Senica – Spišská N. Ves 4:2 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Trnava 5:4 (2:0 po s.n.) | P.H.K. 3b Prešov – Michalovce 4:5 (kon.)
Bardejov – Pov. Bystrica 4:0 (kon.)
koniec
P.H.K. 3b Prešov
4:5 (0:2, 3:2, 1:1)
HK DUKLA Ingema Michalovce
Nedeľa 28.12.2014, 17:30 • ICE Aréna, Prešov • TIPOS Slovenská hokejová liga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    60:00
    Koniec zápasu. (19:33:44)
     
    59:55
    Neuveriteľný záver, Kivader už dvíhal ruky nad hlavu, ale gól to nebol, tento hráč dostal puk do útočného pásma, následne obranca napálil na bránu, domáci dorážali, ešte to skúsil aj Pavlovský medzi betóny, no už prehru neodvrátil.
     
    59:41
    Domáci v plnom počte.
     
    59:00
    Pavlovský v útočnom pásme v súboji padá, rozhodca si to ale nevšíma, Prešov sa ale nevie dostať k puku.
     
    58:47
    Prešov už hrá vo štvorici, zatiaľčo sa vhadzuje v strednom pásme po nevydarenom teči pred bránou.
     
    58:15
    Po buly okamžitá strela, ktorú hostia ihneď dorážali, no v tejto snahe neuspeli a rozhodca hru vykázal von z útočného pásma Dukly.
     
    58:10
    Marcel Šterbák delovkou mieril do horného rohu brány, Riečický ale vytiahol parádnu lapačku, nádherný hokejový moment!
     
    57:55
    Domáci v úvode oslabenia dokázali vyhodiť puk.
     
    57:41
    Domáci sa budú brániť v trojici a to je ozaj náročná situácia na vyrovnanie zápasu, trest dostáva hráčska lavica, na ľade bolo v oslabení totiž päť hráčov PHK 3b.
     
    57:40
    Už Michalovce tlačia súpera, z medzikružia vypálil Richard Šechný, ale len do brankára Prešova.
     
    57:10
    Šechný podržal puk za bránou až si počkaj, kým bude jeho tím v plnom počte hrať presilovku.
     
    56:47
    Prešovčania sa ťažko dostávali do útočného pásma, až štvrtýkrát vo vlastnej presilovke faulovali, tentokrát to bol Marcel Pavlovský -- podrazenie.
     
    56:10
    Jaroš pálil od modrej, Neměc iba vyrazil jeho pokus, k dorážke sa okamžite dostal Patrik Korytko, ktorý ale bol parádne vychytaný brankárom Němecom.
     
    55:40
    Korytkov pokus z kruhu na buly brankár dokázal vyrzaiť, následne sa bojuje o puk na mantineli.
     
    55:10
    Michalovce poslali dopredu znova prvú formáciu, ktorá teraz ale svojmu tímu nepomohla, hoc dnes sa postarala o štyri góly. Igor Halás je druhýkrát v zápase vylúčený a Prešov bude hrať v presile.
     
    54:45
    Prešov sa nevie dostať do útočného pásma, tak to teraz aspoň nahodil na brankára a takto získal pásmo.
     
    53:50
    Na opačnej strane sa museli mať na pozore aj hostia, do útoku totiž šiel Pavlovský, spoza obrancu pálil, ale len do brankára.
     
    53:35
    Na opačnej strane útok Michaloviec, najprv strieľal nebezpečne Fedorko, dorážka Schnellyho bola ešte nebezpečnejšia, no Riečický previedol bravúrne zákroky!
     
    53:25
    Chovan pálil od modrej, Němec ale nevyrazil puk ako by domáci hráč chcel, ale schoval ho v lapačke.
     
    53:00
    Kivader sa snažil premiešať s pukom až do útočného pásma, už hľadal Korytka, no jeho prihrávka bola zblokovaná. Následne ale Michalovce poslali puk na zakázané uvoľnenie.
     
