Chabarovsk – Nižnekamsk 0:2 (kon.) | Vladivostok – Togliatti 3:0 (kon.) | Novokuzneck – Jugra Chanty-Mansijsk 0:1 (kon.)
Novosibirsk – Čeljabinsk 0:1 (kon.) | Čerepovec – Soči 2:3 (0:2 po s.n.) | Dinamo Minsk – Ufa 4:0 (kon.)
Záhreb – Barys 3:5 (kon.) | HC Slovan – Omsk 3:5 (kon.)
koniec
HC Slovan Bratislava
3:5 (0:3, 1:0, 2:2)
Avangard Omsk
Pondelok 08.12.2014, 19:30 • Slovnaft Aréna Bratislava • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Koľko že tých "Sobotkov" sme to tu dnes mali?
     
    Najlepšími hráčmi záasu vyhlásení: v drese hostí Vladimír Sobotka, v drese domácich Rok Tičar. Skončil sa nám dnešný duel, v ktorom Slovan opäť prestrieľal svojho súpera pomerom 44:32, no hokej sa hrá na góly a tých dal dnes viac Avangard, ktorý tak právom berie z bratislavského ľadu všetky tri body. Slovan začal hrať až v tretej tretine to, čo mu dovolil súper, no na obrat v zápase to nestačilo. Dobrú noc všetkým želá z Bratislavy Vladimír Korduliak. (21:42:01)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:39
    Janus vonku z bránky, domáci skúšajú power play.
     
    59:31
    Slovan Bratislava dal gól!
    Bartovič spoza bránky poslal puk pred bránku, od kruhov vystrelil Vondrka, Barulin puk vyrazil na ľavú stranu a MATT MURLEY ho bejzbalovým spôsobom poslal do siete hostí. Asistencie: Michal Vondrka a Milan Bartovič.
     
    59:06
    Brejčák chyboval v rozohrávke, puk zachytil Semenov, ktorý ho dokázal spoza Brejčáka poslať po ľade na bránku, Janus ho vyrazil.
     
    58:30
    Tipnem si aj dnes hráčov zápasu, v drese domácich Tomáš Netík, v drese hostí Alexander Perežogin.
     
    58:13
    Avangard Omsk dal gól!
    ALEXANDER PEREŽOGIN posielal puk popred bránkovisko na druhú stranu a Martin Štajnoch ho neštastne usmernil za Janusov chrbát.
     
    58:07
    Dnešné stretnutie sleduje 7.504 divákov.
     
    57:24
    Tuším že Baranka napriahol k strele od modrej, Barulin bol vonku z bránky, vo výskoku však puk ešte stihol lapačkou tečovať tesne mimo priestor svojej klietky.
     
    56:45
    Puk odrazený od zadného mantinelu pred bránkoviskom Barulin radšej prikryl, ukľudnil tak hru na ľadovej ploche.
     
    55:40
    Berdnikov nakorčuľoval až pred Janusa, chcel to na kľučku, no puk poslal za bránku.
     
    54:22
    Slovan Bratislava dal gól!
    Tičar od ľavého kruhu poslal puk na druhú stranu voľnému TOMÁŠOVI NETÍKOVI, ktorý si gól dnes priam pýtal. Tomáš od pravého kruhu, kým sa Barulin stihol presunúť, rozvlnil jeho sieť. Asistencie: Rok Tičar a Žiga Jeglič.
     
    53:04
    Slovan sa opäť snaží pred bránkou Barulina, ktorý sa rozhodne na nedostatok práce v tejto časti hry sťažovať nemôže, no neuspel nikto, ani v dorážke pred bránkoviskom Mário Bližňák.
    A je vymaľované, vlastne ono bolo už po prvej tretine...
     
    50:55
    Avangard Omsk dal gól!
    Od modrej vystrelil Gustafsson a medzi kruhmi puk nadzdvihol ALEXANDER PEREŽOGIN, ktorý ho usmernil pod horný roh Janusovej bránky. Asistencie: Erik Gustafsson a Chad Kolarik.
     
    50:20
    Ľamin napriahol od modrej z jej stredu, puk šiel privysoko a Janus ho ešte hokejkou usmernil na ochranné sklo.
    Brejčák vs. Barulin
     
    48:20
    Brejčákovu delovku od modrej Barulin krásne zatočil do svojej lapačky!

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 40. Tičar (Sersen), 55. Netík (Tičar, Jeglič), 60. Murley (Vondrka, Bartovič) – 14. Kuľaš (Kolarik), 16. Kalinin (Paršin), 19. Paršin (Sobotka), 51. Perežogin (Gustafsson, Kolarik), 59. Perežogin


    HC Slovan Bratislava: Janus (Baroš) – Starosta, Sersen (A), Baranka, Štajnoch, Sigalet, Brejčák, Luža – Ružička, Nedorost, Surový – Jeglič, Tičar, Netík – Vondrka, Murley, Bartovič (C) – Ölvecký, Bližňák, Šťastný
    Avangard Omsk: Barulin (Šilin) – Gustafsson, Blaťák, Ľamin, Kuľaš (A), Pivcakin, Vasilev, Kulik, Lauta – Paršin, Sobotka, Kalinin (C) – Lemťugov, Wandell, Berdnikov – Perežogin (A), Popov, Kolarik – Semenov, Kurjanov, Rasskazov

    Rozhodca: Gusev, Bukin – Sivov, Šeljanin

    Diváci: 7.504