B. Bystrica – Poprad 2:0 (kon.) | Skalica – Nitra 4:3 (kon.) | Košice – Žilina 4:2 (kon.)
Piešťany – Zvolen 3:5 (kon.) | Martin – Trenčín 2:1 (kon.)
koniec
HC Košice
4:2 (2:0, 2:0, 0:2)
MsHK Žilina
Nedeľa 28.12.2014, 17:00 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Zápas je na konci, tri body získavajú Košičania. (18:59:52)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:19
    Zakázané uvoľnenie Košíc.
     
    58:48
    Križan je na striedačke, Žilina hrá power play.
     
    58:09
    Oddychový čas hostí.
     
    58:00
    Do konca tretej tretiny ostávajú už iba dve minúty.
     
    56:35
    Žilina dala gól!

    Hostia sa napokon svojou aktivitou prebojovali k druhému presnému zásahu v stretnutí! Pred bránku si nakorčušoval nikým nepokrytý JAROSLAV JABROCKÝ a puk nekompromisne napálil do siete. Asistencie: Milan Procházka a Petr Kanko.
     
    55:30
    Hostia sú smerom dopredu stále aktívni a tlačia sa do zakončenia. Svojho súpera už dokonca prestrieľali, na strely vyhrávajú 30:27!
     
    53:56
    Na ľadovej ploche sa v ostatných minútach nedej nič zaujímavejšie a puk iba lieta z jednej strany na druhú. Zakončenie nevidíme.
     
    51:26
    Hostia spod Dubňa sa opäť natlačili pred bránku. Tam chceli po nahodení zrejme dorážať, ale Hylák ich predbehol a puk za svoj chrbát nepustil.
     
    50:43
    Hostia sú aj naďalej veľmi aktívni a pokúšajú sa niečo vymyslieť. Od Steel arény si dokonca vyslúžili aj potlesk, no k presnému zásahu sa neprepracovali.
     
    49:56
    Hostia sa s pukom na hokejke presunuli do útoku, ale nahodenie pre Hyláka nebezpečné nebolo. Žilina sa v ofenzíve aj naďalej trápi.
     
    49:21
    Domáci hokejisti sa opäť presunuli do útočnej tretiny. Spoza bránky tam puk bekhendom naslepo posielal Bartoš do lepšej pozície Jenčíkovi, ale skvelý obranný zákrok Vlkov Košice do ničoho nepustil.
     
    48:20
    Oceliari toho ale v útoku veľa nevymysleli a puk v podstate iba odovzdali na hokejky svojho súpera. Hráči oboch celkov odchádzajú striedať.
     
    47:36
    V Steel aréne sa aktuálne nedeje nič zaujímavejšie. Domáci hráči upokojili hru a budú rozohrávať spoza svojej bránky.
     
    46:50
    Hosťujúcim hokejistom sa teda ich aktivita vyplatila a Hyláka už raz prekonať dokázali. Na hosťoch jasne badať bojovnosť, takže sa o to budú pokúšať aj naďalej.
     
    46:15
    Žilina sa dopustila zakázaného uvoľnenia.
     
    44:39
    Žilina dala gól!

    Domáci hokejisti sa museli brániť a hostia boli napokon úspešní! Síkela urobil v útoku kusisko práce, puk potom ponúkol na modrú čiaru a odtiaľ nekompromisne vypálil TOMÁŠ DEMEL. Na jeho strelu Hylák nestihol zareagovať. Asistencia: Matej Síkela.
     
    43:46
    Hostia ale ešte stále majú chuť niečo vymyslieť. Pred bránkou puk vydoloval zrejme Dolinajec, ale jeho strela Hyláka neprekvapila.
     
    43:16
    V úvode tretej časti hry na ľade nevidíme nič zaujímavejšie a tento duel sa už zrejme bude iba dohrávať.
     
    41:52
    Košickí hokejisti sa presunuli do útočnej tretiny. S pukom na hokejke tam operoval Spilar, ale nikoho zo svojich spoluhráčov nenašiel a prišiel oň.
     
    40:56
    Hostia ale obrannú činnosť bez väčších ťažkostí zvládli a presunuli sa do útoku. Dravosť by vlkom mala priniesť aspoň jeden presný zásah.
     
    40:13
    Žilinskí hokejisti sa hneď v úvode tretiny dopustili zakázaného uvoľnenia a budú sa brániť.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Druhá tretina je za nami. Videli sme v nej opäť dva presné zásahy na domácej strate, ale aj výrazne lepší výkon zo strany hostí, ktorí najmä v úvode dvadsaťminútovky súpera poriadne potrápili a dostali sa do niekoľkých gólových situácií.

