AS Rím – Neapol 1:0 (kon.) | Cagliari – Lazio 1:3 (kon.) | Palermo – AC Miláno 1:2 (kon.)
Inter – Parma 1:1 (kon.) | Hellas Verona – Cesena 3:3 (kon.) | Sassuolo – Chievo 1:0 (kon.)
Bergamo – Turín 1:2 (kon.) | CFC Janov – Udinese 1:1 (kon.) | Fiorentina – Sampdoria 2:0 (kon.)
Juventus – Empoli 2:0 (kon.)
koniec
AS Rím
1:0 (1:0)
SSC Neapol
Sobota 04.04.2015, 12:30 • Stadio Olimpico (Rím) • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    Zápas v Ríme sa skončil. Domáci ho vyhrali 1-0 po góle z prvého polčasu, ktorý zaznamenal Pjanić. Hostia sa v druhom polčase snažili o vyrovnanie, ale domácim sa podarilo ubrániť tesné víťazstvo. To je na dnes odo mňa všetko, prajem Vám ešte príjemný deň. (14:23:06)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Prebieha posledná minúta nadstaveného času. Hostia zahrávali rohový kop, do pokutového územia prišiel aj brankár Neapola, ale ani z tejto situácie sa gól nezrodil.
     
    90+3
    Tréner García stojí pri postrannej čiare a motivuje svojich zverencov aby vydržali ešte pár minút. Loptu majú hostia ale novú akciu musia začínať na vlastnej polovici.
     
    90+2
    Prebieha už druhá minúta nadstaveného času. Hostia sa nevedia dostať do zakončenia, a zdá sa, že domáci svoje tesní víťazstvo predsa len ubránia.
     
    90+1
    V druhom polčase sa budú nadstavovať 4 minúty.
     
    90
    Prebieha posledná minúta riadneho hracieho času. Mertens čaroval s loptou v 16ke AS Rím, ale rozhodujúcu prihrávku pokazil a hostia o loptu prišli.
     
    89
    Hostia stavili všetko na útočenie a to znamená, že sa v obrane vytvárajú prázdne miesta. Snažil sa to využiť Nainggolan, ale píska sa ofsajd.
     
    88
    Obrovská príležitosť domácich! Iturbe z tesnej blízkosti netrafil prázdnu bránu.
     
    88
    Nainggolan skúsil strelu z veľkej vzdialenosti, ale Andújar nemal problémy.
     
    87
    Rimania sa nechcú stiahnuť na vlastnú polovicu a stále sa snažia útočiť. To samozrejme hosťom vôbec nevyhovuje, pretože nemôžu všetky sily vrhnúť do útoku.
     
    86
    Hostia mali veľkú šancu po tom ako sa lopta dostala k Zapatovi, ale ten nevedel čo má robiť, a tak z toho nebola ani len strela na bránu.
     
    85
    Ljajić si proti dvom hráčom Neapola neporadil, a loptu majú hostia. Marek Hamšík dnes do zápasu nezasiahne, a len ťažko hľadať dôvod tohto rozhodnutia trénera Benitéza.
     
    84
    Z rohového kopu si hostia nevypracovali žiadnu príležitosť a dopredu už idú domáci.
     
    83
    Zaujímavá situácia v 16ke Rimanov. Zapata sa dotkol lopty posledný a navyše rukou, no napriek tomu budú hostia zahrávať rohový kop.
     
    82
    Hostia si teraz nerozumeli v strede ihriska a loptu majú Rimania. Tí musia ustrážiť ešte 8 minút.
     
    81
    Striedajú aj hostia. Z ihriska odchádza De Guzmán a nahradí ho Insigne.
     
    80
    10 minút pred koncom prichádza na ihrisko Ibarbo, ktorý prišiel do AS Rím v zimnom prestupovom období z Cagliari. Florenzi si pri odchode z ihriska nerozumel so štvrtým rozhodcom, a tréner García si ho radšej zobral na lavičku.

    Patrik Saloky

    Góly: 25. Pjanić

    Karty:   11. De Rossi (ASR), 21. Holebas (ASR), 55. Florenzi (ASR), 72. Torosidis (ASR) – 32. Albiol (NEA)


    AS Rím: M.De Sanctis- V.Torosidis, K.Manolas, D.Astori, J.Holebas, M.Pjanic, D.De Rossi,R. Nainggolan, A.Florenzi, A.Ljajic, J.Iturbe
    Náhradníci: B.Lobont, L.Skorupski, M.Mbiwa, A.Cole, N.Spolli, F.Balzaretti, L.Paredes, L.Pellegrini, V.Ibarbo, D.Verde, S.Doumbia

    SSC Neapol: M.Andujar- R.Albiol, M.Britos, Ch.Maggio, F.Ghoulam, D.Lopez, Jorginho, J.Callejon, D.Mertens, J.De Guzman, G.Higuain
    Náhradníci: Rafael, R.Colombo, I.Strinić, Henrique, G.Mesto, J.Zúniga, K.Koulibaly, M.Hamšík, W.GGargano, M.Gabbadini, L.Insigne, D.Zapata

    Rozhodca: Nicola Rizzoli- N.Nicoletti, A.Padovan