Salzburg – Austria 3:1 (kon.) | Rapid Viedeň – Wolfsberger 4:1 (kon.) | Admira Wacker Mödling – Grodig 2:3 (kon.)
koniec
Admira Wacker Mödling
2:3 (2:2)
SV Grodig
cz Sobota 04.04.2015, 18:30 • BSFZ Arena • Rakúska Bundesliga
Predzápasové kurzy
     
    90+5
    René Schicker vyslal dobrou střelu, jenže ta šla těsně vedle pravé tyče. Stanković si musel oddechnout, kdyby se Schicker trefil mezi tyče, měl by spoustu práce.
     
    90
    Tak to byla velká šance na srovnání. Toni Vastić se přesně na lajně ohraničující velké vápno krásně uvolnil a pohotově vystřelil na branku. Míč šel padesát centimetrů nad břevno.
     
    85
    Hosté naposled střídají. Penaltového střelce vyrovnávací branky Stefana Nutze nahrazuje Roman Kerschbaum.
     
    77
    Admira Wacker již sází vše na jednu kartu. Za beka Thomase Ebnera naskakuje na plac Marvin Egho.
    Florian HART - 2:3
     
    75
    Grödig právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné! SV Grödig v deseti lidech otáčí z 2:0 na 2:3. Lucas Venuto vybojoval u levé postranní čáry míč a poslal jej na FLORIANA HARTA, který si všiml, že gólman Manzoni je venku z branky a parádním lobem jej přehodil. Asistence: Lucas Venuto.
     
    71
    Grödig se snaží otupit tlak soupeře střídáním. Ze hřiště velmi pomalým krokem odchází Bernd Gschweidl, který měl posledních pár minut rudo před očima. Nahrazuje jej Florian Hart.
     
    69
    A další šance domácích, kteří nyní konečně jdou do tlaku, jak by se proti deseti mělo hrát. Toni Vastić, který před malou chvílí vystřídal, hlavičkoval z malého vápna přesně do míst, kde stál gólman Grödigu.
     
    67
    Poslat Admiru do vedení mohl Eldis Bajrami, ke kterému se dostal ve vápně odražený míč. Bajrami po otočce kolem vlastní osy ostře vypálil na branku a těsně minul pravý horní roh branky.
     
    66
    Před rohovým kopem nastává druhá změna v domácí sestavě. Z placu jde dolů Christoph Schösswendter, jehož nahradí na posledních pětadvacet minut Toni Vastić.
     
    58
    Tohle bylo od Eldise Bajramiho zcela zbytečné. Kdyby raději šel přímo na branku a pokusil se vstřelit gól, bylo by to lepší. Jeho snaha vymodlit si pokutový kop dostává žlutý rámeček za nesportovní chování – nafilmovaný pád.
     
    56
    Velká příležitost domácích. Po nákopu Konstantina Kerschbaumera se ve vápně uvolnil Christoph Schösswendter, ale hlavičkou posílá míč vedle levé tyče.
     
    54
    Na hřišti se nám pořádně přitvrzuje. Bernd Gschweidl fauloval za půlící čárou u pravé lajny naprosto zbytečně Stephana Zwierschitze. Tohle nebyl hezký zákrok a útočník hostí může být rád, že vidí jen kartonek žluté barvy za zákrok zezadu přes nohy.
     
    46
    Domácí o poločase střídali. Issiaka Ouédraogo byl zřejmě zraněn a zůstal tak v kabině. Na jeho místo půjde ve druhém poločasu René Schicker.
     
    43
    Philipp Malicsek dostal parádní přihrávku do vápna a z pravé strany vystřelil. Nebýt pohotového zákroku Cicana Stankoviće, šel by míč do levé šibenice!
     
    41
    Bernd Gschweidl se dostal k míči poblíž velkého čtverce a vystřelil levačkou k levé tyči, ale akce, kterou připravil Martschinko, gólem nekončí. Rána útočníka domácích jde těsně vedle levé tyče.
    Stefan NUTZ - 2:2
     
    34
    Grödig právě vstřelil branku!
    STEFAN NUTZ provedl podobnou věc jako Windbichler při penaltě v páté minutě. Pri rozběhu se téměř zastavil, poslal gólmana na jednu stranu a poté zamířil přesně na opačnou stranu – do pravého horního rohu branky. Bez asistence, pokutový kop.
    Penaltový faul gólmana Manzoniho na útočníka Gschweidla
     
    33
    Byl nařízen pokutový kop, jelikož Simon Manzoni naprosto nepochopitelně padl pod nohy Berndu Gschweidlovi. Může být rád, že to bylo na pravém kraji vápna, jinak mohl také dostat červený kartonek. Nakonec z toho není ani žlutá karta.
     
