    Striedanie v tíme FC Sevilla: z ihriska odchádza Grzegorz Krychowiak, prichádza Vicente Iborra.
     
    76
    Už je v opatere lekárov, vyzerá to aj na krv, ale bude v poriadku.
     
    75
    Sergio Ramos sa dostal do ďalšieho tvrdého hlavičkového súboja a ostáva ležať na zemi držiac si tvár.
     
    75
    Mbia prihral na krídlo pre Vidala, ktorý centrom na bližšiu žrď prinútil Casillasa k zákroku, ale ten vyrážal loptu, ktorá trafila bočnú sieť.
     
    73
    Marcelo po narážačke s Baleom prihral loptu na priamu strelu pred šestnástku pre Kroosa, lenže ten svojím pokusom minul bránu.
     
    71
    Vidal si na krídle narazil s Reyesom a cez Marcela sa snažil odcentrovať, ale Varane predviedol skvelý zákrok a vyváža loptu dopredu.
     
    71
    James vletel do otvorenej obrany a do šestnástky prestrčil loptu pre Balea, ktorý sa ale dostal z výhodnej pozície a následným centrom trafil len do Mbiu, ktorý loptu vyviezol.
     
    70
    Striedanie v tíme FC Sevilla: z ihriska odchádza Diogo Figueiras, prichádza Denis Suárez.
    Cristiano RONALDO - 1:3
     
    69
    Real Madrid dal gól!

    Nový muž na hracej ploche Gareth Bale poslal sprava geniálny center na zadnú žrď, kde čakal CRISTIANO RONALDO a ten predviedol hlavičku z "Ríše divov." Ani neviem, ako by som ju opísal, však vidíte sami.
     
    68
    Ronaldo sa na krídle nepredral cez Figuerasa a Krychowiakom, čo ho rozčúlilo, ale faul sa pískať nebude.
     
    67
    Reyes v rýchlosti poskytol loptu za obranu Realu pre Baccu, ale rýchly Pepe ho telom odstavil a loptu získal pre Casillasa. Portugalčan hrá dnes naozaj skvele.
     
    67
    Žltú kartu dostáva José Antonio Reyes (FC Sevilla).
     
    66
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Javier Hernández, prichádza Gareth Bale.
     
    66
    Kroosova lopta na pravé krídlo našla Carvajala, ktorý ju poslal na Ronalda a ten ju ešte posunul pre Kroosa. Nemec vystrelil spoza šestnástky a nie o veľa minul bránu.
     
    64
    Dopredu tak vyrazil Real a James si urobil miesto pred šestnástkou, lenže svoju strelu nasmeroval len do Carrica. Vidal okamžite ťahá rýchlu akciu Sevilly, ale Pepe mu čisto a pekne vypichnutím loptu zobral.
     
    64
    Sevilla už dlho kombinuje v strede poľa a snaží sa dostať prede šestnástku Realu. Podarilo sa to asi po dvoch minútach, ale center Mbiu prihral hlavou na Casillasa Varane.
     
    62
    Zatiaľ sa to však nedarí a tak pokračuje posúvanie lopty. Isco však našiel skvelým pasom na vzdialenejšej žrdi hlavu Ronalda, no ten sa snažil prihrať, čo vystihol Rico.
     
    61
    Real sa snaží niečo vymyslieť proti obrane Sevilly, ktorá je sformovaná so všetkými mužmi pod loptou.
     
    60
    Reyes dostal loptu z prehustennej pravej strany až doľava, odkiaľ sa snažil o center Tremoulinas, ale trafil len do Carvajala.
     
    59
    Marcelov center zľava zablokoval Krychowiak a Carrico následne zakladá akciu domácich.
     
    57
    Isco s Marcelom zakombinovali na ľavom krídle a Španiel následne hľadal na druhej strane Carvajala, ktorý sa snažil o center z prvej, lenže loptu trafil veľmi zle a prekopol bránu.
     
    56
    Reyes sa pokúsil dlhou loptou za obranu nájsť Vidala, ktorý ale nebol taký vysoký, aby loptu skrotil.
     
    55
    Portugalčan však svoju ranu nasmeroval len do múru a tak do protiútoku idú domáci, lenže Isco zastavil Vidala a následný center od Banegu skončil v rukaviciach Casillasa.
     
    54
    James pred šestnástkou súpera obišiel Krychowiaka, lenže ten ho fauloval a tak bude nasledovať priamy, kop pre Ronalda, z veľmi dobrej pozície.
     
