Senica – Spišská N. Ves 4:2 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Trnava 5:4 (2:0 po s.n.) | P.H.K. 3b Prešov – Michalovce 4:5 (kon.)
Bardejov – Pov. Bystrica 4:0 (kon.)
koniec
P.H.K. 3b Prešov
4:5 (0:2, 3:2, 1:1)
HK DUKLA Ingema Michalovce
Nedeľa 28.12.2014, 17:30 • ICE Aréna, Prešov • TIPOS Slovenská hokejová liga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:41
    Domáci sa budú brániť v trojici a to je ozaj náročná situácia na vyrovnanie zápasu, trest dostáva hráčska lavica, na ľade bolo v oslabení totiž päť hráčov PHK 3b.
     
    56:47
    Prešovčania sa ťažko dostávali do útočného pásma, až štvrtýkrát vo vlastnej presilovke faulovali, tentokrát to bol Marcel Pavlovský -- podrazenie.
     
    55:10
    Michalovce poslali dopredu znova prvú formáciu, ktorá teraz ale svojmu tímu nepomohla, hoc dnes sa postarala o štyri góly. Igor Halás je druhýkrát v zápase vylúčený a Prešov bude hrať v presile.
     
    48:12
    No a z prehnanej aktivity vyplynul nakoniec faul Petra Cmoreja, ktorý to pred bránou s dôrazom prehnal.
     
    38:58
    Martin Drotár následne v úplne inej pozícii, na opačnej strane šiel do brejku Pavlovský, v ceste mu stál len Drotár, toho obišiel a Drotárovi neostalo nič iné, len podraziť a mohol byť rád, že sa nepískal nájazd.
     
    34:50
    Peter Čížek sa následne pustil do Matejku, ktorý sa snažil dorážať pred bránkou, obaja idú na trestnú lavicu a bude sa hrať vo štvorici.
     
    28:55
    A je po presilovke domácich, už druhýkrát sa dnes takto Prešov obral o presilovky, tentokrát v tom mal prsty Vlado Sabol a jeho nedovolené bránenie v hre.
     
    28:07
    A Igor Halás vyrovnával účty, no tentokrát nedovolene, jeho zbrklá reakcia darovala domácim presilovku.
     
    22:18
    Ľubomír Buraľ oslabuje Michalovce za hru vysokou hokejkou a Prešov hrá presilovku.
     
    19:47
    Presilovka ale netrvala dlho, po súboji na mantineli rozhodca poslal na trestnú lavicu Marcela Pavlovského za držanie, veľmi diskutabilný verdikt.
     
    19:29
    Pekarčík šiel po mantineli do útoku, zastavil ho ale Martin Drotár, respektíve jeho hokejka, ktorá sa objavila v tvári Prešovčana. Domáci hrajú presilovku.
     
    16:55
    Prešov sa bude brániť naďalej, ešte v oslabení sa dopustil nedovoleného zákroku Dominik Riečický, keď pred bránkou podrazil protihráča, čo sa mi ale nezdalo, keďže ten spadol až asi 2 sekundy po kontakte s brankárom...
     
    14:38
    Michal Kivader navyše oslabí svoj tím, keď sa prevynil hákovaním.
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Lukáš Rusňák


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK DUKLA Ingema Michalovce. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 23. Pavlovský (Ferenc, Chalupa), 24. Jaroš (Sabol, Popela), 32. Korytko (Sabol, Popela), 47. Pitka (Pekarčík, Matejka) – 9. Linet (Šechný, Haláš), 11. Halás (Šechný, Linet), 26. Linet (Šechný, Halás), 33. Majerník (Čížek, Cmorej), 51. Šechný (Linet, Kubát)


    P.H.K. 3b Prešov: Riečický (Borároš) – V. Sabol, Popela, Novický, Pitka, Kobeľa, Gaborčík, Guntáš, Škrak – Korytko, Kivader, Jaroš – Chovan, Matejka, Pekarčík – Pavlovský, Chalupa, Ferenc – Duplinský, Potoček
    HK DUKLA Ingema Michalovce: Němec (24. Borko) – Šterbák, Kubát, Tkáč, Drotár, Buraľ, Šeliga, Briják – Halás, Šechný, Linet – Čížek, Majerník, Cmorej – Schnelly, Huňady, Fedorko – Mikula

    Rozhodca: Snášel – Gavalier, Šoltés