Córdoba – Barcelona 0:8 (kon.) | Atlético Madrid – Bilbao 0:0 (kon.) | Sevilla – Real Madrid 2:3 (kon.)
La Coruña – Villarreal 1:1 (kon.)
koniec
FC Sevilla
2:3 (1:2)
Real Madrid
Sobota 02.05.2015, 20:00Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    Skvelý zápas je za nami. Veľký šláger kola, v ktorom išlo Realu o udržanie si šance na titul "Los Blancos" zvládli a vďaka hattricku svojej najväčšej hviezdy vyhrávajú 2-3 na ihrisku silnej Sevilly. (21:54:49)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Ramos po ňom poslal loptu preč a je koniec.
     
    90+3
    Sevilla ale odtiahla loptu z rohu a vyráža do posledného útoku, lenže to by nemohol akciu zastaviť James. Následne mu však loptu zobral Banega a získal roh.
     
    90+3
    Real natiahol čas a Kroos poslal loptu k rohovej zástavke na Balea, ktorú mu na aut odkopol Vidal.
     
    90+2
    Žltú kartu dostáva Daniel Carriço (FC Sevilla).
     
    90+1
    Nadstavujú sa 3 minúty.
     
    90
    Dlhú loptu na hranicu šestnástky Realu predĺžil Iborra za seba a razom sa pred Casillasom ocitol osamotený Gameiro, lenže španielsky brankár išiel skvele na zem a vychytal ďalšiu veľkú šancu.
     
    89
    Sevilla okamžite prechádza dopredu, kde pred Vidalom na aut odkopáva Arbeloa a po vhadzovaní spomínaného hráča Sevilly hlavičkuje mimo Iborra.
     
    88
    Priamy kop Kroosa našiel na malom vápne Ronalda, ktorého veľmi dobrú hlavičku z blízka reflexívne vyrazil Rico a následné nožničky od Ramosa prišli až po hvizde.
     
    88
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Marcelo, prichádza Álvaro Arbeloa.
     
    86
    Žltú kartu dostáva Benoît Trémoulinas (FC Sevilla).
     
    85
    Vidal sa predral pravým krídlom cez Marcela a dokázal odcentrovať do šestnástky, kde nastali hrozné zmätky. Najprv Suarézovu strela zrazil Pepe, ale lopta sa ocitla pri Gameirovi, ktorého zoči-voči neuveriteľne reflexívne vychytal Casillas, ale Illaru loptu na strelu na prázdnu bránu posunul opäť k Suarézovi, ktorému však nesadla strela a hráči Realu ju všetkými očami tlačili vedľa troch žrdí, čo sa im napokon aj splnilo.
     
    84
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Isco, prichádza Asier Illarramendi.
     
    83
    Marcelo na hranici šestnástky posunul loptu do nej na Balea, ale ten sa dostal až na krídlo a tak centruje a po priklepnutí Carvajala páli technicky spoza šestnástky Kroos, no Rico na strelu videl a vyrazil ju.
     
    82
    Gameiro získal pri šestnástke loptu od Varana a rútil sa sám na Casillasa, ale mladý stopér Realu sa vrátil a nádherne mu zobral čisto loptu a navyše ju dokázal ešte napáliť útočníka Sevilly, takže je z toho odkop od brány Casillasa.
     
    80
    Po zrazenom centri Tremoulinasa Carvajalom nasleduje rohový kop. Denis Suaréz ale trafil len do Isca, no domáci ostávajú pri lopte. Ďalší center do šestnástky však odvracia Ramos.
    Vicente IBORRA - 2:3
     
    79
    Sevilla dala gól!

    Vidal dostal skvelú loptu na krídlo, odkiaľ z prvej našiel pätnou prihrávkou VICENTA IBORRU, ktorý nedal Casillasovi exportnou strelou šancu zasiahnuť.

    Matej Kubove

    Góly: 45+2. Bacca (pen.), 79. Iborra – 36. Ronaldo, 37. Ronaldo, 69. Ronaldo

    Karty:   67. J. Reyes (SEV), 86. Trémoulinas (SEV), 90+2. Carriço (SEV) – 45+1. Ramos (REA), 51. Carvajal (REA)


    FC Sevilla: S. Rico – Figueiras (70. Den. Suárez), Carriço, Kolodziejczak, Trémoulinas – Krychowiak (77. Iborra), Mbia – Vidal, Banega, J. Reyes – Bacca (78. Gameiro).
    Náhradníci: Soria – F. Navarro, Gameiro, Iborra, Den. Suárez, Vitolo, Coke.

    Real Madrid: Casillas – Carvajal, Pepe, Varane, Marcelo (88. Arbeloa) – Rodríguez, Ramos, Kroos, Isco (84. Illarramendi) – Ronaldo, Hernández (66. Bale).
    Náhradníci: Navas – Coentrão, Bale, Arbeloa, N. Fernández, Jesé, Illarramendi.