Aston Villa – Stoke City 1:2 (kon.) | Chelsea – Burnley 1:1 (kon.) | Crystal Palace – Arsenal 1:2 (kon.)
Hull City – QPR 2:1 (kon.) | Sunderland – West Bromwich 0:0 (kon.) | Swansea – Manchester United 2:1 (kon.)
Manchester City – Newcastle 5:0 (kon.)
koniec
Swansea City
2:1 (1:1)
Manchester United
Sobota 21.02.2015, 16:00 • Liberty Stadium (Swansea) • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
    Bafétimbi GOMIS - 2:1
     
    73
    Swansea dala gól!
    Napriek obrovskému náporu hosťujúceho výberu sa možno zlomového vedenia ujíma waleská Swansea! Nápor Red Devils bol v ostatných minútkach priam drvivý, no Diabli si nedali pozor na zadné vrátka. Ki Sung-Yeung prihrával z ľavej strany na Jonja Shelveyho, ktorý z vyše dvadsiatich metrov napriahol k delovej rane. Tú by David De Gea možno ešte kryl, no vo vnútri šestnástky Shelveyho bombu hlavou tečoval BAFÉTIMBI GOMIS, ktorý zmiatol španielskeho gólmana. Dave už nedokázal reagovať, Labute siahajú po druhom víťazstve nad Manchestrom United v sezóne!
    Ki SUNG-YUENG - 1:1
     
    30
    Swansea dala gól!
    Hosťom vydržalo nadobudnuté vedenie necelé dve minútky a domáce Labute expresne rýchlo vyrovnávajú! Po outovom vhadzovaní na ľavej strane ihriska sa k lopte dostal ex-Liverpoolčan Jonjo Shelvey, pre ktorého má dnešný súboj i z tohto dôvodu osobitný náboj. Holohlavý stredopoliar následne z ľavého rohu šestnástky centroval do jej stredu, kde sa od Marcosa Roja odpútal KI SUNG-YUENG. Juhokórejský záložník z piatich metrov jemným tečom upratal loptu povedľa De Geovej ľavačky do siete. Na Liberty Stadium začíname odznova!
    Ander HERRERA - 0:1
     
    28
    Manchester United dal gól!
    Červeným diablom doteraz v ofenzívnej tretine ihriska chýbala rozhodnosť a chladnokrvnosť, no ešte pred uplynutím prvej polhodiny sa ujímajú vedenia! Luke Shaw odvážne vyviezol loptu po ľavej čiare až k šestnástke, odkiaľ prihrával na Rooneyho. Anglický kapitán sklepol loptu pod seba na Di Maríu, ktorý krásne prihral doprava na ANDERA HERRERU, ktorý neobsadený z pravej strany zamieril chirurgicky presne. Lopta po odraze od pravej žrde končí v sieti, Lukas Fabiański odsúdený do role štatistu!

    Erik Farkaš

    Góly: 30. Ki, 73. Gomis – 28. A. Herrera

    Karty:   88. A. Williams (SWN), 90+1. Shelvey (SWN) – 45. Fellaini (MAN), 48. P. Jones (MAN), 84. A. Young (MAN), 88. Rojo (MAN)


    Swansea City: Fabiański – Naughton, F. Fernández, A. Williams (C), N. Taylor – Cork, Ki – G. Sigurdsson, Shelvey, Routledge – Gomis
    Náhradníci: Tremmel – Amat, Britton, Emnes, N. Oliveira, J. Montero, Rangel
    Manažér: Garry Monk (ENG)

    Manchester United: De Gea – McNair, P. Jones, Rojo, Shaw – Blind – A. Herrera, Di María – Fellaini – van Persie, Rooney (C)
    Náhradníci: V. Valdés – Mata, Falcao, Januzaj, Smalling, A. Young, A. Valencia
    Manažér: Louis van Gaal (NED)

    Rozhodca: Neil Swarbrick – S. Ledger, M. Perry – L. Probert