    52:30
    Prvá formácia Michaloviec drží súpera v obrannej tretine a vytvára si opäť tlak.
     
    52:00
    Prešovčania sa márne snažili ohroziť bránu, nakoniec chybovali na modrej, Čížek sa dostal do úniku, jeho strela ale bola nakoniec zblokovaná.
     
    50:58
    Dukla dala gól!
    Tak a znova Vojaci vedú, keď využili presilovú hru, mali tlak, následne prišiel z kruhu na buly strelecký pokus samotného RICHARDA ŠECHNÉHO a Rieičický už na jeho strelu nedokázal pohotovo zareagovať.

    Asistencie: Jakub Linet, Zoltán Kubát
     
    50:15
    Parádny zákrok Riečického, Halás našiel nádherne pri tyčke Kubáta ktorý mal pred sebou prázdnu bránu, kde sa tu ale zjavil betón Riečického, ktorý zmaril strelca! Michalovce už sú v pätici.
     
    49:50
    Pavlovský iba nahodil zo stredného pásma puk na brankára, ktorý prerušuje hru.
     
    49:16
    Prešovu odskakovali puky, hoc kombinovali, chýbala strela, až nakoniec došlo k faulu Filipa Pekarčíka, ktorý hákoval za bránkou protihráča. Už tretíkrát takto Prešov prišiel o presilovku.
     
    48:45
    Michalovce v úvode oslabenia dokázali vyhodiť puk,
     
    48:12
    No a z prehnanej aktivity vyplynul nakoniec faul Petra Cmoreja, ktorý to pred bránou s dôrazom prehnal.
     
    48:10
    Teraz už áno a to po chybe na modrej, Halás šiel sám na bránu, trestuhodne ale minul, následne puk vybojoval Šechný, poslal ho pred bránu kde bol Cmorej, ten ale puk nepretlačil.
     
    47:50
    Ani jednému tímu sa teraz nedarí dostať do útočného pásmma do nejakej akcie.
     
    47:00
    Hostia okamžite zatlačili, po strele Šeligu od modrej nastal pred bránkou znova chaos, z ktorého ale Michalovce nevyťažili a Prešov upratal puk.
     
    46:31
    Prešov dáva gól! Najprv Potočekovi nevyšla strela, puk šiel za bránu kde oň domáci bojovali, až následne hľadal Pekarčík niekoho pred bránkou, k puku sa dostal MAREK PITKA, korčuľou si ho prikopol na bekhend a do horného rohu posiela parádne puk.

    Asistencie: Filip Pekarčík, Jakub Matejka
     
    45:40
    Halás sa mohol dostať k puku pred bránkou, Riečický tak musel vykorčuľovať a puk poslať na mantinel.
     
    45:10
    Tretia formácia Prešov nič vážnejšie v útočnom pásme nevymyslela, súpera ale v následnej snahe o útok ubránila.
     
    44:30
    Na druhej strane pohrozil Huňady strelou z medzikržia, ktorú ale Riečický dokázal vyraziť do rohu ihriska.
     
    44:00
    Prešov v útočnej snahe, prvý útok Chovan nevyriešil prihrávkou dobre, pás sekúnd na to už to vyšlo lepšie Matejkovi na Potočeka ktorý v kruhu na buly mieril medzi betóny, tie si ale Němec postrážil.
     
    43:00
    Prvá formácia Prešova šla v trojici proti dvom, Kivader prenechal puk Kokrytkovi ktorý naznačil strelu no ešte si puk potiahnol k bližšej tyčke a mieril hore, Němec sa ale nenechal oklamať.
     
    42:45
    Halásovi ušiel puk, mantinel mu ho ale vrátil a tak sa rútil Igor Halás na bránku, mieril švihom do horných partií, no Riečický pozorne chytá.
     
    42:15
    Prešov hrá aktívne, snaží sa dostať do útočnej tretiny, no to sa mu teraz nedarí, ofsajd.
     
