B. Bystrica – Poprad 2:0 (kon.) | Skalica – Nitra 4:3 (kon.) | Košice – Žilina 4:2 (kon.)
Piešťany – Zvolen 3:5 (kon.) | Martin – Trenčín 2:1 (kon.)
koniec
HC Košice
4:2 (2:0, 2:0, 0:2)
MsHK Žilina
Nedeľa 28.12.2014, 17:00 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    56:35
    Žilina dala gól!

    Hostia sa napokon svojou aktivitou prebojovali k druhému presnému zásahu v stretnutí! Pred bránku si nakorčušoval nikým nepokrytý JAROSLAV JABROCKÝ a puk nekompromisne napálil do siete. Asistencie: Milan Procházka a Petr Kanko.
     
    44:39
    Žilina dala gól!

    Domáci hokejisti sa museli brániť a hostia boli napokon úspešní! Síkela urobil v útoku kusisko práce, puk potom ponúkol na modrú čiaru a odtiaľ nekompromisne vypálil TOMÁŠ DEMEL. Na jeho strelu Hylák nestihol zareagovať. Asistencia: Matej Síkela.
     
    33:00
    Košice dali gól!

    Domáci už v plnom počte využili veľké zaváhanie súpera v obrane a na bránku sa sám rútil RICHARD JENČÍK. Skúsený útočník svoj únik nemohol zakončiť nijak inak ako úspešnou strelou. Asistencia: Miroslav Macejko.
     
    28:59
    Košice dali gól!

    Domáci hokejisti sa po čase dostali do útoku, a to nahodením Philippa. Po ňom sa hostia nestihli zorientovať, domáci sa rozostavili v pásme a MAREK BARTÁNUS spred bránky nekompromisne zakončil. Asistencie: Jiří Bicek a Radek Philipp.
     
    07:53
    Košice dali gól!

    Hostia síce v úvode oslabenia puk podržali mimo pásma, ale potom im ho vzal Spilar a Košičania rozostavili presilovkový vzorec. Na jeho konci bola Štrbákova rana od modrej čiary, ktorú za dezorientovaého Cibuľu pred bránkou usmernil ADAM JÁNOŠÍK. Asistencia: Martin Štrbák.
     
    02:52
    Košice dali gól!

    Žiline sa dlho nedarilo oslobodiť spod zovretia domácich a napokon už v úvode inkasuje. Po Sujovej prihrávke si puk spoza bránky potiahol PETER SOJČÍK a pretlačil ho popri korčuliach Cibuľu, Asistencia: Jakub Suja.

    Veronika Pancuráková

    Góly a asistencie: 3. Sojčík (Suja), 8. Jánošík (Štrbák), 29. Bartánus (Bicek, Philipp), 33. Jenčík (Macejko) – 45. Demel (Síkela), 57. Jabrocký (Procházka, Kanko)


    HC Košice: Hylák (Melicherčík) – Štrbák, Cebák, Philipp, Jánošík, Šeda, Macejko, Drgoň – Rachunek, Hrnka, Hinďoš – Jenčík, Bartoš, Spilar – Bartánus, Češík, Bicek – Sojčík, Chovan, Suja – Stupka
    MsHK Žilina: Cibuľa (37. Križan) – Bajaník, Hudec, Bobček, Dresler, Ďurkech, Krčula, Mendrej, Dolinajec – Kanko, Jabrocký (A), Kokavec – Valášek, Demel (A), Drevenák (K) – Kropáč, Síkela, Procházka – Šimko, Rusnák, Kubiš.

    Rozhodca: Konc J. – Korba, Tvrdoň

    Diváci: 4297