    53
    Tremoulinas uspel pri rohovej zástavke v šmýkačkovom súboji s Carvajalom a odcetroval na Baccu, ktorého pokryl Varane, ale dostal loptu len ku Reyesovi, jeho strela však letela mimo.
     
    51
    Napokon do šestnástky priletel center, ktorý Pepe odvrátil k Mbiovi a jeho rana bola zblokovaná na roh. Ten zakončil opäť nebezpečne, hlavičkou od zeme pod brvno Mbia, ale predtým prišiel útočný faul jeho spoluhráčov.
     
    51
    Carvajal zbytočne fauloval prenikajúceho Tremoulinasa tesne pred šestnástkou svojho tímu.
     
    50
    Banega prichádza o loptu v strede poľa a Carvajal ju prenáša na ľavú stranu pred šestnástku pre Ronalda, ktorý ešte prihral na Kroosa, ale jeho zaujímavá prudká strela smerujúca k žrdi tesne minul bránu.
     
    49
    No a ten mohol znamenať vyrovnanie, pretože Mbia hlavičkoval z hluku tiel len tesne vedľa brány Casillasa, ktorý zamrzol na čiare.
     
    48
    Ani tento však nebol zahraný dobre, pretože odvrátil Pepe, ale po následnom centri z druhej strany nasleduje po zákroku Pepe ďalší.
     
    47
    Prudký, ale nízky Reyesov center dokázal odkopnúť Pepe, no Sevilla sa valí s ďalšou vlnou, po ktorej na roh odvracia Varane.
     
    46
    Figueiras poslal sprava veľmi zaujímavý center do šetnástky, ale najvyššie vyskočil Pepe s poslal loptu na roh.
     
    46
    Hneď na začiatku posiela Kroos loptu dopredu na Ronalda, ktorý bol ale atakovaný Figueraisom a neskrotil ju.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Krychowiak, ktorý sa v prvom polčas zrazil s Ramosom začne s ochrannom maskou.
     
    Real Madrid si vypracoval v náročnom zápase proti nebezpečnej Seville už dvojgólový náskok, keď sa dvakrát počas dvoch minút presadil Cristiano Ronaldo, ale v nadstavenom čase dal zápasu iný rozmer z penalty Carlos Bacca. V druhom dejstve sa tak môžeme tešiť na strhujúce predstavenie.

    Takže určite ostaňte s nami!!!
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.
    Carlos BACCA - 1:2
     
    45+2
    Sevilla dala gól!

    CARLOS BACCA poslal loptu do stredu, pričom Casillas sa hodil doprava a tak bude druhé dejstvo ešte veľmi zaujímavé.
    Žltá karta
     
    45+1
    Sergio Ramos fauloval vo vlastnej šestnástke Vidala a to znamená pokutový kop pre Sevillu.
     
    45+1
    Nadstavuje sa 1 minúta.
     
    45
    Banega poslal krásny a prekvapivý oblúčik za múr Realu, kde si nabehli traja hráči Sevilly, pričom mal Reyes sklepávať loptu na strelu pre Baccu, lenže pokus Kolumbijčana zrazil a odkopol Varane.
     
    44
    Reyes opäť hľadá dlhým nákopom Baccu, čo však hostia odvrátili, lenže Ramos následne pred vlastnou šestnástkou fauluje Mbiu.
     
    43
    Real sa veľmi rýchlo dostal od poliacej čiary až pred šestnástku Sevilly, lenže Jamesovu loptu do nej na Chicharita odvrátil Kolodziejczak.
     
    42
    Reyes sa snažil poslať kolmicu medzi stopérov na Baccu, ale toho telom a čisto odtláčal Varane, zatiaľ čo Pepe ich zakrižoval a rozohral loptu.
     
