Chabarovsk – Nižnekamsk 0:2 (kon.) | Vladivostok – Togliatti 3:0 (kon.) | Novokuzneck – Jugra Chanty-Mansijsk 0:1 (kon.)
Novosibirsk – Čeljabinsk 0:1 (kon.) | Čerepovec – Soči 2:3 (0:2 po s.n.) | Dinamo Minsk – Ufa 4:0 (kon.)
Záhreb – Barys 3:5 (kon.) | HC Slovan – Omsk 3:5 (kon.)
koniec
HC Slovan Bratislava
3:5 (0:3, 1:0, 2:2)
Avangard Omsk
Pondelok 08.12.2014, 19:30 • Slovnaft Aréna Bratislava • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:39
    Janus vonku z bránky, domáci skúšajú power play.
     
    59:31
    Slovan Bratislava dal gól!
    Bartovič spoza bránky poslal puk pred bránku, od kruhov vystrelil Vondrka, Barulin puk vyrazil na ľavú stranu a MATT MURLEY ho bejzbalovým spôsobom poslal do siete hostí. Asistencie: Michal Vondrka a Milan Bartovič.
     
    58:13
    Avangard Omsk dal gól!
    ALEXANDER PEREŽOGIN posielal puk popred bránkovisko na druhú stranu a Martin Štajnoch ho neštastne usmernil za Janusov chrbát.
     
    57:24
    Tuším že Baranka napriahol k strele od modrej, Barulin bol vonku z bránky, vo výskoku však puk ešte stihol lapačkou tečovať tesne mimo priestor svojej klietky.
     
    54:22
    Slovan Bratislava dal gól!
    Tičar od ľavého kruhu poslal puk na druhú stranu voľnému TOMÁŠOVI NETÍKOVI, ktorý si gól dnes priam pýtal. Tomáš od pravého kruhu, kým sa Barulin stihol presunúť, rozvlnil jeho sieť. Asistencie: Rok Tičar a Žiga Jeglič.
     
    50:55
    Avangard Omsk dal gól!
    Od modrej vystrelil Gustafsson a medzi kruhmi puk nadzdvihol ALEXANDER PEREŽOGIN, ktorý ho usmernil pod horný roh Janusovej bránky. Asistencie: Erik Gustafsson a Chad Kolarik.
     
    48:20
    Brejčákovu delovku od modrej Barulin krásne zatočil do svojej lapačky!
     
    45:07
    Konečne pekná akcia domácich, Netík dostal prihrávku na modrú, Tomáš nakorčuľoval na ľavý kruh, príklepom vypálil tesne nad ľadom, Barulin ho v rozkľaku vychytal do lapačky.
     
    41:45
    Oddychový čas hostí, ktorým tréner dohovára, aby na ľadovej ploche nespali.
     
    39:44
    Slovan Bratislava dal gól!
    Od modrej vystrelil Sersen, defenzíva hostí puk medzi kruhmi zblokovala, k odrazenému puku sa dostal ROK TIČAR, potiahol ho na pravú stranu a usmernil ho, kým sa stihol gólman presunúť, do siete Barulina. Asistencia: Michal Sersen.
     
    36:19
    Netík pekne tvrdo vystrelil z pravého kruhu, Barulin puk vyrazil pred seba, spoza kruhov to skúšal ešte Sigalet, defenzíva hostí puk zblokovala nad bránku Barulina.
     
    34:35
    Lemťugov dostal puk medzi kruhy, pohotovo švihom vystrelil a Janus v rozkľaku aj tento puk vyrazil na ľavú stranu k mantinelu.
     
    33:05
    Mám pocit, že Sobotka opečiatkoval Janusovi konštrukciu bránky, opakovaný záber na vzdialenejšiu bránku som pre reklamnú pauzu nevidel.
     
    26:42
    Teraz môžeme poďakovať Janusovi, Rasskazov poslal od pravého kruhu puk pred bránkovisko Paršinovi, ten ho posunul na ľavý kruh voľnému Sobotkovi, ktorý pálil z prvej, Janus sa stihol presunúť a puk vyrazil cez betón späť do hry.
     
    22:45
    Štajnoch dostal dve minúty za hákovanie, presilová hra pre Avangard.
     
    20:01
    Lemťugov bol za držanie hoskejky v čase 20:00 vylúčený na dve minúty, Slovan hrá teda presilovú hru.
     
    18:56
    Avangard Omsk dal gól!
    Krásna hokejová akcia hostí, prečíslenia dva na jeden, Sobotka poslal popred bránku puk na pravú stranu a DENIS PARŠIN nedal Janusovi najmenšiu šancu. Asistencia: Vladimír Sobotka.
     
    16:27
    Dvaja kohúti už sedia na trestnej, Jeglič dve minúty za hrubosť a Kolarik rovnako za hrubosť. Hráme štyria proti štyrom.
     
    15:52
    Avangard Omsk dal gól!
    SERGEJ KALININ čakal na prihrávku pred bránkou, dostal puk spoza bránky od Paršina a presekal ho za Jarov chrbát. Asistencia: Denis Paršin.
     
    15:40
    Baranka za držanie už odkorčuľoval na trestnú, bude horúco pred Janusom.
     
    13:45
    Avangard Omsk dal gól!
    DENIS KUĽAŠ napriahol z vrcholu pravého kruhu k streľbe, Janusovi clonili Perežogin s Barankom a puk skončil v Jarovej sieti. Asistencia: Chad Kolarik.
     
    12:13
    Ölvecký dostal puk na modrú, nakorčuľoval vpred, spoza ľavého kruhu napriahol, Barulin v rozkľaku ľavým betónom puk vyrazil späť do poľa.
     
    09:13
    Rasskazov a Semenov teraz podkúrili pred bránkou Janusa, ktorý na dvakrát puk v ťažkej pozícii vyrazil späť do hry.
     
    01:02
    Obrovská šanca hostí, keď sa zrazu až traja hráči ocitli pred Janusom, Kolarik trafil brvno Janusovej bránky!

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 40. Tičar (Sersen), 55. Netík (Tičar, Jeglič), 60. Murley (Vondrka, Bartovič) – 14. Kuľaš (Kolarik), 16. Kalinin (Paršin), 19. Paršin (Sobotka), 51. Perežogin (Gustafsson, Kolarik), 59. Perežogin


    HC Slovan Bratislava: Janus (Baroš) – Starosta, Sersen (A), Baranka, Štajnoch, Sigalet, Brejčák, Luža – Ružička, Nedorost, Surový – Jeglič, Tičar, Netík – Vondrka, Murley, Bartovič (C) – Ölvecký, Bližňák, Šťastný
    Avangard Omsk: Barulin (Šilin) – Gustafsson, Blaťák, Ľamin, Kuľaš (A), Pivcakin, Vasilev, Kulik, Lauta – Paršin, Sobotka, Kalinin (C) – Lemťugov, Wandell, Berdnikov – Perežogin (A), Popov, Kolarik – Semenov, Kurjanov, Rasskazov

    Rozhodca: Gusev, Bukin – Sivov, Šeljanin

    Diváci: 7.504