Senica – Spišská N. Ves 4:2 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Trnava 5:4 (2:0 po s.n.) | P.H.K. 3b Prešov – Michalovce 4:5 (kon.)
Bardejov – Pov. Bystrica 4:0 (kon.)
koniec
HK Bardejov
4:0 (0:0, 2:0, 2:0)
HK 95 Považská Bystrica
Nedeľa 28.12.2014, 18:00 • Zimný štadión, Bardejov • TIPOS Slovenská hokejová liga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    60:00
    Koniec zápasu. (19:58:27)
     
    59:43
    Hostia v plnom počte.
     
    59:00
    Baláž išiel sám na brankára, ale jeho strela mu vôbec nevyšla a Hričina si pripísal jednoduchý zákrok.
     
    58:28
    Filip Vaško (BAR) – nedovolená hra s vysokou hokejkou.
     
    58:28
    Musím povedať, že rozhodcovia dnešne stretnutie nejak nezvládajú. Najprv jeden z hostí uštedril hlavičku domácemu Kohutiarovi na štýl Zidana, začo neinkasoval žiaden trest a teraz Vaško bol dostal úder hokejkou do tváre a je vylúčený práve on. Zaujímave rozhodnutia.
     
    57:43
    Ján Zlocha (POB) – faul kolenom.
     
    57:00
    Domáci púšťajú k početnej streľbe, ale ani jedna zo striel neje nebezpečná.
     
    55:50
    Baláž spoza brány posielal puk pred ňu na Gmittera, ale toho dobre odstavili od puku obrancovia a zmarili mu tým streleckú príležitosť.
     
    55:30
    Cútt ťahal puk a na ľavej strane sa mu núkal Baláž, ale Cútt nakoniec zvolil strelu a Hričinu ju vyrazil s ľavým ramenom.
     
    54:45
    Od modrej strieľal G. Saliji, Česelka puk netečoval a pustil na bránku, ale Hričina ho so šťastím zastavil betónom.
     
    53:15
    Zlocha najprv prestrelil bránu, ale o malú chvíľu sa dostal znova k strele a ta mierila presne do stredu brány, kde ju zastavil Andreanin a posunul svojmu obrancovi, aby založil ďalší útok.
     
    52:30
    Domáci sa už bavia hokejom a zahadzuje jednu šancu za druhou. Kohutiar našiel na zadnej tyčke Segľu a ten nechal vyniknúť ľavý betón Hričinu.
     
    51:39
    Bardejovčania si už robia čo si zachcú s hráčmi hostí. Cútt povykrúcal obrancu v rohu klziska a naservíroval puk pred bránu Balážovi, ktorý ho posielal okolo ľavého betónu Hričinu a Hričina so šťastím s korčuľou zastavil puk.
     
    49:57
    A už mohol prísť. Šimčák potiahol puk po pravej strane a naservíroval ho pred bránu Česelkovi, ale ten na neho nedočiahol.
     
    49:27
    Diváci si pýtajú ďalší gól do siete hostí, príde ?
     
    48:03
    Bardejov dal gól!
    Ako tento gól okomentovať ? Jedným slovom krása !!! Kohutiar zaviezol puk do pásma, za modrou zabrzdil a puk posunul na os ihriska Šimčákovi, ktorý dvoma rýchlymi kľučkami obišiel obrancov a dostal sa už pred brankára, kde puk posunul doľava na SAMIRA SALIJIHO, ktorý puk dopravil do prázdnej brány.
    Asistencie: Dominik Šimčák, Roman Kohutiar.
     
    47:00
    Gmitter nám predviedol krásny prienik po ľavej strane, keď preskočil jedného obrancu, druhého si obhodil, ale tretí hráč hostí ho už za bránou zastavil.
     
    46:10
    Rufati zaviezol puk do pásma a vyskúšal strelu, ale jeho pokus letí nad bránu.
     
    45:17
    Hostia v plnom počte.
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Jakub Šoth


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 95 Považská Bystrica. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 29. Baláž (Šimčák), 30. Segľa (Hruška, Sabol), 43. Kohutiar (Gajdoš, Saliji), 49. S. Saliji (Šimčák, Kohutiar)


    HK Bardejov: Andreanin (Krochta) – Takáč, Slimák, Gajdoš, Hruška, Polaček, Hopkovič – Baláž, Cútt, Gmitter – S. Saliji, Prokop, Kohutiar – Vaško, Sabol, Segľa – Česelka, Šimčák, G. Saliji.
    HK 95 Považská Bystrica: Hričina (Buliš) – Prášek, Hriňa, Balušík, Fillo, Rusina, Danielčak – Koleda, Jurášek, Ižvolt – Trenčan, Zlocha, Šugár – Horňák, Šedivý, Rufati – Kovačič, Kudlej, Švantner.

    Rozhodca: Mihaľov – Beniač, Piovar