Buffalo – NY Islanders 4:3 (1:0 po s.n.) | Columbus – Boston 6:2 (kon.) | Minnesota – Winnipeg 3:4 (po pr.)
Ottawa – Detroit 2:3 (po pr.) | NY Rangers – NJ Devils 3:1 (kon.) | Tampa Bay – Carolina 2:1 (kon.)
Pittsburgh – Washington 0:3 (kon.) | St. Louis – Dallas 3:4 (kon.) | Nashville – Philadelphia 4:1 (kon.)
Arizona – Anaheim 2:1 (1:0 po s.n.) | Colorado – Chicago 2:5 (kon.) | Calgary – Edmonton 4:1 (kon.)
LA Kings – San Jose 3:1 (kon.) | Florida – Toronto 6:4 (kon.)
koniec
Nashville Predators
4:1 (1:0, 2:1, 1:0)
Philadelphia Flyers
cz Nedeľa 28.12.2014, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Colin WILSON - 4:1
     
    56:42
    Nashville právě vstřelil branku!
    Predators si právě nejspíše definitivně pojišťují dnešní vítězství v základní hrací době. Flyers už zkusili hru bez brankáře a vsadili na jednu kartu, jenže risk nevyšel podle představ. Úplně sám na branku se v pohodě mohl řítit COLIN WILSON, jenž svou druho trefou v zápase přidává čtvrtý zásah Nashville Predators. Asistence: Mike Fisher.
    Colin WILSON - 3:1
     
    35:50
    Nashville právě vstřelil branku!
    Uplynulo jen několik vteřin a Predators velebí náskok už o dva góly! Rozhozená obrana Philadelphia Flyers nestihla regovat na další akci v podání domácích bojovníků, nyní se jako autor branky do statistik zapisuje COLIN WILSON. Možná překvapil i sám sebe, že touš nakonec propasíroval až do sítě. Výborně trefil růžek branky. Asistence: Seth Jones, Roman Josi.
    Mike FISHER - 2:1
     
    34:35
    Nashville právě vstřelil branku!
    Početní výhodu pět na tři sice celek z Východní konference přečkal bez úhony, ale v klasické přesilové hře pěti proti čtyřem se Predátoři nakonec nemýlí. Kus černé gumy dopravil za záda brankáře Raye Emeryho MIKE FISHER, jenž za asistence střelce první branky Forsberga může slavit vedení domácích. Opět využitá početní převaha. Asistence: Filip Forsberg, Mike Ribeiro.
    Claude GIROUX - 1:1
     
    26:50
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers vyrovnávají ve chvíli, kdy by to většina diváků v hledišti pravděpodobně vůbec nečekala! Hbité založení protiútoku hostujícího celku proběhlo velice nenápadně, Braydon Coburn propasoval kus černé gumy na hráče jménem CLAUDE GIROUX. Ten překonal Rinneho a rozradostněl střídačku v bílooranžových trikotech. Začínáme znovu za vyrovnaného stavu. Asistence: Braydon Coburn.
    Filip FORSBERG - 1:0
     
    09:41
    Nashville právě vstřelil branku!
    Tak se dočkáme zahajovací branky ještě v první polovině úvodní dvacetiminutovky. Domácí družina využívá početní výhodu, když parádně nastřelený puk na svatyni proplachtil až za záda Emeryho v brance hostujících bojovníků. Ještě se zkoumalo, zda puk netečoval někdo další, ale nakonec trefa přisouzena FILIPU FORSBERGOVI. Asistence: Roman Josi, Shea Weber.

    Martin Schwarz

    Góly a asistencie: 10. Forsberg (Josi, Weber), 35. Fisher (Forsberg, Ribeiro), 36. Wilson (Jones, Josi), 57. Wilson (Fisher) – 27. Giroux (Coburn)


    Nashville Predators: Rinne – Weber, Josi, Ellis, Ekholm, Jones, Bartley – Smith, Ribeiro, Forsberg – Neal, Fisher, Wilson – Jokinen, Jarnkrok, Bourque – Beck, Gaustad, Nystrom
    Philadelphia Flyers: Emery – Streit, Grossmann, Coburn, Schultz, L. Schenn, McDonald – Voráček, Giroux, Raffl – Simmonds, Laughton, B. Schenn – Read, Couturier, Umberger – Bellemare, Lecavalier, VandeVelde

    Rozhodca: Pochmara, Kozari – Alphonso, McElman

    Diváci: 17 315