    41
    James s Ramosom sa však dostali do obkľúčenia hráčov domácich a tak vracajú loptu dozadu.
     
    41
    Hostia tak opäť zakladajú pomaly akciu v okolí poliacej čiary.
     
    41
    Isco bol trafený rukou do tváre pri postrannej čiare, previnil sa Mbia.
     
    40
    Sevilla sa snaží odpovedať a zakladá akciu, ktorá bola zakončená po prihrávke hlavou od Vidala do šestnástky na Mbiu, ktorý ale prestrelil z voleja bránu.
    Cristiano RONALDO - 0:2
     
    37
    Real Madrid dal gól!

    A je tu ďalší gól značky CR7. Po centri sprava od Jamesa loptu v šestnástke hlavou predĺžil na zadnú žrď Chicharito a CRISTIANO RONALDO bol pri nej skôr ako Rico, čiže jediným dotykom ju dotlačiť do bránu nemal problém.
    Cristiano RONALDO - 0:1
     
    36
    Real Madrid dal gól!

    Hostia okamžite zaútočili a po prenesení hry Ramosa doľava na Marcela sa ku krásnemu centru z otočky dostal Isco, ktorý našiel v šestnástke CRISTIANA RONALDA a ten hlavou otvára skóre.
     
    35
    Reyesova lopta za obranu hľadá Baccu, ktorý sa derie cez Pepeho, ale Portugalčan s vypätím všetkých síl telom pred Casillasom zakryl.
     
    34
    Varane v strede poľa zasiahol Vidala počas hlavičkového súboja lakťom do hlavy a Francúzovi sa tak píska faul.
     
    33
    Marcelov ďalší center našiel len Carrica, ktorý odvrátil a to isté platilo aj o Ramosov. Nakoniec to opäť zobral na seba Ronaldo, ale minul strelou spoza šestnástky bránu.
     
    33
    Marcelov center na nabiehajúceho Chicharita odkopol Kolodziejczak na aut a Real tak musí začínať od polovice.
     
    32
    Následnú kontru Vidala ale zastavil Marcelo, ktorý odvrátil center na aut a po jeho zrealizovaní páli Reyes vysoko nad bránu.
     
    31
    Medzitým sa snaží o prienik zľava Ronalda, čo sa mu ale nepodarilo a zablokovaná bola aj jeho prihrávka na os ihriska.
     
    31
    Ramos sa už vracia na ihrisko, zatiaľ čo Poliak stále krváca z nosa.
     
    30
    Krychowiak sa stretol s Ramosom vo veľmi tvrdom a vyrovnanom vzdušnom súboji, čo si obaja odskákali menšími poraneniami zátylku, resp. nosa.
     
    29
    Strela a druhej strane nebola nebezpečná, pretože letela mimo tri žrde.
     
    28
    Chicharito dostal loptu do šestnástky, kde si ju ale naviezol do mierneho uhlu, no poslal zaujímavú loptu pred Rica na nabiehajúceho Ronalda, ale pred ním ju sklzom len o kúsok posunul Carrico a to stačilo, aby ju CR7 netrafil.
     
    27
    Reyes opäť potiahol loptu dopredu, kde si ju narazil s Baccom a dával naspäť pred prázdnu bránu, ale svoj nábeh do šestnástky načasoval zle, stál v ofsajde.
     
    27
    Carvajal dostal ťažkú prihrávku od Ramosa a pokusom loptu sklzom pred Mbiom zachrániť Kamerunčana fauloval.
     
    26
    Vidal chcel poslať loptu do krídla pre Reyesa, ale kapitán Sevilly nebol v tomto prípade dostatočne rýchly.
     
    25
    Isco sa pokúsil o strelu spoza šestnástky, ale nastrelil len Krychowiaka a následný jeho center odvrátil Kolodziejczak.
     
    24
    Vidal mal dostatok priestoru na krídle na center, ale prihrávka Reyesa ho našla v ofsajde.
     
    23
    Marcelo s Ronaldom dlho rozmýšľali čo s loptou na ľavom krídle, až to Portugalčan vyriešil centrom na Chicharita, ktorý ale Mexičana nenašiel, ale iba rukavice Rica.
     
    22
    Po rýchlej strate lopty Realu v ofenzíve prišiel brejk Sevilly a skvelý center Banegu na voľného Reyesa pred prázdnou bránou, ale ten nedokázal v sklze loptu trafiť a usmerniť do brány.
     
    21
    Reyesovi sa lopta pred šestnástkou zamotala medzi nohy, ale dokázal ju poslať medzi stopérov pred Casillasa, kde nabiehal Bacca, ale Casillas bol na zemi pri lopte skôr.
     
    20
    Ronaldo sa snažil niečo vymyslieť pred šestnástkou súpera, ale zamotal sa d vlastných kľučiek a tak hru prenisli domáci na druhú stranu, kde však kolmicu na Baccu zastavil Pepe.
     