    Pomer striel doposiaľ: 23:20 v prospech Košíc.

    Tretia tretina sa začne približne o 18:30.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:13
    Hostia sa v závere ubránili iba za cenu zakázaného uvoľnenia, zvyšný čas zrejme prežijú pred svojou bránkou.
     
    39:02
    Križan sa musí mať na pozore. Domáci hráči ho ohrozili propagačnou strelou z diaľky, ale nový gólman nič neriskuje a puk chytá.
     
    38:56
    Košičania sa dlho nebránili, puk za bránkou vybojovali na svoje hokejky a presunuli sa do útoku. Vlci si ešte budú musieť dať pozor.
     
    38:34
    Žilinčania to ale ešte predsa len skúsia aj strelecky. Od modrej čiary pálil Síkela, no jeho puk sa pred bránkou neujal a nik ho nedokázal nebezpečnejšie doraziť.
     
    37:45
    Pri puku sú aktuálne Košičania, ktorí sa už nemusia nikam ponáhľať. Domáci hráči kontrolujú zvyšok tretiny.
     
    36:52
    Košičania sa presunuli do útoku a okamžite chceli prekvapiť nového muža v bránke. Pred tri žrde sa natlačil Hrnka, ale napokon bol dobre zablokovańý a nemohol tvrdšie vystreliť.
     
    36:07
    Zmena v bránke hostí. Igor Cubuľa končí, na jeho miesto smeruje Karol Križan.
     
    35:31
    Mohlo byť znížené! Hostia sa v rýchlej kontre dostali do útočnej tretiny, kde prišla krížna prihrávka do medzikružia, odkiaľ už pálil aktívny Šimko. Jeho strela mala rýchlosť aj silu, ale chýbalo jej ´pár centimetrov.
     
    34:46
    Žilinskí hokejisti sú síce aj naďalej aktívni, ale pred sebou majú iba veľmi ťažkú úlohu. Ani tá však nie je nereálna a tak sa Mikulovi zverenci stále tlačia do útoku.
     
    33:43
    Jenčík po krátkom pobyte na ľade ani nestriedal a ruky už dvíhal nad hlavu opäť, no teraz zbytočne. Hosťujúca obrana ho nechala pred bránku, no košický útočník napokon svoje zakončenie poslal iba do betónov gólmana.
     
    33:00
    Košice dali gól!

    Domáci už v plnom počte využili veľké zaváhanie súpera v obrane a na bránku sa sám rútil RICHARD JENČÍK. Skúsený útočník svoj únik nemohol zakončiť nijak inak ako úspešnou strelou. Asistencia: Miroslav Macejko.
     
    32:44
    Domáci v plnom počte.
     
    32:30
    Žilina v záverečných sekundách presilovky založila útočnú akciu spoza vlastnej bránky, ale zrejme jej to nepomôže. Oceliari už čakajú v defenzíve.
     
    32:12
    Košičania sa síce museli brániť, ale súpera do vážnejšieho zakončenia nepustili a puk napokon vytlačili z pásma.
     
    31:19
    Po veľkom boji pri mantineli puk získali domáci hokejisti a vyhodili ho cez všetky čiary.
     
    31:06
    Hostia začali aktívne a okamžite sa usadili v útoku. Po prudkej strele od modrej čiary prišiel nebezpečný teč Drevenáka, no iba vedľa bránky.
     
    30:44
    Košice sa budú brániť! Na trestnú lavicu smeruje za nedovolené bránenie Macejko.
     
    30:04
    Domáci hokejisti opäť neustrážili súpera a Šimko sa sám dostal k strele na bránku. Tú ale Hylák dobre videl a skvelý pokus žilinského hráča zmaril.
     
    29:45
    Hostia chceli rýchlo odpovedať a natlačili sa do stredného pásma. Odtiaľ chcel puk do útoku dostať Kubiš, ale Štrbák mu to nedovolil.
     
    28:59
    Košice dali gól!

    Domáci hokejisti sa po čase dostali do útoku, a to nahodením Philippa. Po ňom sa hostia nestihli zorientovať, domáci sa rozostavili v pásme a MAREK BARTÁNUS spred bránky nekompromisne zakončil. Asistencie: Jiří Bicek a Radek Philipp.
     
