Tottenham – West Ham 2:2 (kon.) | Everton – Leicester 2:2 (kon.) | Southampton – Liverpool 0:2 (kon.)
koniec
Tottenham Hotspur
2:2 (0:1)
West Ham United
Nedeľa 22.02.2015, 13:00 • White Hart Lane (Londýn) • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
    Harry KANE - 2:2
     
    90+6
    Tottenham dal gól!
    Sám faulovaný HARRY KANE si postavil loptu na biely bod, no v súboji s Adriánom na prvýkrát zlyhal! Španielsky gólman vystihol jeho strelu k pravej žrdi. Kane sa ale každopádne dostal k vyrazenej lopte a napálil ju do odkrytej časti bránky. Tottenham tak dramaticky vyrovnal. Remíza bude stretnutiu vzhľadom na priebeh svedčať.
    Danny ROSE - 1:2
     
    81
    Tottenham dal gól!
    Kohúti sa napokon dočkali a desať minút pred pred koncom stretnutia strieľajú kontaktný gól! Rohový kop z pravej strany rozohrával nakrátko Lamela. Christian Eriksen následne centroval do ohňa, kde Adrián boxoval pred naskakujúcim Ericom Dierom. Lopta sa však odrazila presne na kopačku DANNYHO ROSEA, ktorý číhal pred šestnástkou. Anglický ľavý obranca následne krásnym končíkom napálil loptu od zeme k ľavej žrdi. Práve odraz od trávnika zmiatol hosťujúceho gólmana, ktorý nedokázal reagovať. Kohúti naďalej žijú!
    Diafra SAKHO - 0:2
     
    62
    West Ham United dal gól!
    Na White Hart Lane sa nám dejú veľké veci a Kladivári sa ujímajú už dvojgólového vedenia! DIAFRA SAKHO posielal z pravej strany nebezpečný center na Valenciu, ktorého ešte postrážil Walker, ktorý opäť hasil zlú pozičnú hru domácich stopérov. Z druhej vlny každopádne prišiel center od Marka Noblea, na ktorý znovu nedoskočil Enner Valencia, no poza jeho chrbát nabiehajúci Sakho sa trafil z takmer nemožného uhlu. Nejaký meter od bránkovej čiary z pravej strany šestnástky zamieril krížom presne k žrdi. Aj samotný Hugo Lloris zostal zaskočený pohotovosťou senegalského útočníka. 0:2!
    Cheikhou KOUYATÉ - 0:1
     
    22
    West Ham United dal gól!
    Napriek obrovskému náporu domáceho mužstva sa prekvapivého vedenia ujímajú Kladivári! Nabil Bentaleb sa na pravej strane absolútne nepohodol s Walkerom. Po ich komunikačnom skrate a nepresnej prihrávke dozadu od Alžírčana sa lopty zmocnil Enner Valencia, ktorý na ľavej strane vysunul Aarona Cresswella. Anglický zadák následne vyslal milimetrový center do šestnástky, na ktorý si najlepšie naskočil CHEIKHOU KOUYATÉ. Senegalský bitkár sa z piatich metrov nemýlil a loptu razantnou hlavičkou upratal do siete. Hugo Lloris už na bránkovej čiare nedokázal reagovať. 1:0 pre mierneho outsidera! Na ťahu je Kaneova banda.

    Erik Farkaš

    Góly: 81. Rose, 90+6. Kane – 22. Kouyaté, 62. D. Sakho

    Karty:   45+1. Noble (WHU), 51. Cresswell (WHU)

    Nepremenená penalta: 90+5. Kane (TOT), brankár Adrián zneškodnil


    Tottenham Hotspur: Lloris (C) – Walker, Dier, Vertonghen, Rose – Bentaleb, R. Mason – Townsend, M. Dembélé, Lamela – Kane
    Náhradníci: Vorm – Soldado, Fazio, Chadli, Ch. Eriksen, Stambouli, B. Davies
    Manažér: Mauricio Pochettino (ARG)

    West Ham United: Adrián – Jenkinson, W. Reid, Tomkins, Cresswell – Noble (C), A. Song, Kouyaté – Downing – E. Valencia, D. Sakho
    Náhradníci: Jääskeläinen – Nolan, Jarvis, O´Brien, Collins, Demel, C. Cole
    Manažér: Sam Allardyce (ENG)

    Rozhodca: Jon Moss – J. Brooks, E. Smart – M. Dean