    41:40
    Na opačnej strane ťažil z nepresnosti domácich Majerník, dostal sa pred bránku, kde bol sám, v rýchlosti ale nastrelil len betón brankára.
     
    41:25
    Pekarčík získal puk na mantineli, dostal sa do kruhu na buly odkiaľ mieril švihom, jeho strelu Němec ale videl a dokázal dobre zasiahnúť!
     
    41:15
    Potočeka teraz v snahe dostať sa do útočnej akcie zastavil ofsajd.
     
    41:05
    Popela dostal puk do kruhu na buly odkiaľ okamžite pálil tvrdú strelu, ktorú ale brankár chytá a hra je prerušená.
     
    40:59
    Hostia v plnom počte.
     
    40:35
    Po buly nahodil puk na bránu Sabol, Němec ale dokázal puk zachytiť lapačkou a hru prerušil.
     
    40:25
    Výborne sa v úvode tretiny dostal do útoku Korytko, zahral sa s pukom, poslal ho medzi kruhy na Kivadera, ktorého pokus je ale zblokovaný mimo.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    V druhom dejstve zápas nabral na obrátkach, po dvoch minútach sa podarilo znížiť Marcelovi Pavlovskému strelou švihom a následne Prešov využil vylúčenie Buraľa na vyrovnanie, o ktoré sa ďalšou peknou strelou švihom postaral Igor Jaroš. V 26. minúte sa dostali do tlaku Michalovce, po strele Šechného zvonila tyč, z následnej šance už ale prekonal brankára Jakub Linet. Hostia dokázali zatlačiť v útočnom pásme, Prešov sa snažil hroziť z protiútokov, ten sa vydaril v 32. minúte po skončení Sabolovho trestu práve vylúčenému hráčovi a Patrikovi Korytko, prvý menovaný vypálil, brankár len vyrazil a Koyrtko dotiahol skóre na 3:3. Zemplínčania aj napriek tomu odchádzali do šatne s náskokom, keď ani nie o dve minúty profitoval z tlaku Štefan Majerník. Do prestávky ešte stihol nastrelil ďalšiu tyč svojim tečom Jaroš a na opačnej strane netrafil voľnú bránu Halás
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:45
    Popela pálil švihom od modrej, jeho strelu ešte tečoval Korytko, tentokrát už puk ale trafil brankára Němeca, Prešov ale pokračuje v tlaku.
     
    39:30
    Michalovce najprv vyhodili, následne domáci dostali puk len za bránku súpera, rozhodca strkanicu prerušil.
     
    38:58
    Martin Drotár následne v úplne inej pozícii, na opačnej strane šiel do brejku Pavlovský, v ceste mu stál len Drotár, toho obišiel a Drotárovi neostalo nič iné, len podraziť a mohol byť rád, že sa nepískal nájazd.
     
    38:30
    Michalovce stále držia puk v útočnom pásme, Prešov sa snaží držať súpera, na mantineli, aj tak sa ale k strele dostal Drotár, Riečický ale vyrazil úspešne.
     
    37:45
    Michalovce stále v útoku, tentokrát Šechný našiel ďalšou parádnou kolmicou Halása, ten už iba mal pred sebou prázdnu bránu, ktorú ale okamžitou strelou netrafil.
     
    37:10
    Znova tlak Michaloviec, tie sa dostali do nebezpečnej tlačenice pred bránkou, z ktorej mohol vyťažiť Schnelly, no natrafil len na brankárov betón.
     
    36:30
    Jaroš sa dostal v útočnom pásme k puku, nezvládol ale nakoniec situáciu a jeho slabá strela je aj zblokovaná.
     
    35:45
    Michalovce znova zatlačili súpera do obranného pásma, z čoho nakoniec vyšla nebezpečná strela, Riečický ju len vyrazil a obrana mala čo robiť, aby zabránila dorážke.
     
    34:50
    Peter Čížek sa následne pustil do Matejku, ktorý sa snažil dorážať pred bránkou, obaja idú na trestnú lavicu a bude sa hrať vo štvorici.
     
