Dortmund – Frankfurt 2:0 (kon.) | Hannover – Hoffenheim 1:2 (kon.) | Stuttgart – Freiburg 2:2 (kon.)
Hamburger – Augsburg 3:2 (kon.) | Kolín nad Rýnom – Leverkusen 1:1 (kon.) | Bayern – Hertha 1:0 (kon.)
koniec
Bayern Mníchov
1:0 (0:0)
Hertha BSC
Sobota 25.04.2015, 18:30 • Allianz Arena, München • Nemecká Bundesliga
Predzápasové kurzy
     
    Aj napriek nie práve ideálnemu výkonu napokon Bayern dokázal strhnúť víťazstvo na svoju stranu, o čo sa nádhernou akciou postaral Weiser a utešenou strelou Schweinsteiger.

    S týmto konštatovaním sa s vami lúčim. Ďakujem za pozornosť a prajem ešte pekný zvyšok sobotného večera, i celého víkendu. (20:21:37)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Hostia už tlačia všetko do pokutového územia, kde išiel v úlohe akéhosi futbalového pivota pôsobiť vysoký stopér Brooks.
     
    90+1
    Nadstavujú sa dve minúty. Herthe už teda veľa času neostáva.
     
    90
    Čakáme na údaj o nadstavenom čase. V závere riadnej hracej doby zápasu je tu faul Danteho vo vzdušnom súboji.
     
    89
    Schweinsteigerovi po návrate do zostavy futbal evidentne chutí. Nemecký stredopoliar sa v šestnástke uvoľnil krásnou kľučkou, no druhú gólovú oslavu v zápase mu prekazil skvelým zákrokom Burchert!
     
    88
    Bayern drží loptu vo svojej moci a kombinuje na útočnej polovici.
     
    86
    Najväčším otáznikom záveru zápasu je to, či sa ešte Hertha dokáže natoľko zmobilizovať, aby predviedla nejaký záverečný nápor.
     
    84
    Manuel Neuer si neodpustil fintu na atakujúceho protihráča. Nemeckému brankárskemu velikánovi riskantný ťah opäť raz vyšiel.
     
    82
    Na góle mníchovského veľkoklubu mal leví podiel Weiser, ktorý krásne prenikol po pravom krídle. Za posledné minúty si domáci zaslúžili skórovať.
    Bastian SCHWEINSTEIGER - 1:0
     
    80
    Bayern dal gól! Do tretice to už Bavorom vyšlo. Tretej veľkej šancu Bayernu v krátkom časovom slede už Hertha nebola schopná odolať. BASTIAN SCHWEINSTEIGER ostal v pokutovom území úplne voľný, dostal spätnú prihrávku z pravej strany a krásne umiestnenou technickou strelou nedal Burchertovi najmenšiu šancu reagovať!
     
    79
    Hertha teraz mala obrovitánske kusisko šťastia! Hlavička Bastiana Schweinsteigera už prekonala i Burcherta, no skončila len na ľavej žrdi!
     
    77
    Bayern mal najväčšiu šancu na strhnutie vedenia na svoju stranu v celom zápase! Robert Lewandowski predviedol ukážkový výskok, výbornú hlavičku, no na prekonanie Burcherta, ktorý vytiahol skvelý zákrok, to nestačilo!
     
    75
    Striedanie v tíme FC Bayern Mníchov: z ihriska odchádza Mario Götze, prichádza Claudio Pizarro.
     
    74
    Boateng sa s loptou dostal až pred šestnástkou, do ktorej následne nasmeroval svoj center. Ten ale výrazne postrádal presnosť.
     
    73
    Striedanie v tíme Hertha BSC: z ihriska odchádza Valentin Stocker, prichádza Jens Hegeler.
     
    71
    Vstupujeme do poslednej dvadsať-minútovky celého duelu. Zatiaľ stále márne čakáme na gól. Bayern dobýja obranu stále neúspešne.
     
    70
    Thiago poslal loptu do stredu pokutového územia, kde kraľoval len brankár Burchert.

    Michal Bakoš

    Góly: 80. Schweinsteiger

    Karty:   62. Kalou (HER)


    Bayern Mníchov: Neuer – Dante, J. Boateng, Lahm – Gaudino (46. Kurt), Rode, Schweinsteiger, Weiser, Götze (75. C. Pizarro) – Lewandowski, T. Müller (67. Alcântara).
    Náhradníci: Reina – Alcântara, Alonso, Kurt, Bernat, C. Pizarro, Martínez.

    Hertha BSC: Burchert – Pekarík, Brooks, Langkamp, Plattenhardt, Lustenberger – Skjelbred, Haraguči, Schulz – Stocker (73. Hegeler), Kalou (66. N'Djeng).
    Náhradníci: Gersbeck – Hegeler, Heitinga, N'Djeng, Ronny, Niemeyer.