Dortmund – Augsburg 0:1 (kon.) | Hoffenheim – Brémy 1:2 (kon.) | Hertha – Leverkusen 0:1 (kon.)
Kolín nad Rýnom – Stuttgart 0:0 (kon.) | Paderborn – Hamburger 0:3 (kon.)
koniec
TSG 1899 Hoffenheim
1:2 (1:1)
Werder Brémy
Streda 04.02.2015, 20:00 • Rhein-Neckar Arena (Sinsheim) • Nemecká Bundesliga
Predzápasové kurzy
    Philipp BARGFREDE - 1:2
     
    52
    Werder Brémy dali gól!
    Hosťom vychádza vstup do druhého polčasu rovnako úspešne, ako tomu boli i v prvej časti. Tentokrát im stačilo ešte o minútu menej, aby sa dostali opäť do vedenia. Po outovom vhadzovaní z pravej strany sa lopta dostala k Di Santovi, ktorý sa s loptou ešte neotočil. Následne sa Vestergaard zrazil v snahe o koncovku s Kroosom a bol to napokon až PHILIPP BARGFREDE, ktorý za prispenia teču upratal loptu do siete. Dezorientovaný Oliver Baumann nedokázal reagovať na zmenu trajektórie letu guľatého nezmyslu, Werder sa možno nezaslúžene po druhýkrát v zápase ujíma vedenia!
    Ermin BIČAKČIČ - 1:1
     
    34
    Hoffenheim dal gól!
    Jeden z hlavných vinníkov úvodného gólu dnešného duelu ERMIN BIČAKČIČ svoju chybu napravil najlepším možným spôsobom. Od ľavej rohovej zástavky rozohrával štandardnú situáciu tradičný exekútor Pirmin Schwegler. Jeho center na bližšej žrdi ešte podvihol Ádám Szalai, ktorý dokonale pripravil loptu pre bosenského stopéra. Ten ju dostal ideálne do kroku a prudkou hlavičkou z malého vápna prekonal bezmocného Wolfa, ktorý nedostal akýkoľvek priestor na reakciu. V Sinsheime začíname desať minút pred prestávkou odznova!
    Franco Di SANTO - 0:1
     
    8
    Werder Brémy dali gól!
    No a práve nedávno spomínaný ex-zakončovateľ londýnskej Chelsea FRANCO DI SANTO otvára už v ôsmej minúte skóre! Domácej defenzíve sa ani na dvakrát nepodarilo odvrátiť prestrkávačku na Davieho Selkeho. Nemecký útočník sa následne dokázal pretiahnuť okolo nedôrazného Bičakčiča, aby následne prihrával do miest šestnástkového oblúku. Tam sa lopty zmocnil Di Santo, ktorý umiestnenou strelou k ľavej žrdi prekonal domáceho gólmana. Oliver Baumann sa po jeho strele zvnútra šestnástke naťahoval márne. Podceňovaný Werder sa ujíma vedenia, na ťahu je domáci výber Markusa Gisdola!

    Erik Farkaš

    Góly: 34. Bičakčič – 8. Di Santo, 52. Bargfrede

    Karty:   83. Rudy (HOF) – 46. F. Kroos (BRM), 66. S. García (BRM), 72. Di Santo (BRM), 90+3. Bartels (BRM)


    TSG 1899 Hoffenheim: Baumann – Beck (C), Strobl, Bičakčič, Jin-Su Kim – Schwegler, Polanski – Volland, Firmino, Elyounoussi – Szalai
    Náhradníci: Grahl – Rudy, Schipplock, Abraham, Salihovič, Modeste, Amiri
    Manažér: Markus Gisdol (GER)

    Werder Brémy: Wolf – Gebre Selassie, Gálvez, Vestergaard, S. García – Fritz (C), Bargfrede, Öztunali, Bartels – Selke, Di Santo
    Náhradníci: Casteels – Caldirola, Lukimya, Hajrovič, F. Kroos, Ayçiçek, Sternberg
    Manažér: Viktor Skrypnyk (UKR)

    Rozhodca: Guido Winkmann – C. Bandurski, A. Blos – T. Schriever