Novokuzneck – Barys 3:2 (1:0 po s.n.) | Novosibirsk – Omsk 1:2 (1:2 po s.n.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Čeljabinsk 1:2 (po pr.)
Metallurg Magnitogorsk – Nižnekamsk 4:3 (kon.) | CSKA Moskva – HC Slovan 12:0 (kon.) | Čerepovec – Záhreb 4:3 (1:0 po s.n.)
Jaroslavľ – Chabarovsk 2:1 (po pr.) | Novgorod – Soči 2:1 (2:1 po s.n.) | Petrohrad – Riga 3:1 (kon.)
Viťaz – D. Moskva 3:6 (kon.)
koniec po predl.
Lokomotiv Jaroslavľ
2:1 (0:0, 1:0, 0:1 - 1:0)
Amur Chabarovsk
Streda 11.02.2015, 17:00 • Arena 2000 • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    S konštatovaním, že dnešné meranie síl sa napokon po predĺžení skončilo víťazstvom favorizovaného Lokomotivu, sa s vami lúčim. Ďakujem za pozornosť a prajem ešte pekný zvyšok dnešného večera. (19:22:26)
     
    Koniec zápasu.
    Jonas HÖLÖS - 2:1
     
    61:44
    Lokomotiv Jaroslavľ dal gól!
    V Arena 2000 predsa len môžu znieť oslavné pesničky. Lokomotivu sa podarilo v druhej minúte ukončiť predĺženie a urvať na svoju stranu druhý bod. Sergej Plotnikov síce puk za Pečurskijho nepretlačil, no zamestnal ho natoľko, že sa už gólman Amuru nestihol presunúť včas k pravej tyčke, kde sa zjavil s pukom na hokejke JONAS HOLOS, ktorý už nemal problém zasunúť čierne čudo do odkrytej časti hosťujúcej svätyne. Asistencia: Sergej Plotnikov.
     
    60:45
    Od hokejistov Amuru sme videli veľmi aktívne a vysoké napádanie, ktoré slávilo úspech. Jeho zásluhou sa hostia dostali k strele od modrej, no pre Koleskina to bol rutinný zákrok.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    V tretej tretine sa Amuru podarilo vyrovnať. Zápas chudobný na góly a zaujímavé momenty tak bude pokračovať päťminútovým predĺžením.
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    59:30
    Loktionov sa ešte v poslednej minúte riadneho hracieho času dostal k strele, no druhý gól v zápase sa mu pridať nepodarilo, a tak sa zrejme po 60 minútach hry nerozhodne.
     
    58:55
    Ljubuškin si to na modrej čiare prichystal na streľbu, no Pečurskij si s jeho tiahlym pokusom poradil aj napriek cloneniu zo strany domácich hokejistov.
     
    57:30
    V pozore musí byť opäť Kolesnik, po ktorého ľavici sa koná buly.
     
    56:30
    Lokomotiv útočí a snaží sa vsietiť gól, ktorý by zrejme definitívne zlomil zápas na jeho stranu.
     
    54:30
    Slovenský útočník Michel Miklík vyskúšal strelecké šťastie, no na Kolesnikovi si vylámal zuby. Po zákroku domáceho brankára sa bude vhadzovať v útočnom pásme Amuru.
     
    53:45
    Arénou v Jaroslavli sa ozýva piskot. Domáci priaznivci nie sú spokojní s tým, že by ich miláčikovia mali po štyroch prehrách stratiť nejaké body i s najhorším tímom celej ligy.
     
    52:50
    Jakovlev zo stredného pásma len nahodil puk za bránu Amuru. Oba tímy majú priestor i čas na prestriedanie.
     
    51:50
    Hokejistom Amuru akoby s blížiacim sa koncom riadneho hracieho času rástli krídla, pretože vo svojej aktivite pokračujú aj po skončení presilovky.
     
    50:56
    Oba tímy hrajú v plnom počte. Početná prevaha Amuru Chabarovsk ostala nevyužitá.
     
    50:15
    Rastislav Špirko sa dostal k odrazenému puku, Kolesnik kľačal na ľade, no slovenský center sa aj pričinením dobrej práce defenzívy Lokomotivu k dorážke nedostal!
     
    49:30
    Brániacej sa štvorka Lokomotivu dokázala dostať puk do obrannej tretiny súpera.

    Michal Bakoš

    Góly a asistencie: 34. Andrej Loktionov (Petri Kontiola, Danill Apalkov), 62. Jonas Hölös (Sergej Plotnikov) – 47. Jevgenij Orlov (Vjačeslav Litovčenko, Kirill Safronov)


    Lokomotiv Jaroslavľ: Kolesnik (Sidorov) – S.Kronwall, Jakovlev, Hölös, Vasiljev, Ljubuškin, Gorochov, Gavrikov, Pašnin – Plotnikov, Novotný, Averin – Loktionov, Apalkov, Thörnberg – Platt, Kontiola, Kartajev – Kapustin, Gračjov
    Amur Chabarovsk: Pečurskij (Bolšakov) – Mäntylä, Těrjajev, Pereťagin, Ježov, Kurbatov, Safronov, Velikov, Rjazancev – Špirko, Tarasov, Miklík – Lugin, Šafigulin, Fisenko – Orlov, Krysanov, Haščák – Baškirkov, Litovčenko, Kopijenko

    Rozhodca: Akuzovsky, Naumov – Strelcov, Tarasov