B. Bystrica – Poprad 2:0 (kon.) | Skalica – Nitra 4:3 (kon.) | Košice – Žilina 4:2 (kon.)
Piešťany – Zvolen 3:5 (kon.) | Martin – Trenčín 2:1 (kon.)
koniec
HC Košice
4:2 (2:0, 2:0, 0:2)
MsHK Žilina
Nedeľa 28.12.2014, 17:00 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Zápas je na konci, tri body získavajú Košičania. (18:59:52)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:19
    Zakázané uvoľnenie Košíc.
     
    58:48
    Križan je na striedačke, Žilina hrá power play.
     
    58:09
    Oddychový čas hostí.
     
    58:00
    Do konca tretej tretiny ostávajú už iba dve minúty.
     
    56:35
    Žilina dala gól!

    Hostia sa napokon svojou aktivitou prebojovali k druhému presnému zásahu v stretnutí! Pred bránku si nakorčušoval nikým nepokrytý JAROSLAV JABROCKÝ a puk nekompromisne napálil do siete. Asistencie: Milan Procházka a Petr Kanko.
     
    55:30
    Hostia sú smerom dopredu stále aktívni a tlačia sa do zakončenia. Svojho súpera už dokonca prestrieľali, na strely vyhrávajú 30:27!
     
    53:56
    Na ľadovej ploche sa v ostatných minútach nedej nič zaujímavejšie a puk iba lieta z jednej strany na druhú. Zakončenie nevidíme.
     
    51:26
    Hostia spod Dubňa sa opäť natlačili pred bránku. Tam chceli po nahodení zrejme dorážať, ale Hylák ich predbehol a puk za svoj chrbát nepustil.
     
    50:43
    Hostia sú aj naďalej veľmi aktívni a pokúšajú sa niečo vymyslieť. Od Steel arény si dokonca vyslúžili aj potlesk, no k presnému zásahu sa neprepracovali.
     
    49:56
    Hostia sa s pukom na hokejke presunuli do útoku, ale nahodenie pre Hyláka nebezpečné nebolo. Žilina sa v ofenzíve aj naďalej trápi.
     
    49:21
    Domáci hokejisti sa opäť presunuli do útočnej tretiny. Spoza bránky tam puk bekhendom naslepo posielal Bartoš do lepšej pozície Jenčíkovi, ale skvelý obranný zákrok Vlkov Košice do ničoho nepustil.
     
    48:20
    Oceliari toho ale v útoku veľa nevymysleli a puk v podstate iba odovzdali na hokejky svojho súpera. Hráči oboch celkov odchádzajú striedať.
     
    47:36
    V Steel aréne sa aktuálne nedeje nič zaujímavejšie. Domáci hráči upokojili hru a budú rozohrávať spoza svojej bránky.
     
    46:50
    Hosťujúcim hokejistom sa teda ich aktivita vyplatila a Hyláka už raz prekonať dokázali. Na hosťoch jasne badať bojovnosť, takže sa o to budú pokúšať aj naďalej.
     
    46:15
    Žilina sa dopustila zakázaného uvoľnenia.
     
    44:39
    Žilina dala gól!

    Domáci hokejisti sa museli brániť a hostia boli napokon úspešní! Síkela urobil v útoku kusisko práce, puk potom ponúkol na modrú čiaru a odtiaľ nekompromisne vypálil TOMÁŠ DEMEL. Na jeho strelu Hylák nestihol zareagovať. Asistencia: Matej Síkela.

    Veronika Pancuráková

    Góly a asistencie: 3. Sojčík (Suja), 8. Jánošík (Štrbák), 29. Bartánus (Bicek, Philipp), 33. Jenčík (Macejko) – 45. Demel (Síkela), 57. Jabrocký (Procházka, Kanko)


    HC Košice: Hylák (Melicherčík) – Štrbák, Cebák, Philipp, Jánošík, Šeda, Macejko, Drgoň – Rachunek, Hrnka, Hinďoš – Jenčík, Bartoš, Spilar – Bartánus, Češík, Bicek – Sojčík, Chovan, Suja – Stupka
    MsHK Žilina: Cibuľa (37. Križan) – Bajaník, Hudec, Bobček, Dresler, Ďurkech, Krčula, Mendrej, Dolinajec – Kanko, Jabrocký (A), Kokavec – Valášek, Demel (A), Drevenák (K) – Kropáč, Síkela, Procházka – Šimko, Rusnák, Kubiš.

    Rozhodca: Konc J. – Korba, Tvrdoň

    Diváci: 4297