    34:50
    Ďalšia skvelá šanca domácich, Potoček pekne našiel Matejku, ten prihral do jazdy Pekarčíkovi, ktorý vypálil dobrý puk, ktorý Němec nemal pod kontrolou a znova ho chytá so šťastím.
     
    34:15
    Takmer bolo vyrovnané, zatlačili aj domáci, výborne sa s pukom pohral Kivader až napokon vystrelil, jeho dobrý puk tečoval ešte aj Jaroš, od tyčky sa puk odrazil za brankára, ten ho nevidel, po chvíli ho ale nakoniec zobral do lapačky.
     
    33:15
    Koyrtka teraz zastavil v útočnej snahe ofsajdový verdikt rozhodcu, Michalovce sa po buly dostali späť do útočného pásma.
     
    32:48
    Dukla dala gól!
    Neuveriteľný zápas zvratov, Michalovce idú znova do vedenia, Prešov bol znova v obrannom pásme pod tlakom, nakoniec prišla skvelá prihrávke popred brankára, ktorú strelou nad betón vyžil ŠTEFAN MAJERNÍK!

    Asistencie: Peter Čížek, Peter Cmorej
     
    32:15
    Nakoniec Michalovce získali puk a ohrozili Riečického, ktorý je ale pozorný a chytá.
     
    32:00
    Prešov sa márne snaží dostať do útočného pásma a teraz má problém aj s rozohrávkou v obrannej tretine.
     
    31:08
    Prešov dáva gól! To mali teraz na hokejke ale domáci, keď z trestnej lavice vychádzajúci Sabol dostal puk na útočnú modrú, vystrelil delovku, Němec iba vyrazil pred seba, puk dlhou hokejkou zachytil PATRIK KORYTKO a po ľade poslal pohodlne puk do odkrytej siete!

    Asistencie: Vladimír Sabol, Lukáš Popela
     
    31:00
    Michalovce profitujú z tlaku, k strele od modrej sa dostal Šterbák, napriahol riadnu delovku a trafia hornú tyč, znova chýbalo hosťom kus šťastia!
     
    30:55
    Hostia v plnom počte.
     
    30:30
    Kubát nastreľoval puk na mantinel aby sa odrazil pred bránku, to ale Riečický prečítal a puk prikryl.
     
    30:07
    Hostia v plnom počte hrajú presilovku.
     
    29:30
    K strele z kruhu na buly sa dostal Drotár, no minul hrá sa znova zo strany na stranu, na opačnom konci Matejka mieril dosť mimo...
     
    28:55
    A je po presilovke domácich, už druhýkrát sa dnes takto Prešov obral o presilovky, tentokrát v tom mal prsty Vlado Sabol a jeho nedovolené bránenie v hre.
     
    28:30
    Michalovce c úvode presilovky poslali puk do stredného pásma, následne sa do útoku Kivader nedostal.
     
    28:07
    A Igor Halás vyrovnával účty, no tentokrát nedovolene, jeho zbrklá reakcia darovala domácim presilovku.
     
    27:55
    Hostia sú aktívnejší, Igor Halás je v súboji s Kobeľom na mantineli, obranca Prešova ho ale o puk oberá.
     
    27:15
    Pri striedaní sa naskytla možnosť na brejk pre Fedorka, ktorý pálil z kruhu na buly, ale bránu netrafil, Riečický nemusel zasahovať.
     
    26:40
    Michalovce držia súpera v tlaku v útočnom pásme ako pred tretím ich gólom, Prešov sa tentokrát ale ubránil a súper ani nevystrelil.
     
    26:00
    Prešov okamžite útočí, hrá sa rýchly hokej, tentokrát dostal prihrávku pred bránu Matejka, ktorý ju ale nedokázal usmerniť.
     
    25:18
    Dukla dala gól!
    Michalovce opäť vedú, druhý gól si na svoje konto pripísal JAKUB LINET, opäť mu nabíjal Richard Šechný a Linet delovkou od modrej nedal brankárovi šancu!