    20
    Následne prichádza k centru Isca, ktorý domáci poslali pred šestnástku na Ramosa, lenže ten vystrelil slabo, strela mu nesadla.
     
    19
    Carvajal na pravom krídle zakombinoval s Chicharitom, čoho dôsledkom bol pekný center Mexičana na Ronalda, lenže pred nám skvelo odvrátil Carrico.
     
    18
    Sevilla s ďalšou peknou kombináciou v strede poľa, po čom prišla prihrávka pred šestnástku na Figuerasa, lenže toho čisto zablokoval Marcelo.
     
    17
    Hostia sa dostávajú dopredu cez ľavé krídlo, kde ale Marcelo nevedel nič vymyslieť, takže hru otočili, ale Sevilla ich kombináciu necháva len pred vlastnou šestnástkou. Nakoniec fauluje Carvajal Reyesa, ktorý si pred ním telom zakryl loptu.
     
    16
    Sevilla teraz pridáva na obrátkach a nasleduje ďalšia kolmica za obranu pre Vidala, ktorý vrátil loptu na Baccu, lenže on bol od nej v šestnástke Relu veľmi rýchlo obratý.
     
    14
    Loptu za obranu tak dostal Bacca, ktorý ju podržal a prihral na Reyesa pred šestnástkou a ten našiel v šestnástke pred Casillasom úplne voľného Vidala, ktorý ale zoči-voči gólmanovi súpera neuspel. Síce dostal loptu za neho, ale Španiel ju skrotil a spred čiary odkopol Varane.
     
    14
    Isco poslal loptu po krídle na center pre Marcela, lenže Brazílčan ju nestihol ani sklzom na hracej ploche.
     
    13
    Hostia rozohrali na krátko a preniesli hru doľava, odkiaľ prišiel center, ale pre Chicharita to bola ťažká lopta na zakončenie hlavou.
     
    12
    Nezašiel s ňom ale ďaleko a opäť ju majú hostia. Banega navyše tvrdo kopol do Ramosa.
     
    12
    Jamesov center dostali domáci len ku Kroosovi, ktorý si ale dlho hľadal pozíciu na center a tak mu Mbia loptu vypichol.
     
    11
    Výkop Rica pristál len na kopačke Carvajala, ktorý založil akciu po pravom krídle a prihrávka Isca bola zrazená na roh.
     
    9
    Real Madrid sa po kombinácií pred šestnástkou súpera dostal k centru zľava, konkrétne to bol Marcelo, ktorý presne našiel voľného Ronalda pred Ricom, lenže Portugalčan trafil jedným dotykom presne do brankára Sevilly. Ten predviedol neuveriteľný zákrok a mám také tušenie, že ani sám nevie ako.
     
    8
    Varane poslal dlhý pas doprava na Carvajala, ktorý ale iba cez Ramosa vracia na Pepeho. Akcia tak pôjde zľava, odkiaľ si Ronaldo naviezol loptu viac na stred, ale bránený Mbiom vypálil spoza šestnástky ľavačkou nad bránu.
     
    7
    Ďalší pokus o kolmicu na Baccu a opäť nepresný. V strede poľa sa však zrazili Ramos s Banegom, ale vyzerá to tak, že obaja budú v poriadku.
     
    6
    Reyes hľadá kolmicou po krídle Baccu, pred ktorým ale loptu odohral Carvajal a cez Casillasa otáča hru. K lopte sa dostáva na krídle James, lenže jeho center do šestnástky na Chicharita bol hrozný a nepresný.
     
    5
    Vidal si nabehol za obranu na pas od Figuierasa, lenže v čase prihrávky stál za Marcelom a tým pádom aj mimo hry.
     
    4
    Marcelo sa ocitá na zemi po strete s Baccom, ale faul sa nepíska. Real drží loptu a pomaly sa snaží dostať sa vyššie. Prihrávka vzduchom na Jamesa ale nebolo dobré riešenie, keďže ten o loptu prišiel.
     
    3
    Hostia však pasom na krídlo nenašli nabiehajúceho Isca.
     
    3
    Po výkope Rica sa ešte pred hlavičkovým súbojom oprel Bacca do Pepeho, čo znamená faul Kolumbijčana.
     
    2
    Rana Cristiana Ronalda išla na os brány, lenže chýbala jej presnosť a vyletela o niečo vyššie, ako bolo potrebné.
     
    1
    Ten rozohrali domáci na krátko a Real im veľmi rýchlo berie loptu. Prechod hostí do útoku cez Ronalda znamená zisk skvelej štandardky pre Cristiana Ronalda, len pár metrov spred šestnástky Sevilly.
     
