Espanyol – Granada 2:1 (kon.) | Sevilla – Eibar 0:0 (kon.) | Atlético Madrid – Villarreal 0:1 (kon.)
Sociedad – Bilbao 1:1 (kon.)
koniec
RCD Espanyol Barcelona
2:1 (1:0)
Granada CF
Nedeľa 14.12.2014, 12:00 • Power8 Stadium, Barcelona • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
    Christian STUANI - 2:1
     
    90
    Espanyol Barcelona dala gól! V záverečnej minúte riadneho hracieho času môže štadión Espanyolu predsa len naplno jasať! Lucas Vazquez sa z pravého krídla natlačil viac do stredu, krásnym centrom našiel na zadnej žrdi v pokutovom území CHRISTIANA STUANIHO, ktorý ešte lepším volejom prekonal Roberta Fernandeza. Ten si síce na loptu siahol, no nedokázal jej zabrániť v ceste do brány!
    Youssef EL-ARABI - 1:1
     
    61
    Granada dala gól! V momentoch, kedy to už vyzeralo tak, že Espanyol definitívne prebral kontrolu nad stretnutím, sa Granade podarilo vyrovnať! Po bleskurýchlom rozohratí rohového kopu poslal centrom z prvej loptu do pokutového územia Piti. Guľatý nezmysel prepadol až na zadnú tyč ku YOUSSEFOVI El-ARABIMU, ktorý v páde usmernil loptu za chrbát Kika Casillu!
    Felipe CAICEDO - 1:0
     
    34
    Espanyol Barcelona dala gól! Granada je síce od začiatku zápasu aktívnejším tímom, no aj napriek tomu inkasovala ako prvá. Espanyol je vo vedení! Po centri Sergia Garciu z pravej strany vznikol v pokutovom území Granady veľký závar, v ktorom sa najlepšie zorientoval FELIPE CAICEDO a poslal loptu do Fernandezovej svätyne!

    Michal Bakoš

    Góly: 34. Felipe Caicedo, 90. Christian Stuani – 61. Youssef El-Arabi

    Karty:   19. Cañas (ESB), 72. Victor Sanchez (ESB) – 42. Juan Carlos (GRN), 59. Murillo (GRN), 83. Yuste (GRN), 88. Piti (GRN), 89. Mainz (GRN)   82. Juan Carlos (GRN)


    RCD Espanyol Barcelona: Casilla – Fuentes, Álvaro González, Colotto, Arbilla – Sevilla, Cañas, V. Sánchez, Vázquez – Caicedo, S. García.
    Náhradníci: Pau – V. Álvarez, Stuani, H. Moreno, J. López, Montañés, Bertrand.

    Granada CF: R. Fernández – Nyom, Babin, Murillo, J. Carlos – Piti, Iturra, J. Márquez, F. Rico – Córdoba, El Arabi.
    Náhradníci: Olazábal – Maínz, Isaac, Nounkeu, Yuste, A. Sissoko, Riki.

    Rozhodca: Jaime – Bieno, Martínez