    Asistencie: Richard Šechný, Igor Halás
     
    25:10
    Halás si parádne urobil Kobeľu a našiel Šechného, ktorý okamžite pálil k bližšej tyči, ktorý zvoní a puk sa odráža vedľa brány!
     
    24:20
    Menší chaos na ľade, hrá sa viacmenej v strednom pásme a ani jeden tím sa nevie dostať do útočnej akcie.
     
    23:45
    Michalovce okamžite útočia, radi by si vedenie vrátili späť, no zatiaľ sa im veľmi nedarí v útočnej snahe.
     
    23:26
    Německa v bráne striedal Pavol Borko.
     
    23:26
    Prešov dáva gól! Prešovčania vstúpili do druhej tretiny vynikajúco, v presilovke si vytvorili tlak, hostia ani raz puk nevyhodili, počkali si, IGOR JAROŠ mal puk na hokejke v kruhu na buly, aj tentokrát sa pozeral po prihrávke, nakoniec ale strieľal, tentokrát k bližšej tyči, kde našiel voľné miesto medzi tyčkou a brankárom.

    Asistencie: Vladimír Sabol, Lukáš Popela
     
    22:40
    Prešov po buly pohrozil, delovku od modrej Němec iba vyrazil, no domáci márne dorážali puk.
     
    22:18
    Ľubomír Buraľ oslabuje Michalovce za hru vysokou hokejkou a Prešov hrá presilovku.
     
    22:08
    Prešov dáva gól! Chalupa zachytil puk za bránkou Michaloviec, spolu s Ferencom o neho bojovali, nakoniec ho dokázali poslať do kruhu na buly kde bol MARCEL PAVLOVSKÝ, ten sa obhliadal po prihrávke, nakoniec ale pohotovo namieril k opačnej tyči a znížil!

    Asistencie: Marko Ferenc, Samuel Chalupa
     
    21:50
    Domáci v plnom počte.
     
    21:30
    Hostia v plnom počte.
     
    21:00
    Kivader dostal puk späť do útočného pásma, dostal sa len za bránu kde ho protihráč poslal na ľad a puk získal.
     
    20:15
    Korytko získal puk pred bránkou, poslal ho na Jaroša, ten to mal na bekhend, vystrelil, ale znova netrafil bránu.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Úvod stretnutia bol opatrný, prvú strelu poslal na brankára Fedorko v 3. minúte. Hra nabrala potom už rýchly spád, v 6. minúte mal možnosť otvoriť skóre Korytko, Kivader mu poslal v úniku skackavý puk, ktorý ale neskrotil. Ani nie minútu na to išiel sám na bránu Pekarčík, zakončenie blafáku mu ale nevyšlo. V strede tretiny Prešovčania pykali za nevyužité šance, spoza brány našiel Šechný ukážkovo Lineta, ktorý okamžitou strelou prekonal Riečického. Zvýšiť mohol Cmorej, no brankár Prešova už bol na mieste a vyrazil. V 11. minúte Šechný opäť dokázal, prečo patrí vo svojom veku k špičke ligy, našiel tentokrát parádne Halása, ktorý zakončoval do prázdnej brány – 0:2. Znížiť mohol Kivader, aj on skúsil v úniku blafák, no bezúspešne. Prešov sa od 15. minúty bránil dvom presilovkám, ktoré ale uhral na výbornú a udržal skóre aspoň na rozdiel dvoch gólov.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:47
    Presilovka ale netrvala dlho, po súboji na mantineli rozhodca poslal na trestnú lavicu Marcela Pavlovského za držanie, veľmi diskutabilný verdikt.
     
    19:29
    Pekarčík šiel po mantineli do útoku, zastavil ho ale Martin Drotár, respektíve jeho hokejka, ktorá sa objavila v tvári Prešovčana. Domáci hrajú presilovku.
     
