Senica – Spišská N. Ves 4:2 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Trnava 5:4 (2:0 po s.n.) | P.H.K. 3b Prešov – Michalovce 4:5 (kon.)
Bardejov – Pov. Bystrica 4:0 (kon.)
koniec
P.H.K. 3b Prešov
4:5 (0:2, 3:2, 1:1)
HK DUKLA Ingema Michalovce
Nedeľa 28.12.2014, 17:30 • ICE Aréna, Prešov • TIPOS Slovenská hokejová liga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    50:58
    Dukla dala gól!
    Tak a znova Vojaci vedú, keď využili presilovú hru, mali tlak, následne prišiel z kruhu na buly strelecký pokus samotného RICHARDA ŠECHNÉHO a Rieičický už na jeho strelu nedokázal pohotovo zareagovať.

    Asistencie: Jakub Linet, Zoltán Kubát
     
    46:31
    Prešov dáva gól! Najprv Potočekovi nevyšla strela, puk šiel za bránu kde oň domáci bojovali, až následne hľadal Pekarčík niekoho pred bránkou, k puku sa dostal MAREK PITKA, korčuľou si ho prikopol na bekhend a do horného rohu posiela parádne puk.

    Asistencie: Filip Pekarčík, Jakub Matejka
     
    32:48
    Dukla dala gól!
    Neuveriteľný zápas zvratov, Michalovce idú znova do vedenia, Prešov bol znova v obrannom pásme pod tlakom, nakoniec prišla skvelá prihrávke popred brankára, ktorú strelou nad betón vyžil ŠTEFAN MAJERNÍK!

    Asistencie: Peter Čížek, Peter Cmorej
     
    31:08
    Prešov dáva gól! To mali teraz na hokejke ale domáci, keď z trestnej lavice vychádzajúci Sabol dostal puk na útočnú modrú, vystrelil delovku, Němec iba vyrazil pred seba, puk dlhou hokejkou zachytil PATRIK KORYTKO a po ľade poslal pohodlne puk do odkrytej siete!

    Asistencie: Vladimír Sabol, Lukáš Popela
     
    25:18
    Dukla dala gól!
    Michalovce opäť vedú, druhý gól si na svoje konto pripísal JAKUB LINET, opäť mu nabíjal Richard Šechný a Linet delovkou od modrej nedal brankárovi šancu!

    Asistencie: Richard Šechný, Igor Halás
     
    23:26
    Prešov dáva gól! Prešovčania vstúpili do druhej tretiny vynikajúco, v presilovke si vytvorili tlak, hostia ani raz puk nevyhodili, počkali si, IGOR JAROŠ mal puk na hokejke v kruhu na buly, aj tentokrát sa pozeral po prihrávke, nakoniec ale strieľal, tentokrát k bližšej tyči, kde našiel voľné miesto medzi tyčkou a brankárom.

    Asistencie: Vladimír Sabol, Lukáš Popela
     
    22:08
    Prešov dáva gól! Chalupa zachytil puk za bránkou Michaloviec, spolu s Ferencom o neho bojovali, nakoniec ho dokázali poslať do kruhu na buly kde bol MARCEL PAVLOVSKÝ, ten sa obhliadal po prihrávke, nakoniec ale pohotovo namieril k opačnej tyči a znížil!

    Asistencie: Marko Ferenc, Samuel Chalupa
     
    10:53
    Dukla dala gól!
    Jeden z chlapcov si tu pripomína časy z vlaňajška, Richard Šechný opäť ukázal kusisko svojho umenia, nádhernou prihrávkou našiel IGORA HALÁSA ktorý si už strelou do horného rohu odkrytej brány vychutnal Riečického.

    Asistencie: Richard Šechný, Jakub Linet
     
    08:27
    Dukla dala gól!
    Tak až teraz, domáci napádali protihráčov a nedali si pozor na JAKUBA LINETA, ktorý sa zrazu ocitol sám pred bránkou, spoza nej dostal prihrávku od Šechného a okamžitou strelou medzi betóny prekonal Riečického.

    Asistencie: Richard Šechný, Igor Halás
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Lukáš Rusňák


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK DUKLA Ingema Michalovce. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 23. Pavlovský (Ferenc, Chalupa), 24. Jaroš (Sabol, Popela), 32. Korytko (Sabol, Popela), 47. Pitka (Pekarčík, Matejka) – 9. Linet (Šechný, Haláš), 11. Halás (Šechný, Linet), 26. Linet (Šechný, Halás), 33. Majerník (Čížek, Cmorej), 51. Šechný (Linet, Kubát)


    P.H.K. 3b Prešov: Riečický (Borároš) – V. Sabol, Popela, Novický, Pitka, Kobeľa, Gaborčík, Guntáš, Škrak – Korytko, Kivader, Jaroš – Chovan, Matejka, Pekarčík – Pavlovský, Chalupa, Ferenc – Duplinský, Potoček
    HK DUKLA Ingema Michalovce: Němec (24. Borko) – Šterbák, Kubát, Tkáč, Drotár, Buraľ, Šeliga, Briják – Halás, Šechný, Linet – Čížek, Majerník, Cmorej – Schnelly, Huňady, Fedorko – Mikula

    Rozhodca: Snášel – Gavalier, Šoltés