Espanyol – Barcelona 0:2 (kon.) | Atlético Madrid – Elche 3:0 (kon.) | Getafe – Levante 0:1 (kon.)
Sociedad – Villarreal 0:0 (kon.)
koniec
Atlético Madrid
3:0 (0:0)
Elche CF
Sobota 25.04.2015, 18:00 • Estadio Vicente Calderón (Madrid) • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    77
    Atlético dalo gól!
    Madridská podvečerná pohodička pokračuje tretím gólom v Tytońovej sieti, papierové predpoklady sa napĺňajú až po zmene strán. Saúl Níguez sa v šestnástke dostal k centru z pravej strany. Vo veľkom vápne odzbrojil nedôrazného Gálveza, aby ho následne obohral a adresne odcentroval presne na kopačku ANTOINEHO GRIEZMANNA. Francúzsky krídelník sa s tým už nepáral a z malého vápna prepasíroval loptu povedľa Tytońa do siete. 3:0!
    Antoine GRIEZMANN - 3:0
     
    63
    Atlético dalo gól!
    Madridčania zdvojnásobujú svoje vedenie a už definitívne sa môžu upokojiť. Po Juanfranovom outovom vhadzovaní na pravej strane sa lopty zmocnil RAÚL GARCÍA, ktorý si loptu následne naviedol na slabšiu ľavačku, ktorou prudko vypálil presne k ľavej žrdi hosťujúcej svätyne, kam nedosiahla ani dlh ruka poľského brankára Tytońa. Krásna razantná bomba z dvadsiatich metrov napla sieť, Atléti zdvojnásobujú svoj náskok!
    Raul GARCIA - 2:0
     
    55
    Atlético dalo gól!
    Madridčania zatiaľ síce neexcelujú, no desať minút po zmene strán sa ujímajú vedenia 1:0! Práve streidajúci Juanfran sa pretiahol po pravej strane okolo Lorenteho, aby následne presne centroval na kopačku pripraveného Raúla Garcíu. Španielsky záložník pálil koníčkom z prvej po ľavej ruke poľského gólmana Tytońa. Hosťujúci brankár síce ešte stačil vyraziť loptu do strany, no vo voľnom priestore operoval iba osamotený ANTOINE GRIEZMANN, ktorý hlavičkou zblízka zasunul loptu do prázdnej bránky. 1:0 pre favorita!
    Antoine GRIEZMANN - 1:0

    Filip Adamove

    Erik Farkaš

    Góly: 55. Griezmann, 63. Raúl García, 77. Griezmann

    Karty:   25. F. Torres (ATM), 90+2. Koke (ATM) – 43. Cisma (ELC), 53. Jonathas (ELC)


    Atlético Madrid: Oblak – Gámez, Giménez, Godín, Siqueira (49. Torres Juanfran) – Raúl García (69. Ñíguez), Gabi (C), Mendes, Koke – F. Torres, Griezmann (79. Jiménez).
    Náhradníci: Moyà – Jiménez, Mandžukić, Turan, Ñíguez, Torres Juanfran, Miranda.

    Elche CF: Tytoń – Cisma, Roco, Gálvez Cerillo, Lorente – Adrián González, Mosquera (86. Arques) – G. Rodrigues (73. Giménez Candela), Fajr, Coro (C) – Jonathas (78. C. Herrera).
    Náhradníci: M. Herrera – Dam. Suárez, Lombán, C. Herrera, Giménez Candela, Fragapane.

    Rozhodca: Carlos Clos Gómez – J. Aguilar, L. Marco – Ó. López