    28:32
    Košičanom sa ale v ofenzíve v tejto tretine zatiaľ nedarí a o puk prišli. Do útoku sa teda dostali hostia, Jabrocký zakončoval spred bránky, ale iba do lapačky Hyláka.
     
    27:59
    Košičania sa pokusu súpera ubránili, puk si prevzali na svoje hokejky a budú chcieť útočiť.
     
    27:13
    Hosťujúci Šimko sa teraz predviedol v skvelom svetle! Žilinský hráč si puk od mantineli potiahol až pred bránku, kde ale cez Hylákove betóny nemohol vystreliť.
     
    26:51
    Žilinskí hokejisti sa po čase museli brániť, čo sa im podarilo iba za cenu zakázaného uvoľnenia.
     
    25:34
    Hostia sa nasťahovali do útočného pásma a pokúšajú sa tam niečo vymyslieť. Puk sa popred bránku pokúšal do lepšej pozície dostať Kropáč, no nikoho zo svojich spoluhráčov nenašiel.
     
    24:56
    Hostia to berú skutočne vážne a aj teraz sa natlačili do útočnej tretiny a tvrdo vypálili. Ak sa Hylák v prvej časti hry nudil, teraz si minúty bez práce zaručene dobieha.
     
    24:12
    Domáci hokejisti po dlhej dobe preniesli hru aj pred žilinského brankára. Tam sa síce pokúsili prekonať muža medzi tromi žrďami, ale ten si dal pozor a MsHK má stále šancu.
     
    23:10
    V úvode tejto časti hry sa nám dejú skutočne veľmi zaujímavé veci. Pri puku sú hostia, ktorí vstúpili do dvadsaťminútovky ako vymenení a neustále sa tlačia do útoku.
     
    22:24
    Žilina začala túto tretinu bravúrne a v únikoch a prekvapeniach pokračuje aj v plnom počte. Pred bránku sa teraz natlačil úplne zabudnutý Síkela, ktorý ale v rýchlosti našiel iba lapačku bravúrneho Hyláka, ktorý teraz zabránil čistému gólu.
     
    21:30
    Hostia v plnom počte.
     
    20:58
    Košičania sa dopustili takmer navlas rovnakej chyby! Tentokrát Procházka unikol po pravom krídle, takisto nebezpečne vypálil a Oceliari môžu ďakovať iba Hylákovi, ktorý ich opäť podržal.
     
    20:30
    Druhá tretina sa začala výherným buly pre Košice, ktoré sa okamžite presunuli do útoku a rozostavili svoj presilovkový vzorec. Ten im ale vôbec nevyšiel, puk ponúkli Procházkovi a ten sa vo vlastnom oslabení rútil sám na Hyláka. Košický gólman si na strelu počkal a vyrazil ju mimo troch žrdí.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Prvá tretina je na konci. Videli sme v nej jasnú prevahu domácich hokejistov, ktorí Cibuľu prekonali dvakrát a pred prestávkou tak zaslúžene vyhrávajú. Vlci ale ešte hlavy vešať nemusia, pred nimi je dostatok času na vyrovnanie.

    Pomer striel po prvej tretine: 11:5 v prospech Košíc.

    Druhá tretina sa začne približne o 17:45.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:45
    Hostia puk hneď v úvode vlastného oslabenia vyhodili cez všetky čiary a Košičanom návrat do pásma nevyšiel. Dopustili sa iba zakázaného uvoľnenia.
     
    19:30
    Hostia sa napokon museli stiahnuť ešte aj do obrany, kde Jabrocký podržal protihráča a inkasuje dvojminútový trest.
     
    19:19
    Hostia sa stále snažia a sympaticky sa pokúšajú prekvapiť z každej možnej pozície. Od modrej teraz pálil Kubiš, ale iba z ofsajdovej pozície,
     
    18:52
    Žilinčania to ale vôbec nemajú jednoduché. Košičania ich z pásma vytlačili a pri následnom pokuse o návrat sa hostia dopustili iba zakázaného uvoľnenia.
     
    18:34
    Hostia v závere tretiny bojujú v útoku a pokúsia sa akýmkoľvek spôsobom prekvapiť nerozchytaného košického brankára. Na Hyláka pália z každej možnej pozície.
     
    18:23
    Košičania sa dopustili zlej rozohrávky, z ktorej vyplynulo zakázané uvoľnenie a vhadzovanie po Hylákovej pravici.
     
    17:56
    Presilovka hostí je už medzičasom na konci a domáci útočia už v plnom počte. Pred bránkou ostal opäť osamotený Bicek, no jeho rana iba preletela bránkoviskom a skončila vedľa troch žrdí.
     