    28
    Blízko k vrácení dvougólového náskoku byl Philipp Malicsek, který přebral míč na vápně, zatáhl jej do velkého čtverce a pravačkou poslal míč těsně nad pravý horní roh branky.
    Maximilian KARNER - 2:1
     
    26
    Grödig právě vstřelil branku!
    Situace se pro domácí lehce komplikuje. Rohový kop poslal Stefan Nutz přesně na hlavu MAXIMILIANA KARNERA, který posílá míč přesně k levé tyči branky Admiry. Krásná to trefa a i nyní byl gólman bez šance. Asistence: Stefan Nutz.
     
    25
    Hosté reagují na nastalou situaci střídáním. Z placu odchází Simon Handle, místo něj míří na hřiště Robert Strobl.
    Konstantin KERSCHBAUMER - 2:0
     
    24
    Admira právě vstřelila branku!
    Pěkná akce domácích, kteří mají o jednoho hráče navíc, přináší druhý gól Admiry, která jde za tříbodovou výhrou. Zwierschitz si vyměnil míč s Auerem a následně odcentroval z pravé strany do vápna. Tam se k míči dostal Eldis Bajrami, jenž ještě přiťukl kulatý nesmysl na penaltu pro KONSTANTINA KERSCHBUMERA, který zamířil pod břevno. Cican Stanković neměl šanci zasáhnout. Asistence: Eldis Bajrami.
     
    18
    Ale hosté po odkopu ihned ztratili míč a byl to opět Issiaka Ouédraogo, který se krásně propracoval k míči a v tísni se ještě obtočil kolem protihráčů. Následně byl přistrčen, ale rozhodčí asi neměl po penaltové situaci ve čtvrté minutě a červené kartě dost odvahy k písknutí druhé jedenáctky.
    Další gólová šance Issiaky Ouédraoga
     
    8
    Issiaka Ouédraogo byl blízko k dalšímu gólu, když jej parádně vysunul přesným pasem za obranu Zwierschitz, ale tmavá perla útoku Admiry vystřelila těsně vedle kolem pravé tyčky.
    Richard WINDBICHLER - 1:0
     
    5
    Admira právě vstřelila branku!
    K pokutovému kopu se postavil RICHARD WINDBICHLER, který se při jeho exekuci téměř zastavil, poslal gólmana k levé tyči a naopak zamířil přesně k pravé tyčce branky Grödigu. Bez asistence.
     
    4
    Byla nařízena penalta za faul Matthiase Maaka na Issiaku Ouédraoga.
    Červená karta pro Matthiase Maaka a penaltový zákrok
     
    4
    Nyní už se Ouédraogo k zakončení dostával, ale při střele jej stáhl k zemi Matthias Maak. Pro hosty je to hned dvojí pohroma. Maak totiž dostává červenou kartu a ještě se bude kopat penalta.

    Tomáš Lysý

    Góly: 5. Windbichler (pen.), 24. Kerschbaumer – 26. Karner, 34. Nutz (pen.), 75. Hart

    Karty:   58. Bajrami (TRK) – 54. Gschweidl (GRD)   4. Maak (GRD)


    Admira Wacker Mödling: Manzoni – Katzer, Ebner, Schösswendter, Zwierschitz – Auer, Windbichler – Bajrami, Kerschbaumer, Malicsek – Ouédraogo
    Náhradníci: Egho, Vastić, Sulimani, Schicker, Lackner, Weber, Siebenhandl

    SV Grodig: Stanković – Karner, Potzmann, Martschinko, Maak – Venuto, Völkl, Nutz, Brauer, Handle – Gschweidi
    Náhradníci: Djurić, Kerschbaum, Strobl, Goiginger, Strasser, Sunday, Hart

    Rozhodca: Rene Eisner – Andreas Witschnigg, Gerald Bauernfeind