    18:55
    Domáci v plnom počte.
     
    18:45
    Novický chyboval na útočnej modrej, puk mu vzal Schnelly, rútil sa úplne sám na brankára, mieril puk hore a chýbali mu milimetre, Riečického zachrnánila tyč!
     
    18:25
    Pavlovský si na mantineli poradil so Štebrákom a znova vyhodil, zatiaľ sa hostia v druhej presilovke k strele na bránu nedostali.
     
    17:50
    A ďalší vyhodený puk k brankárovi Michaloviec, ktorého sa na mantineli ujal Ferenc, ten dokonca hľadal pred bránkou Pavlovského, ktorý už ale nedokázal z veľkej blízkosti dobre zakončiť.
     
    17:15
    Gaborčikovi sa podarilo vyhodiť puk, Michalovce zatiaľ v presilovke veľa vody nenamútili...
     
    16:55
    Prešov sa bude brániť naďalej, ešte v oslabení sa dopustil nedovoleného zákroku Dominik Riečický, keď pred bránkou podrazil protihráča, čo sa mi ale nezdalo, keďže ten spadol až asi 2 sekundy po kontakte s brankárom...
     
    16:38
    Domáci v plnom počte.
     
    16:05
    Linet mal na hokejke ďalší gól, Michalovce nastrelili puk na brankára, ten vyrazil, Linet dorážal, avšak Riečický ho dokázal zlikvidovať.
     
    15:35
    Halás sa v rýchlosti dostal do útočného pásma a dobre strieľal z kruhu na buly, jeho pokus ale bol zblokovaný.
     
    15:15
    V úvode oslabenia dvakrát Prešov vyhodil, chvíľku dokonca Pekračík aj podržal puk v útočnom pásme.
     
    14:38
    Michal Kivader navyše oslabí svoj tím, keď sa prevynil hákovaním.
     
    14:10
    Tak už mohlo byť znížené, po chybe hostí sa dostal k puku pred bránou voľný Kivader, ešte urobil blafák na brankára a už mal len voľnú bránu, malinko mu ale puk ušiel a už Kivader nedokázal puk dostať za brankára!
     
    13:45
    V útočnom pásme sú znova hostia, tí si tentokrát ale neporadili s domácou defenzívou.
     
    13:15
    Chalupa po prechode cez modrú neváhal a vypálil delovku, aj tentokrát ale to je len pokus mimo brány.
     
    12:30
    Prešov sa ubránil ďalšej akcii Michaloviec, ktoré ale pokračujú v aktivite, k strele z medzikružia sa dostal Šechný, Riečický len vyrazil, našťastie Kobeľa dokázal puk odpratať.
     
    11:45
    Hostia môžu hrať uvoľnenejšie, Majerník sa snažil dostať pekným manévrom do útočného pásma, avšak nerozumel si so spoluhráčmi a dostal sa do postavenia mimo hry.
     
    11:30
    Na opačnej strane šiel do brejku Michal Kivader, prehodil si puk na bekhend a chcel streliť do horného rohu, jeho strelu ale obranca zblokoval a je po šanci.
     
    10:53
    Dukla dala gól!
    Jeden z chlapcov si tu pripomína časy z vlaňajška, Richard Šechný opäť ukázal kusisko svojho umenia, nádhernou prihrávkou našiel IGORA HALÁSA ktorý si už strelou do horného rohu odkrytej brány vychutnal Riečického.

    Asistencie: Richard Šechný, Jakub Linet
     
    10:40
    Chovan šiel do útočného pásma, nič ale nevymyslel, pri prechode cez modrú sa ešte zrazil so spoluhráčom a dostal tím do ofsajdu.
     
    10:05
    Michalovce pohrozili, Tkáč vypálil od modrej, jeho strelu nebezpečne tečoval ešte aj Cmorej no a tá skončila nakoniec na brankárovi Prešova.
     
    09:45
    Korytko hľadal niekoho pred bránou, hostia ale jeho prihrávku zblokovali a vyrážajú do brejku.
     
