Leverkusen – Mönchengladbach 1:1 (kon.) | Wolfsburg – Paderborn 1:1 (kon.)
koniec
VfL Wolfsburg
1:1 (1:0)
SC Paderborn 07
Nedeľa 14.12.2014, 17:30 • Volkswagen Arena (Wolfsburg) • Nemecká Bundesliga
Predzápasové kurzy
     
    73
    Členok Patricka Zieglera bol okamžite po jeho nasadení prišliapnutý Maximilianom Arnoldom, ktorý vidí štvrtú žltú kartu Wolfsburgu.
     
    57
    Frustrovaný Luiz Gustavo následne po De Bruyneho strate lopty sklzom zašiel do Bakalorza, za ktorého podrazenie vidí žltú kartu.
     
    50
    Veľké veci sa dejú vo Wolfsburgu. Manuel Gräfe kompenzuje a nariaďuje pochybnú penaltu pre Paderborn! Naldo zahral v šestnástke vysokou nohou proti Strohdiekovi, ktorý padol k zemi akoby mu brazílsky stopér oddelil hlavu od tela. Gräfe sa nechal opiť a okrem penalty tasí i žltú kartu.
     
    28
    Christian Strohdiek pokračuje vo svojom nepodarenom predstavení a po stiahnutí Basa Dosta tu bude pokutový kop pre Wolfsburg. Holandský forward sa nedostal k centrovanej lopte z pravej strany, ale po Gräfeho hvizde ho to mrzieť nemuselo. Stopér hostí je navyše potrestaný i žltou kartou, favorit môže zdvojnásobiť svoje vedenie!
     
    24
    Kartovo je potrestaný aj kapitán hostí Uwe Hünemeier, ktorý na ľavom okraji šestnástky zastavil hokejovým spôsobom De Bruyneho pohyb.
     
    20
    Ivan Perišič na ľavej strane podrazil nohy Bakalorzovi. O faul sa určite jednalo, ale či si to zaslúžilo i kartový trest, o tom pochybujem.

    Erik Farkaš

    Góly: 17. Rafa (vla.) – 51. Meha (pen.)

    Karty:   20. Perišič (WOF), 50. Naldo (WOF), 57. Luiz Gustavo (WOF), 73. Arnold (WOF) – 24. Hünemeier (PDN), 28. Strohdiek (PDN)

    Nepremenená penalta: 29. Perišič (WOF), brankár L. Kruse zneškodnil


    VfL Wolfsburg: Benaglio (C) – Jung, Naldo, Knoche, M. Schäfer – Luiz Gustavo, Arnold – Vierinha, De Bruyne, Perišič – Dost
    Náhradníci: Grün – Bendtner, T. Klose, Caligiuri, A Hunt, Malanda, Guilavogui

    SC Paderborn 07: L. Kruse – Wemmer, Rafa, Hünemeier (C), Strohdiek, Brückner – Stoppelkamp, Bakalorz, Rupp, Meha – Kachunga
    Náhradníci: Lück – P. Ziegler, Vrančič, Kutschke, Saglik, Vucinovic, Durksch

    Rozhodca: Manuel Gräfe – M. Achmüller, M. Sinn – D. Siebert