    16:22
    Domáci v plnom počte.
     
    16:02
    Cibuľa sa musí mať stále na pozore. Teraz vykorčuľoval spomedzi troch žrdí aby k strele nepustil Hrnku. Košičania si so súperom robia čo chcú.
     
    15:26
    Košickí hokejisti sa vo vlastnom oslabení dostali do útoku a takmer z toho bol tretí gól v žilinskej sieti! Puk sa v ľavom kruhu dostal k Bartánusovi, ktorý ho veľmi tvrdo napálil iba niekoľko milimetrov od bránky, dokonca možno aj jemne pohladil konštrukciu.
     
    15:09
    Košičania puk vyhadzujú cez všetky čiary a oba celky odchádzajú striedať.
     
    14:56
    Hostia začali presilovku sympaticky a bojujú o každý centimeter útočného pásma. Napokon im už ale došli sily a od modrej vypálil Bobček, no Hyláka neprekvapil.
     
    14:22
    Košice sa budú brániť! Na trestnú lavicu smeruje za nedovolené bránenie Bartoš.
     
    14:20
    Táto situácia vyzerala pre hostí nádejne, ale nedokázali ju využiť. V domácej obrane ostal iba Štrbák, ktorý však sám zvládol akési prečíslenie Bajaníka s Jabrockým, na konci ktorého nedovolil súperovi prihrať do lepšej pozície a teda ani vystreliť.
     
    13:51
    Zdá sa, že hosťujúci hráči sa konečne pozviechali a nabrali sily do útočenia. Puk teraz presunuli z hĺbky obrannej tretiny až do útoku a po nahodení z ľavej strany aspoň získali pásmo.
     
    13:22
    Žilina sa konečne dostala do útoku, ale opäť sa jej nepodarilo ohroziť Hyláka. Rozhodcovia videli úmyselný ofsajd a hru presúvajú na opačnú stranu klziska.
     
    12:49
    Košičania veľa času nepotrebovali, puk si prevzali na svoje hokejky a presunuli sa do útoku. Tam sa pred bránku natlačil Sojčík, no Cibuľa nič neriskoval a kus čiernej gumy prikryl.
     
    12:26
    Vlci chceli ísť do útoku, ale zastavil ich ofsajd na modrej čiare.
     
    11:36
    Na ľadovej ploche sa stále nič nemení. Košickí hokejisti majú všetko plne pod kontrolou a naďalej útočia. Hostia sú bezradní.
     
    10:26
    Žiline sa podarilo puk dostať z pásma, nie však vystreliť. Hylák v bránke iba mrzne a nudí sa.
     
    09:56
    Domáci hokejisti vyhrali buly v útočnej tretine a opäť zaútočili. Do medzikružia si po prihrávku zbehol Hinďoš, no jeho rana letela iba tesne nad ľavý horný roh bránky.
     
    09:40
    Tak toto bolo skutočne zaujímavé! Košičania sa natlačili do zakončenia a Suja puk poslal smerom za čiaru. Cibuľa ležal na zemi a vôbec nevedel, čo sa okolo neho deje. Puk sa pomaly kĺzal za čiaru, no gólman hostí ho v poslednej sekunde zachytil a zabránil tretiemu presnému zásahu vo svojej sieti.
     
    08:36
    Hostia teda prvú hru v oslabení bez inkasovania nepredýchali a prehrávajú už o dva góly. Z ich pohľadu ale nič nie je stratené a naďalej sa tlačia do útoku.
     
    07:53
    Košice dali gól!

    Hostia síce v úvode oslabenia puk podržali mimo pásma, ale potom im ho vzal Spilar a Košičania rozostavili presilovkový vzorec. Na jeho konci bola Štrbákova rana od modrej čiary, ktorú za dezorientovaého Cibuľu pred bránkou usmernil ADAM JÁNOŠÍK. Asistencia: Martin Štrbák.
     
    07:02
    Hostia sa budú brániť, na trestnú lavicu smeruje za hákovanie Demel.
     
    06:56
    Rozhodca signalizuje vylúčenie, presilovku si zahrajú Košice.
     
    06:34
    Hostia konečne dostali puk spred vlastnej bránky a môžu aspoň prestriedať. Cibuľa si na moment vydýchne.
     
    05:56
    Hra sa stále vôbec neprerušuje a Žilina sa nevie vymaniť spod tlaku domáceho tímu. V Steel aréne sa zatiaľ hrá iba na jednu bránku.
     