    09:15
    Prešov sa dostal do útočného pásma a drží puk, od modrej pálil Novický rovno dvakrát, ani raz ale neprestrelil hráča Dukly.
     
    08:27
    Dukla dala gól!
    Tak až teraz, domáci napádali protihráčov a nedali si pozor na JAKUBA LINETA, ktorý sa zrazu ocitol sám pred bránkou, spoza nej dostal prihrávku od Šechného a okamžitou strelou medzi betóny prekonal Riečického.

    Asistencie: Richard Šechný, Igor Halás
     
    08:20
    Prvá formácia Michaloviec zatlačila domácich, ale nevie sa dostať k strele na bránu.
     
    07:50
    Halás sa snažil ohroziť bránu, mal rýchlosť, avšak jeho strela skončila len na obrancovi.
     
    07:15
    Prešov následne ubránil brejk a sám opäť zaútočil, dostal puk do neprehľadnej situácie pred bránu, kde sa ho snažil doraziť Ferenc, no Němec bol pozorný...
     
    06:45
    Ďalšia veľká šanca Prešova, Chovan poslal do úniku Pekarčíka, ten mal pri sebe dvoch obrancov, bol ale pred nimi, šiel do kľučky, v poslednej chvíli mu ale Michalovčania puk vypichli.
     
    06:20
    Michalovce poslali dvakrát puk na zakázané uvoľnenie, tak sa nám to kúskuje, po ďalšom buly rozhodca totiž opäť pískal...
     
    06:10
    Následne ďalší pokus z hokejky Jaroša, ktorý končí na brankárovi Němecovi.
     
    05:55
    Prvá veľká šanca stretnutia, Kivader a Korytko šli na jedného obrancu, Kivader prihrával, Kortyko ale skackavý puk nespracoval dobre a jeho strela bola veľmi slabá.
     
    05:30
    Pekný prienik Igora Jaroša, ten si prikryl puk a bekhendom mieril nad rameno brankára k tyčke, avšak minul.
     
    05:10
    Prešov opäť zaváhal pri rozohrávke a stratil puk, Michalovce to ale nedokázali využiť, domáci chybu napravili a nakoniec puk poslali von z obrannej tretiny.
     
    04:30
    Michalovce boli dlhší čas v útočnom pásme kde točili puk, ale nevedeli sa dostať k strele, situáciu nakoniec vyriešil brankár, ktorý prikryl puk po tom, čo smerovala prihrávka k jeho tyčke.
     
    03:55
    Prešov stratil puk pred vlastnou bránou, Michalovce avšak iba nepresne vypálili tvrdú delovku.
     
    03:25
    Teraz Korytko bol pri tyčke, vyskúšal brankára z otočky, avšak puk netrafil bránu, Korytko to nevyriešil najlepšie.
     
    03:00
    Kivader získal puk, vyslal dopredu Jaroša, ten mieril z uhla, no netrafil bránu, puk šiel nad.
     
    02:40
    Ferenc poslal dopredu Chalupu, ten už sa pripravoval na prihrávku Pavlovskému, no nakoniec rozhodca akciu prerušil, ofsajd.
     
    02:15
    Prvá vážnejšia strela prišla od Fedorka, ten sa dostal cez modrú a z kruhu na buly mieril švihom, Riečický ale dokázal jeho pokus vyraziť na ochrannú sieť.
     
    01:50
    Chovan bojoval v útočnom pásme o puk, mal voľného Pekarčíka, nedokázal mu ale prihrať a už sa puku ujali Michalovce,
     
    01:05
    Halás dostal hostí do útočného pásma, puk poslal na modru, následne aj tečoval strelu, no len do betónu brankára.
     
    00:45
    Už sa bojuje na opačnej strane na mantineli o puk, Prešov ho ale nakoniec nedokázal získať.
     
