Boston – Dallas 3:5 (kon.) | Buffalo – Ottawa 1:2 (kon.) | NY Islanders – Edmonton 3:2 (kon.)
Toronto – NY Rangers 4:5 (kon.) | Montreal – Philadelphia 2:1 (po pr.) | Florida – Anaheim 6:2 (kon.)
St. Louis – Arizona 2:1 (kon.) | Nashville – Tampa Bay 3:2 (po pr.) | Winnipeg – Minnesota 2:1 (po pr.)
koniec
Boston Bruins
3:5 (1:3, 2:1, 0:1)
Dallas Stars
cz Streda 11.02.2015, 01:00 • TD Garden, Boston (kapacita 17565 míst) • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Erik COLE - 3:5
     
    59:28
    Dallas právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Hostům se podařilo ubránit tlak Bostonu, ERIK COLE protlačil puk do bezpečné vzdálenosti od vlastní branky, kus černé pryže si ovšem trochu zalaškoval a po hraně se od mantinelu zakroutil přesně do odkryté branky! Asistence: Jason Demers a Jason Spezza.
    Trevor DALEY - 3:4
     
    33:42
    Dallas právě vstřelil branku!
    To je neuvěřitelné, Dallas dává již druhou branku v oslabení v dnešním zápase! TREVOR DALEY získal kotouč ve vlastním pásmu, našlápl k parádnímu sólu, které zakončil střelou po přejetí útočné modré čáry, Rask puk pouze vyrazil a obránce Stars jej snadno dorazil za jeho záda. Bez asistence.
    Dougie HAMILTON - 3:3
     
    26:42
    Bruins právě vstřelili branku!
    Akce domácích ale pokračovala. Eriksson z mezikruží přihrál na Kruga, jehož další střelu lehce tečovanou Kellym Lehtonen opět pouze vyrazil před sebe a DOUGIE HAMILTON se trefil přesně do odkryté části branky! Asistence: Chris Kelly a Torey Krug.
    Patrice BERGERON - 2:3
     
    20:26
    Bruins právě vstřelili branku!
    Domácí se dostali při vlastním oslabení do přečíslení dvou na jednoho, Marchand dokázal načasovat přes bránícího Klingberga přihrávku ideálně na hůl PATRICE BERGERONA, který krátkým manévrem zmátl Lehtonena, který si nakonec puk sám zavezl za brankovou čáru! Asistence: Brad Marchand.
    Jamie BENN - 1:3
     
    17:53
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hosté přidávají další branku, opět se prosazuje elitní formace Stars! Rána Jordieho Benna sice trefila clonícího Eavese před brankou, puk se ale odrazil přímo na hokejku JAMIEHO BENNA, který rychlou střelou trefil přesně odkrytý prostor branky, Svedberg se nestihl přemístit! Asistence: Patrick Eaves a Jordie Benn.
    Jamie BENN - 1:2
     
    14:38
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hosté si berou vedení zpět na svou stranu! JAMIE BENN si na útočné modré čáře zpracoval přihrávku od Goligoskiho, natlačil se přes Hamiltona až k zakončení a rychlou střelou zápěstím pod horní tyč tak trochu překvapil Svedberga v brance Bruins! Asistence: Alex Goligoski a John Klingberg.
    David KREJČÍ - 1:1
     
    10:43
    Bruins právě vstřelili branku!
    Domácí srovnávají stavu zápasu! Jordie Benn opět špatně rozehrál, puku se u mantinelu zmocnil Lucic, rychle jej poslal před branku na volné dva české spoluhráče, kteří si s celou situací poradili s bravurou. David Pastrňák šikovnou přihrávkou našel DAVIDA KREJČÍHO, který zakončoval v podstatě do prázdné branky! Asistence: David Pastrňák a Milan Lucic.
    Vernon FIDDLER - 0:1
     
    07:28
    Dallas právě vstřelil branku!
    Z dlouhé přesilové hry Boston nedokázal nic vytěžit, navíc inkasuje! VERNON FIDDLER vystihl přihrávku Krejčího podél modré čáry na Kruga, v samostatném úniku uplatnil sovu rychlost a přesnou střelou pod horní tyčku posílá svůj tým do vedení! Bez asistence.

    Adam Lacek

    Góly a asistencie: 11. Krejčí (Pastrňák, Lucic), 21. Bergeron (Marchand), 27. Hamilton (Kelly, Krug) – 8. Fiddler, 15. Ja. Benn (Goligoski, Klingberg), 18. Ja. Benn (Eaves, Jo. Benn), 34. Daley, 60. Cole (Demers, Spezza)


    Boston Bruins: Svedberg (od 21. Rask) – Chára (C), Hamilton, Seidenberg, McQuiad, Krug, Miller – Lucic, Krejčí, Pastrňák – Marchand, Bergeron, Smith – Kelly, Soderberg, Eriksson – Paille, Campbell, Cunningham. Trenér: Claude Julien.
    Dallas Stars: Lehtonen (Lindbäck) – Goligoski, Klingberg, Jokipakka, Daley, Jo. Benn, Demers – Ja. Benn (C), Seguin, Eaves – Cole, Spezza, Hemský – Roussel, Eakin, Garbutt – Horcoff, Fiddler, Ritchie. Trenér: Lindy Ruff.

    Rozhodca: Rooney, Charron – Sericolo, Nansen

    Diváci: 17565 (vyprodáno)