    05:15
    Košičania stále útočia a súpera do ničoho nepúšťajú. Hostia prepadli v defenzíve, na bránku sa rútil sám Bicek, ale Cibuľa sa nenechal oklamať a víťaza Stanley Cupu s prehľadom vychytal.
     
    04:42
    Hra sa vôbec neprerušuje a domáci stále útočia. Tentokrát sa po pravej strane pred bránku natlačil Bartoš, no jeho zakončenie k žrdi Cibuľa ukážkovo prečítal.
     
    03:35
    A mohlo byť už aj 2:0! Domáci hokejisti opäť prekabátili defenzívu hostí, na pravej strane sa ocitol takmer osamotený Hinďoš, no s jeho prudkou strelou z kruhu si Cibuľa poradil.
     
    03:06
    Žilina chcela odpovedať rýchlym prechodom, ale dopustila sa iba zakázaného uvoľnenia po zlej rozohrávke.
     
    02:52
    Košice dali gól!

    Žiline sa dlho nedarilo oslobodiť spod zovretia domácich a napokon už v úvode inkasuje. Po Sujovej prihrávke si puk spoza bránky potiahol PETER SOJČÍK a pretlačil ho popri korčuliach Cibuľu, Asistencia: Jakub Suja.
     
    01:26
    Navrátilec Spilar sa napokon k odrazenému puku v medzikruží dostal a opätovne veľmi tvrdo vypálil. Cibuľa je ale zatiaľ pozorný a strelám Košíc odoláva.
     
    01:15
    Z tohto už ale mohol byť prvý gól zápasu! Košičania s pukom na hokejke rýchlo prenikli do pásma, kde najskôr zakončoval Spilar a po ňom dorážal Bartoš, ale ani jeden z nich neprekvapil.
     
    00:39
    Košickí hokejisti sa do pásma vrátili, no tam opäť nič nevymysleli. Pri mantineli zabojoval Bajaník s Drevenákom a puk dostali von z tretiny.
     
    00:09
    Úvodné vhadzovanie získal na svoju hokejku domáci Hrnka a Košičania sa okamžite chceli pustiť do útočenia. Puk nahodili na zadný mantinel, ale nedokorčuľovali ho.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Hráči oboch celkov sú už pripravení na ľadovej ploche a stretnutie sa o malý moment môže začať. Domáci nastúpia v tmavomodrých dresoch, hostia v žltej farbe.

    Dámy a páni, prajeme vám príjemný športový zážitok.
    Pred Steel arénou sa vytvorili dva veľké rady.
     
    Úvodné zostavy:

    HC Košice: Hylák (Melicherčík) – Štrbák, Cebák, Philipp, Jánošík, Šeda, Macejko, Drgoň, Stupka – Rachunek, Hrnka, Hinďoš – Jenčík, Bartoš, Spilar – Bartánus, Češík, Bicek – Sojčík, Chovan, Suja.

    MsHK DOXXbet Žilina: Cibuľa (Križan) – Bajaník, Hudec, Bobček, Dresler, Ďurkech, Krčula, Mendrej, Dolinajec – Kanko, Jabrocký (A), Kokavec – Valášek, Demel (A), Drevenák (K) – Kropáč, Síkela, Procházka – Šimko, Rusnák, Kubiš.

    Rozhodca: Konc J. – Korba, Tvrdoň.
     
    Posledné extraligové zápasy:

    HC Košice:
    Poprad – Košice 4:6
    Košice – Skalica 5:3
    Košice – SR 20 3:4 sn
    B. Bystrica – Košice 2:3
    Košice – Nitra 1:3

    MsHK DOXXbet Žilina:
    Žilina – Piešťany 4:3
    Žilina – Martin 1:2 pp
    Žilina – Trenčín 0:1
    Zvolen – Žilina 2:1
    Nitra – Žilina 7:1
    --------------------------------------------------------------------------

    Najproduktívnejší hráči:

    HC Košice:
    Marek Bartánus – 25 bodov (10+15)
    Richard Jenčík – 22 bodov (12+10)
    Peter Bartoš – 22 bodov (7+15)
    Adam Lapšanský – 19 bodov (13+6)
    Tomáš Hrnka – 18 bodov (6+12)
    Gabriel Spilar – 18 bodov (5+13)

    MsHK DOXXbet Žilina:
    Milan Procházka – 20 bodov (8+12)
    Milan Drevenák – 16 bodov (8+8)
    Petr Kanko – 13 bodov (6+7)
    Jakub Drábek – 11 bodov (4+7)
    Ján Šimko – 9 bodov (4+5)
    Jaroslav Jabrocký – 9 bodov (3+6)
    --------------------------------------------------------------------------

