Juventus – Sampdoria 1:1 (kon.) | Parma – Cagliari 0:0 (kon.) | Udinese – Hellas Verona 1:2 (kon.)
CFC Janov – AS Rím 0:1 (kon.) | Cesena – Fiorentina 1:4 (kon.) | AC Miláno – Neapol 2:0 (kon.)
koniec
Juventus Turín
1:1 (1:0)
Sampdoria Janov
Nedeľa 14.12.2014, 12:30 • Juventus stadium • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    Prvá strata bodov na domácom ihrisku! Juventus v jednom zo šlágrov kola nedokázal zdolať Sampdoriu Janov a tretíkrát v rade zaknihoval len deľbu bodov. Dal tak šancu prenasledovateľom na čele tabuľky, aby ho dostihli. O všetkom podstatnom rozhodol po zmene strán Gabbiadini, ktorý peknou ranou k žrdi vyrovnal. Neskôr mohol dokonca v závere aj rozhodnúť, no Juventus podržal skvelý Buffon. V závere mal mierny tlak, no viac gólov už nedal a preto sa duel skončil remízou 1:1. Ja už len ďakujem za pozornosť, zostaňte s nami. (14:19:15)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Rozhodca ešte možno bude niečo pridávať, keďže Janovčania trochu zdržujú a nikam sa neponáhľajú. Najmä v podobne brankára Romera to tak je.
     
    90+3
    Marchisio z diaľky skúsil napáliť na bránu, ale mieril to vysoko nad. To je zrejme bodka za snažením k trom bodom v podobe Juve.
     
    90+2
    Hostia sú pod tlakom, reiši sa to pred bránou množstvo centrovaných lôpt. Romero a spol. to zvládajú obdivuhodne a čas uteká.
     
    90+1
    Ešte sa budú nadstavovať tri minúty.
     
    90
    Môže to byť prvá strata bodov v sezóne na domácom ihrisku, Stará dáma doposiaľ všetkých šesť zápasov vyhrala. Duncan má momentálne zdravotné problémy a nehrá sa.
     
    89
    Už sa zrejme v ostatných minútach prejavuje únava domácich futbalistov z nabitého programu a aj preto sa z Juventusu momentálne stáva nateraz remízový kráľ.
     
    88
    Pirlo sa dnes na trávnik nedostane, odišiel Tevez a nahradil ho Giovinco.
     
    87
    Nasledoval ešte rohový kop, ktorý ale nedopadol podľa predstáv pre hostí a tak sa Juventus ubránil. Dopredu tak šli Janovčania.
     
    86
    Gabbiadini mohol dať druhý zásah, krásnu strelu fantasticky zneškodnil Buffon! Mieril to spoza šestnástky a legenda talianskeho futbalu mala čo robiť, aby to vytesnil, navyše to bolo tečované.
     
    85
    Pogba v páde po spolupráci s Evrom nedočiahol na loptu a nevystrelil lepšie a tak, ako by chcel. Aj preto sa skóre teraz tiež meniť nebude.
     
    84
    Duncan prišiel podporiť kolegov ihrisko výmenou za Obianga.
     
    83
    Gabbiadini si šikovne zabehol za obranu, z uhla napriek tomu mieril nepresne a Buffon bol bez práce.
     
    82
    Hlavičkou chcel Romera prekonať Llorente, Stará dáma dnes hrozí najmä po rohových kopoch. A tie priame si vypracovala len minimum.
     
    81
    Teraz na to bola menšia šanca, Tevez totiž hľadal pred bránou Comana. V poslednej chvíli na ďalší roh odvrátil Bergessio.
     
    80
    Roh pre Zebry s poradovým číslom sedem neznamenal pred Romerom nebezpečie, ten už dlho nemal dôvod urgentne zasahovať.
     
    79
    Juventus nemá príliš široký káder na to, aby mohol vážne experimentovať so zostavou, aj preto sa do hry dostávajú menej ostrieľaná mená.

    Filip Kubaliak

    Góly: 12. Evra – 52. Gabbiadini

    Karty:   49. Vidal (JUV), 66. Bonucci (JUV) – 11. Regini (SMD), 54. Romagnoli (SMD), 60. Gabbiadini (SMD), 72. Okaka (SMD)


    Juventus Turín: Buffon (K) – Lichtsteiner, Evra, Bonucci, Ogbonna, Marchisio, Vidal, Pereyra (78. Coman), Pogba, Tevez (88. Giovinco), Morata (72. Llorente).
    Náhradníci: Rubinho, Audero – Mattiello, Pepe, Padoin, Pirlo, Coman, Giovinco, Llorente.

    Sampdoria Janov: Romero – Cacciatore, Regini, Gastaldello (K), Romagnoli, Palombo, Luca Rizzo, Krstičič (46. Gabbiadini), Obiang (84. Duncan), Eder, Okaka (73. Bergessio).
    Náhradníci: Da Costa – Mesbah, Fornasier, Duncan, Fedato, Soriano, Marchionni, Gabbiadini, Bergessio, Djordjevič.

    Rozhodca: Daniele Doveri – Vuoto, Marrazzo