    00:10
    Šechný uspel na buly, hrá sa zatiaľ v strednom pásme, už Michalovce ale nahodili puk za Riečického.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    V Prešove pomerne slušná návšteva víta domácich hráčov, čaká nás šláger kola, my veríme, že budeme vidieť zaujímavý hokej.
     
    Úvodné zostavy:

    P.H.K. 3b Prešov: Riečický (Borároš) – V. Sabol, Popela, Novický, Pitka, Kobeľa, Gaborčík, Guntáš, Škrak – Korytko, Kivader, Jaroš – Chovan, Matejka, Pekarčík – Pavlovský, Chalupa, Ferenc – Duplinský, Potoček

    HK Dukla Michalovce: Němec (Borko) – Šterbák, Kubát, Tkáč, Drotár, Buraľ, Šeliga, Briják – Halás, Šechný, Linet – Čížek, Majerník, Cmorej – Schnelly, Huňady, Fedorko – Mikula

    Rozhodca: Snášel – Gavalier, Šoltés.
     
    Hokejistov PHK 3b Prešov čaká po Vianociach náročný duel s rivalom z Michaloviec. Kolektív okolo kapitána Marcela Pavlovského sa pokúsi zabojovať a naladiť opäť na víťaznú vlnu. Buly v ICE aréne je naplánované na 17:30 a veríme, že atraktívny duel so špecifickým nábojom priláka na štadión hojnú kulisu.

    Hráčom aj vedeniu Prešova prišla kratšia prestávka vhod, mužstvo sa totiž trápilo s maródkou, viacerými zraneniami, prechádzalo tiež zmenami v kádri a na ľade nedokázalo prekvapiť favoritov. Naposledy zverenci Jána Vodilu neuspeli v Trnave, kde ich od zisku bodov delili sekundy, výsledkom bola prehra 2:3. V decembri vyhrali zatiaľ len dvakrát, v 26. kole s Považskou Bystricou a v 28. kole s Topoľčanmi. Naopak, neuspeli ešte proti Liptovskému Mikulášu, Senici ani Spišskej Novej Vsi.

    Michalovce nemali december o nič lepší a body zbierali iba s outsidermi súťaže. V 29. kole zdolali Považskú Bystricu 6:3 a v 30. kole reprezentačnú osemnástku vysoko 8:2. Už úvod mesiaca Vojakom nevyšiel, keďže neuspeli na Spiši a prekvapivo ani v Trnave. Posledné dve stretnutia nemali opäť radostný záver, v repríze vlaňajšieho finále ich Bardejov zdolal 6:1, pričom Michalovčania už nezvládli záver zápasu ani psychicky. O dva dni hostili Detvu, pred takmer 1500 divákmi mali body na dosah, avšak necelé dve minúty pred záverečnou sirénou inkasovali v oslabení gól na 1:2 a duel prehrali.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:30.
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Lukáš Rusňák


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK DUKLA Ingema Michalovce. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 23. Pavlovský (Ferenc, Chalupa), 24. Jaroš (Sabol, Popela), 32. Korytko (Sabol, Popela), 47. Pitka (Pekarčík, Matejka) – 9. Linet (Šechný, Haláš), 11. Halás (Šechný, Linet), 26. Linet (Šechný, Halás), 33. Majerník (Čížek, Cmorej), 51. Šechný (Linet, Kubát)


    P.H.K. 3b Prešov: Riečický (Borároš) – V. Sabol, Popela, Novický, Pitka, Kobeľa, Gaborčík, Guntáš, Škrak – Korytko, Kivader, Jaroš – Chovan, Matejka, Pekarčík – Pavlovský, Chalupa, Ferenc – Duplinský, Potoček
    HK DUKLA Ingema Michalovce: Němec (24. Borko) – Šterbák, Kubát, Tkáč, Drotár, Buraľ, Šeliga, Briják – Halás, Šechný, Linet – Čížek, Majerník, Cmorej – Schnelly, Huňady, Fedorko – Mikula

    Rozhodca: Snášel – Gavalier, Šoltés