Slavia – Vítkovice 4:3 (1:0 po s.n.) | Třinec – Plzeň 4:1 (kon.) | Zlín – Pardubice 3:2 (kon.)
Olomouc – Liberec 2:0 (kon.) | Mladá Boleslav – K. Vary 5:1 (kon.) | Hradec Králové – Litvínov 2:1 (kon.)
Kometa Brno – Sparta Praha 2:8 (kon.)
koniec
Mountfield HK
2:1 (2:1, 0:0, 0:0)
HC VERVA Litvínov
cz Nedeľa 28.12.2014, 17:30 • Zimní stadion v Hradci Králové • Tipsport extraliga (ČR)
Predzápasové kurzy
Partner:
    Bohumil JANK - 2:1
     
    17:32
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ale tuhle radost už domácím hokejistům ani rozhodčí nevezmou, tentokrát jim nezbývá než uznat vedoucí trefu Hradce Králové! Po akci Červeného byl Francouz zablokován zákrokem vlastního spoluhráče a puk se odrazil k volnému BOHUMILU JANKOVI, který ho okamžitě dopravil do zívajícího chřtánu litvínovské svatyně – 2:1! Asistence: Rudolf Červený.
    Peter JÁNSKÝ - 1:1
     
    05:20
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Druhý tým tabulky se bleskovou rychlostí také zapojuje do gólového účtu zápasu a máme tady vyrovnáno! Hodně dobrou pozici už dostal Karel Kubát, jehož projektil ještě Kantor vyrazil, ale pouze na hokejku PETERA JÁNSKÉHO. Ten si s prázdnou bránou věděl rady a jedeme zase od nuly – 1:1! Asistence: Karel Kubát, Viktor Hübl.
    Tomáš MERTL - 1:0
     
    00:15
    Hradec právě vstřelil branku!
    No tak to je neuvěřitelný start utkání, pouhých 15 vteřin stačilo domácím hokejistům, aby otevřeli skóre! Za záda litvínovské obrany se prosmýkl Jiří Šimánek, který poslal geniální křižný puk na TOMÁŠE MERTLA. Ten si Francouze poslal k druhé tyčce a pak lahůdkově zakončil do prázdné brány – 1:0! Asistence: Jiří Šimánek, René Vydarený.

    Martin Voltr

    Góly a asistencie: 1. Mertl (Šimánek, Vydarený), 18. Jank (Červený) – 6. Jánský (Kubát, Hübl)


    Mountfield HK: Kantor (Kacetl) – Dietz, Vydarený, Jank, Mikuš, Pláněk, Vašíček, Piegl – Knotek, Mertl, Šimánek „C“ – Dej, Kukumberg, Pospíšil – Skokan, Tvrdík, Červený – Vantuch, Kopta, Valcourt. Trenér: Peter Draisaitl.
    HC VERVA Litvínov: Francouz (Soukup) – Chaloupka, Kubát, Pavlík, Zeman, Frolo, Pavelka, Gula – Jánský, Hübl, Lukeš – Petružálek, Hanzl, Ručinský – Martynek, Gerhát, Trávníček „C“ – Majdan, Šrámek, Jurčík – Písařík. Trenér: Radim Rulík.

    Rozhodca: Fraňo, Horák – Kis, Lučan.

    Diváci: 5781