Chabarovsk – Nižnekamsk 0:2 (kon.) | Vladivostok – Togliatti 3:0 (kon.) | Novokuzneck – Jugra Chanty-Mansijsk 0:1 (kon.)
Novosibirsk – Čeljabinsk 0:1 (kon.) | Čerepovec – Soči 2:3 (0:2 po s.n.) | Dinamo Minsk – Ufa 4:0 (kon.)
Záhreb – Barys 3:5 (kon.) | HC Slovan – Omsk 3:5 (kon.)
koniec
HC Dinamo Minsk
4:0 (1:0, 2:0, 1:0)
HC Salavat Julajev Ufa
Pondelok 08.12.2014, 17:00 • Minsk Ice Palace • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    MATERUKIN - 4:0
     
    59:22
    Dinamo Minsk dal gól!
    No a v týchto chvíľach si ešte hokejisti Minsku výrazne zlepšujú dojem z tohoto zápasu. Kaľužnij miešal puk na dolnej časti pravého kruhu, prihral ho Gavrusovi pred bránu, no ten bol zblokovaný. Následne hokejisti Ufy poslali puk vyššie do medzikružia na ALEXANDRA MATERUKINA, ktorý pohotovou strelou do ľavého horného rohu brány zvyšuje na 4:0!
    Asistencie: Artur Gavrus, Dmitrij Kaľužnij.
    ELLISON - 3:0
     
    38:43
    Dinamo Minsk dal gól!
    Tak a znovu v závere druhej tretiny strieľajú domáci hokejisti gól, ktorý je tretím v tomto stretnutí! Hokejisti domáceho mužstva sa rozostavili v útočnom pásme, na dolnej časti ľavého kruhu sa zmocnil puku Vesce, ktorý posúval pred bránkovisko, no tam bol puk zrazený hosťujúcim hokejistom. Nakoniec sa kus čiernej gumy ocitol na hokejke Lingleta v medzikruží, ktorý dával na MATTA ELISONA, pretože tento hráč stál osamotený na pravom kruhu. Spracoval si ho a napokon aj z veľmi ostrého uhlu dokázal skórovať!
    Asistencia: Charles Linglet.
    VESCE - 2:0
     
    34:38
    Dinamo Minsk dal gól!
    Domáci hokejisti sa pohodlne zmocňujú vedenia na rozdiel dvoch gólov! Ellison získal puk v strednom pásme pred útočnou modrou čiarou, prenechal ho rozbehnutému Lingletovi na ľavom kruhu. Tento hráč vyslal pred bránkovisko strieľanú prihrávku, ktorú ešte len jemne tečoval RYAN VESCE!
    Asistencia: Charles Linglet, Matt Ellison.
    BAILEN - 1:0
     
    19:58
    Dinamo Minsk dal gól!
    No toto je naozajstné prekvapenie v podaní hráčov Dinama Minsk! Ešte v posledných sekundách hry sa podarilo domácim vyvinúť tlak. Linglet sa zmocnil puku na pravom kruhu, následne prihral kolmo na rozbehnutého Ellisona do medzikružia, ktorý vystrelil a jeho zakončenie tečoval do brány NICK BAILEN!
    Asistencie: Matt Ellison, Charles Linglet.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 20. Bailen (Ellison, Linglet), 35. Vesce (Linglet, Ellison), 39. Ellison (Linglet), 60. Materukin (Gavrus, Kaľužnij)


    HC Dinamo Minsk: Taylor (Karnaukov) – Goroško, Krajíček, Szczechura, Kaľnužnij, Cheechoo – Nogačov, Bailen, Linglet, Vesce, Ellison – Lisovec, Šinkevič, Kulakov, Meleško, Gavrus – Kaznadej, Stepanov, Materukin, Drozd
    HC Salavat Julajev Ufa: Sochatskij (Irving) – Bodrov, Kutuzov, Chlystov, Dubrovský, Tolpeko – Kulda, Heikkinen, Makarov, Sjomin, Hartikainen – Zubarev, Kolcov, Golovanov, Pihlström, Kajgorodov – Lekomcev, Pankov, Glukov, Slepyšev

    Rozhodca: Gofman, Ravodin – Balodis, Morozov