Chabarovsk – Nižnekamsk 0:2 (kon.) | Vladivostok – Togliatti 3:0 (kon.) | Novokuzneck – Jugra Chanty-Mansijsk 0:1 (kon.)
Novosibirsk – Čeljabinsk 0:1 (kon.) | Čerepovec – Soči 2:3 (0:2 po s.n.) | Dinamo Minsk – Ufa 4:0 (kon.)
Záhreb – Barys 3:5 (kon.) | HC Slovan – Omsk 3:5 (kon.)
koniec
HC Dinamo Minsk
4:0 (1:0, 2:0, 1:0)
HC Salavat Julajev Ufa
Pondelok 08.12.2014, 17:00 • Minsk Ice Palace • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:40
    Definitívne sa boj o tri body pre Ufu končí. Denis Bodrov dostáva dve minúty za hákovanie a toto už Minsk vydrží aj keby nechcel.
     
    55:42
    Presilová hra pre Ufu. Jevgenij Nogačov dostáva dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    52:04
    V početnej výhode si môžu teraz zahrať domáci. Za podrazenie odchádza na trestnú lavicu Ilkka Heikkinen. Minsk by teda tieto dve minúty mal využiť na prípadné poistene svojho vedenia, no hlavne na vydýchanie a oddýchnutie.
     
    42:27
    Momentálne to na pár sekúnd začalo vrieť medzi hosťujúcim Pankovom a domácim Bailenom. Najmä praskli nervy hokejistovi Ufy, ktorý sa však napokon o nejakú strhujúcu pästnú výmenu nepokúšal.
    Obaja však odchádzajú na trestnú lavicu, pretože inkasujú dve minúty za hrubosť. Hrá sa po štyroch hráčoch na oboch stranách.
     
    35:09
    Presilovku si zahrajú hostia. Alexander Materukin dostáva dve minúty za seknutie.
     
    29:23
    Za 20 sekúnd sa skončí hra štyroch na štyroch, keďže už na trestnú lavicu putuje Ryan Vesce, ktorý dostáva dve minúty za podrazenie. Neúplnú presilovú hru teda budú hrať hostia, o dvadsať sekúnd.
     
    27:43
    Presilovku si zahrajú domáci hokejisti. Jeden z dvojice hlavných rozhodcov totižto udeľuje trest pre Ufu za príliš veľa hráčov na ľadovej ploche. Odchádza si ho odsedieť Alexander Kutuzov.
     
    23:34
    Dvojnásobná presilová hra! Denis Chlystov sa previnil faulom lakťom.
     
    22:34
    Presilová hre pre Minsk. Ivan Lekomcev dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    15:38
    Alexander Pankov bol v týchto chvíľach nebezpečne zrazený k zemi hokejkou. Atakoval ho totižto Jevgenij Lisovec, ktorý dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    07:14
    Prvej presilovej hry v tomto zápase sa budú môcť ujať hostia. Na dve minúty za hákovanie odchádza Alexander Materukin.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 20. Bailen (Ellison, Linglet), 35. Vesce (Linglet, Ellison), 39. Ellison (Linglet), 60. Materukin (Gavrus, Kaľužnij)


    HC Dinamo Minsk: Taylor (Karnaukov) – Goroško, Krajíček, Szczechura, Kaľnužnij, Cheechoo – Nogačov, Bailen, Linglet, Vesce, Ellison – Lisovec, Šinkevič, Kulakov, Meleško, Gavrus – Kaznadej, Stepanov, Materukin, Drozd
    HC Salavat Julajev Ufa: Sochatskij (Irving) – Bodrov, Kutuzov, Chlystov, Dubrovský, Tolpeko – Kulda, Heikkinen, Makarov, Sjomin, Hartikainen – Zubarev, Kolcov, Golovanov, Pihlström, Kajgorodov – Lekomcev, Pankov, Glukov, Slepyšev

    Rozhodca: Gofman, Ravodin – Balodis, Morozov