Buffalo – NY Islanders 4:3 (1:0 po s.n.) | Columbus – Boston 6:2 (kon.) | Minnesota – Winnipeg 3:4 (po pr.)
Ottawa – Detroit 2:3 (po pr.) | NY Rangers – NJ Devils 3:1 (kon.) | Tampa Bay – Carolina 2:1 (kon.)
Pittsburgh – Washington 0:3 (kon.) | St. Louis – Dallas 3:4 (kon.) | Nashville – Philadelphia 4:1 (kon.)
Arizona – Anaheim 2:1 (1:0 po s.n.) | Colorado – Chicago 2:5 (kon.) | Calgary – Edmonton 4:1 (kon.)
LA Kings – San Jose 3:1 (kon.) | Florida – Toronto 6:4 (kon.)
koniec
Nashville Predators
4:1 (1:0, 2:1, 1:0)
Philadelphia Flyers
cz Nedeľa 28.12.2014, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:36
    Po situaci před brankou Philadelphie se vylučuje na obou stranách. Za domácí jde pykat Matt Cullen (krosček) a Olli Jokinen (hrubost). Ze strany Flyers pak Andrew MacDonald.
    Colin WILSON - 4:1
     
    56:42
    Nashville právě vstřelil branku!
    Predators si právě nejspíše definitivně pojišťují dnešní vítězství v základní hrací době. Flyers už zkusili hru bez brankáře a vsadili na jednu kartu, jenže risk nevyšel podle představ. Úplně sám na branku se v pohodě mohl řítit COLIN WILSON, jenž svou druho trefou v zápase přidává čtvrtý zásah Nashville Predators. Asistence: Mike Fisher.
     
    54:49
    Weberův pokus docestoval až před branku, kde jej zkoušel za Emeryho beton dotlačit Fisher. Ale brankář Letců zůstal nepřekonán.
     
    52:51
    Nepříjemnosti pro hosty pokračují. Nick Schultz dostává dvě minuty za držení a oslabuje svou družinu
     
    48:59
    Flyers stála jejich neopatrnost kolem vlastní branky málem další gól, protože hned dva Predátoři doráželi na Emeryho brankovišti.
     
    47:24
    Oddechový čas pro domácí.
     
    45:18
    Střela od jednoho z obránců Philadelphie trefila Rinneho do betonu. Jen tak tak regoval gólman domácích na změnu směru puku.
    Colin WILSON - 3:1
     
    35:50
    Nashville právě vstřelil branku!
    Uplynulo jen několik vteřin a Predators velebí náskok už o dva góly! Rozhozená obrana Philadelphia Flyers nestihla regovat na další akci v podání domácích bojovníků, nyní se jako autor branky do statistik zapisuje COLIN WILSON. Možná překvapil i sám sebe, že touš nakonec propasíroval až do sítě. Výborně trefil růžek branky. Asistence: Seth Jones, Roman Josi.
    Mike FISHER - 2:1
     
    34:35
    Nashville právě vstřelil branku!
    Početní výhodu pět na tři sice celek z Východní konference přečkal bez úhony, ale v klasické přesilové hře pěti proti čtyřem se Predátoři nakonec nemýlí. Kus černé gumy dopravil za záda brankáře Raye Emeryho MIKE FISHER, jenž za asistence střelce první branky Forsberga může slavit vedení domácích. Opět využitá početní převaha. Asistence: Filip Forsberg, Mike Ribeiro.
     
    33:15
    I Predátoři dnes okusí dvojnásobnou početní výhodu. Claude Giroux se provinil vysokou hokejkou a musí na trestnou lavici.
     
    32:20
    Přesilová hra pro Nashville. Dvě minuty za vysokou hůl míří odsedět hostující Matt Read. Ten doufá, že jeho tým neinkasuje.
    Claude GIROUX - 1:1
     
    26:50
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers vyrovnávají ve chvíli, kdy by to většina diváků v hledišti pravděpodobně vůbec nečekala! Hbité založení protiútoku hostujícího celku proběhlo velice nenápadně, Braydon Coburn propasoval kus černé gumy na hráče jménem CLAUDE GIROUX. Ten překonal Rinneho a rozradostněl střídačku v bílooranžových trikotech. Začínáme znovu za vyrovnaného stavu. Asistence: Braydon Coburn.
     
    19:59
    Těsně před zazněním sirény další trest. Olli Jokinen dostává trest za sekání, na začátku druhé části budou Flyers hrát přesilovku pět na tři.
     
    19:10
    Navíc teď dostanou hosté možnost početní výhodu. Dvě minuty za krosček už míří odsedět ke své nelibosti Roman Josi.
     
    16:20
    Třetí vyloučení v rámci první periody. Na trestnou lavici je nucen usednout hokejista Philadelphie. Wayne Simmonds sekal protihráče.
     
    15:34
    Filip Forsberg touží dnes brzy přidat druhou branku. Jeho rychlá střela zápěstím z mezikruží zahrozila, ale letěla těsně vedle.
    Filip FORSBERG - 1:0
     
    09:41
    Nashville právě vstřelil branku!
    Tak se dočkáme zahajovací branky ještě v první polovině úvodní dvacetiminutovky. Domácí družina využívá početní výhodu, když parádně nastřelený puk na svatyni proplachtil až za záda Emeryho v brance hostujících bojovníků. Ještě se zkoumalo, zda puk netečoval někdo další, ale nakonec trefa přisouzena FILIPU FORSBERGOVI. Asistence: Roman Josi, Shea Weber.
     
    08:25
    Vylučovat se poprvé bude také na straně Flyers, ti musí do oslabení po přehnaném zákroku Claude Girouxe, jenž míží pykat za podražení.
     
    00:58
    První vyloučení utkání hned v úvodní minutě. Menší trest za držení inkasuje od rozhodčího domácí Roman Josi.

    Martin Schwarz

    Góly a asistencie: 10. Forsberg (Josi, Weber), 35. Fisher (Forsberg, Ribeiro), 36. Wilson (Jones, Josi), 57. Wilson (Fisher) – 27. Giroux (Coburn)


    Nashville Predators: Rinne – Weber, Josi, Ellis, Ekholm, Jones, Bartley – Smith, Ribeiro, Forsberg – Neal, Fisher, Wilson – Jokinen, Jarnkrok, Bourque – Beck, Gaustad, Nystrom
    Philadelphia Flyers: Emery – Streit, Grossmann, Coburn, Schultz, L. Schenn, McDonald – Voráček, Giroux, Raffl – Simmonds, Laughton, B. Schenn – Read, Couturier, Umberger – Bellemare, Lecavalier, VandeVelde

    Rozhodca: Pochmara, Kozari – Alphonso, McElman

    Diváci: 17 315