    1
    Reyes okamžite ťahá akciu po ľavom krídle, pred šestnástkou si narazil s Vidalom a vystrelil, ale Varane mu pokus zrazil na roh.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    FC Sevilla: S. Rico – Figueiras, Carriço, Kolodziejczak, Trémoulinas – Krychowiak, Mbia – Vidal, Banega, J. Reyes – Bacca.
    Náhradníci: Soria – F. Navarro, Gameiro, Iborra, Den. Suárez, Vitolo, Coke.

    Real Madrid CF: Casillas – Carvajal, Pepe, Varane, Marcelo – James Rodríguez, Ramos, Kroos, Isco – Ronaldo, Hernández.
    Náhradníci: Navas – Coentrão, Bale, Arbeloa, N. Fernández, Jesé, Illarramendi..
     
    Vzájomné zápasy

    Celkovo: 44
    Výhra Sevilly: 12
    Remíza: 3
    Výhra Realu: 29
     
    Real Madrid CF

    "Biely balet" stále zaostáva v naháňačke s Barcelonou o dva body a teraz ich čaká papierovo najťažší zápas z posledných štyroch. Na ihrisko necestuje rád žiadny súper a Real má na ňom čo odplácať, pretože posledný duel tu prehral. Súčasná forma je však veľmi dobrá, veď od neúspešného El Clásica (22.3.) neprišlo k zaváhaniu. Jediný zápas, ktorý Real nevyhral bol ten prvý vo štvrťfinále Ligy majstrov proti Atléticu, lenže odvetu vyhrali 1-0 a tak ich to vôbec nemusí mrzieť. V lige prišlo šesť ligových výhier v rade, pričom sa nadeľovali aj poriadne pálky. Granada dostal až deväť kúskov a taký Eibar či Almería prehrali 0-3.


    Najjepší strelci

    1. Ronaldo 39
    2. Benzema 15
    3. Bale


    Zranenia: Modrič, Benzema, Bale (otázny štart)


    Posledných päť ligových duelov

    Real Madrid – Almeria 3-0
    Celta Vigo – Real Madrid 2-4
    Real Madrid – Malaga 3-1
    Real Madrid – Eibar 3-0
    Rayo – Real Madrid 0-2
     
    FC Sevilla

    Andalúzania ťahajú skvelú sériu, veď posledný súťažný zápas prehrali 22.2. proti Realu Sociedad. Odvtedy zvíťazili v lige šesťkrát a štyri razy remizovali, čo ich dostalo na piatu pozíciu s rovnakým počtom bodov, ako má štvrtá Valencia. Navyše, v EL postúpili cez Zenit do semifinále, kde už čaká Fiorentina. Zaujímavým faktom tohto zápasu môže aj byť, že posledný duel v Seville skončil víťazstvom domácich.


    Najlepší strelci

    1. Bacca 19
    2 Gameiro 7
    3. Vitolo 6


    Posledných päť duelov

    Eibar – Sevilla 1-3
    Sevilla – Rayo 2-0
    Zenit – Sevilla 2-2 (EL)
    Granada – Sevilla 1-1
    Sevilla – Zenit 2-1 (EL)
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:00.

    Matej Kubove

    Góly: 45+2. Bacca (pen.), 79. Iborra – 36. Ronaldo, 37. Ronaldo, 69. Ronaldo

    Karty:   67. J. Reyes (SEV), 86. Trémoulinas (SEV), 90+2. Carriço (SEV) – 45+1. Ramos (REA), 51. Carvajal (REA)


    FC Sevilla: S. Rico – Figueiras (70. Den. Suárez), Carriço, Kolodziejczak, Trémoulinas – Krychowiak (77. Iborra), Mbia – Vidal, Banega, J. Reyes – Bacca (78. Gameiro).
    Náhradníci: Soria – F. Navarro, Gameiro, Iborra, Den. Suárez, Vitolo, Coke.

    Real Madrid: Casillas – Carvajal, Pepe, Varane, Marcelo (88. Arbeloa) – Rodríguez, Ramos, Kroos, Isco (84. Illarramendi) – Ronaldo, Hernández (66. Bale).
    Náhradníci: Navas – Coentrão, Bale, Arbeloa, N. Fernández, Jesé, Illarramendi.