    Brankári:

    HC Košice:
    Marcel Melicherčík – 1513 minút a 32 sekúnd, 641 striel, 44 gólov, úspešnosť 93.14%
    Alexandr Hylák – 678 minút a 45 sekúnd, 283 striel, 20 gólov, 92.93%

    MsHK DOXXbet Žilina:
    Karol Križan – 1117 minút a 17 sekúnd, 523 striel, 50 gólov, úspešnosť 90.44%
    Igor Cibuľa – 475 minút a 49 sekúnd, 229 striel, 22 gólov, úspešnosť 90.39%
    --------------------------------------------------------------------------

    Vzájomné zápasy v tejto sezóne:
    8. kolo: Žilina – Košice 0:4 (0:0, 0:2, 0:2)
    17. kolo Žilina – Košice 1:3 (0:1, 1:1, 0:1)
    26. kolo Žilina – Košice 2:0 (0:0, 0:0, 2:0)
     
    Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri ďalšom pokračovaní našej najvyššej hokejovej súťaže. Po reprezentačnej prestávke a vianočných sviatkoch sa na extraligové klziská vraciame 35. kolom, v rámci ktorého je v metropole východu naplánovaný duel Košíc so Žilinou. Z tohto zápasu vám vďaka nášmu podrobnému textovému prenosu určite neunikne nič podstatné.

    Čaká nás súboj tímov z opačných polovíc tabuľky. Domáce Košice sú na tom oproti svojmu súperovi výrazne lepšie a do duelu vstupujú ako favorit, ktorý sa aktuálne nachádza na úplnom čele súťaže. Oceliari doposiaľ v 36 zápasoch vybojovali 78 bodov a pred druhou Nitrou majú štvorbodový náskok. Zverenci trénera Tomka zatiaľ 22-krát zvíťazili v riadnom hracom čase, 4-krát si pripísali za triumf dva body, 4-krát po predĺžení (resp. samostatných nájazdoch) získali bod a 6-krát v zápase nebodovali. Ich celkové skóre je 97:65. Aktuálni majstri Slovenska majú vôbec najlepšiu defenzívu v rámci celej súťaže, pretože nikto z ich súperov neinkasoval menej gólov.

    Hostia zo Žiliny toľko dôvodov na úsmev nemajú. Vlkom sa v tomto ročníku doposiaľ príliš nedarí a nachádzajú sa až na predposlednej priečke v tabuľke. Na svojom konte majú po 36 odohraných zápasoch iba 33 bodov, čo je iba o bod viac ako má posledná Skalica a tak sa dnes môže stať, že tím spod Dubňa klesne na úplné dno tabuľky. Zverenci trénera Petra Mikulu doposiaľ naplno bodovali 9-krát, dva body si pripísali raz, v 4 prípadoch získali po prehre po predĺžení (resp. samostatných nájazdoch) aspoň bod a až 22-krát nebodovali vôbec. Ich celkové skóre je 76:11 a majú vôbec najmenej produktívnu ofenzívu spomedzi všetkých extraligistov.

    Začiatok duelu v Steel aréne je naplánovaný na 17:00. Ak sa ho nemôžete osobne zúčastniť, všetky informácie o dianí na ľadovej ploche sa dozviete z nášho podrobného textového prenosu.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

    Veronika Pancuráková

    Góly a asistencie: 3. Sojčík (Suja), 8. Jánošík (Štrbák), 29. Bartánus (Bicek, Philipp), 33. Jenčík (Macejko) – 45. Demel (Síkela), 57. Jabrocký (Procházka, Kanko)


    HC Košice: Hylák (Melicherčík) – Štrbák, Cebák, Philipp, Jánošík, Šeda, Macejko, Drgoň – Rachunek, Hrnka, Hinďoš – Jenčík, Bartoš, Spilar – Bartánus, Češík, Bicek – Sojčík, Chovan, Suja – Stupka
    MsHK Žilina: Cibuľa (37. Križan) – Bajaník, Hudec, Bobček, Dresler, Ďurkech, Krčula, Mendrej, Dolinajec – Kanko, Jabrocký (A), Kokavec – Valášek, Demel (A), Drevenák (K) – Kropáč, Síkela, Procházka – Šimko, Rusnák, Kubiš.

    Rozhodca: Konc J. – Korba, Tvrdoň

    Diváci: 4297