Leverkusen – Mönchengladbach 1:1 (kon.) | Wolfsburg – Paderborn 1:1 (kon.)
koniec
VfL Wolfsburg
1:1 (1:0)
SC Paderborn 07
Nedeľa 14.12.2014, 17:30 • Volkswagen Arena (Wolfsburg) • Nemecká Bundesliga
Predzápasové kurzy
     
    85
    Na trávnik sa v závere dostáva i bavič zelených trávnikov a síce Nicklas Bendtner, ktorý na hracej ploche nahradí smoliara Dosta.
     
    84
    Na trávnik sa dostáva i kmeňový hráč Borussie Dortmund a síce zakončovateľ Marvin Ducksch, ktorý na hrote útoku nahradí Kachungu.
     
    72
    Po druhýkrát striedajú i hostia, keď na hraciu plochu príde Patrick Ziegler. Miesto mu prenechal nevýrazný Moritz Stoppelkamp.
     
    70
    Priblížiť by ich k tomu mohla striedajúca dvojica Caligiuri a Aaron Hunt. Tá prichádza na hraciu plochu namiesto Perišiča s Jungom.
     
    46
    Hostia si uvedomujú, že s prvopolčasovým herným systémom tu nemajú šancu na body. Namiesto nevýrazného beka Brucknera tak naskakuje druhý útočník Kutschke.

    Erik Farkaš

    Góly: 17. Rafa (vla.) – 51. Meha (pen.)

    Karty:   20. Perišič (WOF), 50. Naldo (WOF), 57. Luiz Gustavo (WOF), 73. Arnold (WOF) – 24. Hünemeier (PDN), 28. Strohdiek (PDN)

    Nepremenená penalta: 29. Perišič (WOF), brankár L. Kruse zneškodnil


    VfL Wolfsburg: Benaglio (C) – Jung, Naldo, Knoche, M. Schäfer – Luiz Gustavo, Arnold – Vierinha, De Bruyne, Perišič – Dost
    Náhradníci: Grün – Bendtner, T. Klose, Caligiuri, A Hunt, Malanda, Guilavogui

    SC Paderborn 07: L. Kruse – Wemmer, Rafa, Hünemeier (C), Strohdiek, Brückner – Stoppelkamp, Bakalorz, Rupp, Meha – Kachunga
    Náhradníci: Lück – P. Ziegler, Vrančič, Kutschke, Saglik, Vucinovic, Durksch

    Rozhodca: Manuel Gräfe – M. Achmüller, M. Sinn – D. Siebert