Buffalo – Montreal 1:2 (1:2 po s.n.) | NY Rangers – Detroit 4:3 (po pr.) | Anaheim – NY Islanders 2:3 (po pr.)
koniec po predl.
New York Rangers
4:3 (1:0, 1:2, 1:1 - 1:0)
Detroit Red Wings
Štvrtok 06.11.2014, 02:00 • Madison Square Garden • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    61:50
    Rangers dali gól!
    Od modrej čiary prudko vypálil Dan Girardi, pred bránou číhajúci Nash puk nezasiahol, ale ten sa odrazil na pravú stranu, kde sa k nemu nikým neatakovaný dostal DERICK BRASSARD, ktorý posiela puk do odkrytej sväytne Red Wings a svojou presilovkovou trefou tak rozhoduje o výhre svojho tímu. Asistencie: Dan Girardi, Martin St. Louis.
     
    59:52
    Detroit Red Wings dal gól!
    V absolútnom závere dostal z ľavej strany presný puk na hokejku slovenský krídelník TOMÁŠ TATAR, ktorý následne poslal puk do odkrytej brány Rangers a posiela zrejme dnešný duel do predĺženia. Asistencie: Andrej Nestrašil, Jakub Kindl.
     
    52:10
    Rangers dali gól!
    Po druhýkrát v tejto tretine sa utrhla do prečíslenia dvojica domácich hráčov, tentokrát to boli Moore a Stempniak. Prvý menovaný poslal z ľavého krídla pekný pas priamo na hokejku LEEMU STEMPNIAKOVI, ktorý presnou strelou švihom posiela domácich po tretíkrát v zápase do vedenia. Celej situácii predchádzal pekný pas Chrisa Kreidera zo stredného pásma. Asistencie: Dominic Moore, Chris Kreider.
     
    32:18
    Detroit Red Wings dal gól!
    Na ľavom krídle zasiahol puk vo vzduchu hokejkou DANNY CLEARY a poslal ho za Lundqvistov chrbát. Následný telefonát arbitra s videorozhdocom prináša rozhodnutie o tom, že gól platí a stav stretnutia sa tak vyrovnáva na 2:2. Asistencia: Drew Miller.
     
    32:02
    Detroit Red Wings dal gól!
    Riley Sheahan pekne vybojoval puk pri mantineli na pravom krídle, nakorčuľoval si do priestoru medzi kruhmi, kde puk prenechával JAKUBOVI KINDLOVI a český zadák následnou presnou strelou znižuje stav stretnutia na 1:2 z pohľadu hostí. Asistencie: Riley Sheahan, Joahn Franzen.
     
    26:39
    Rangers dali gól!
    Nedáš – dostaneš. Toto známe pravidlo sa teraz potvrdilo a potom čo Nyquist nevyužil trestné strieľanie, mali šancu v podobe brejku domáci a skúsený veterán MARTIN ST. LOUIS nikým neatakovaný vypálil z ľavého kruhu prudkú strelu, ktorá končí v sieti hosťujúceho Detroitu, ktorý tak v 27.minúte prehráva už 2:0. Pre autora gólu je to štvrtý presný zásah v tejto sezóne a už druhú gólovú asistenciu si v tomto stretnutí pripisuje zadák Matt Hunwick. Asistencie: Matt Hunwick, Mike Kostka.
     
    06:36
    Rangers dali gól!
    Počas hry 4 na 4 boli lepším celkom Rangers, ktorí sa ujímajú vedenia potom, čo sa strela Dericka Brassarda od modrej čiary odrazila od RICKA NASHA za Gustavssonov chrbát. Kanadský krídelník tak svojím desiatym presným zásahom v sezóne využíva skrátenú presilovú hru Rangers a otvára skóre dnešného stretnutia. Asistencie: Derick Brassard, Matt Hunwick.

    Tomáš Pajerský

    Góly a asistencie: 7. Nash (Brassard, Hunwick), 27. Louis (Hunwick, Kostka), 53. Stempniak (Moore, Kreider), 62. Brassard (Girardi, Louis) – 33. Kindl (Sheahan, Franzen), 33. Cleary (Miller), 60. Tatar (Nestrašil, Kindl)


    New York Rangers: Lundqvist (Talbot) – Staal, Klein, Hunwick, Girardi, Allen, Kostka – Zuccarello, Brassard, Nash – Kreider, Hayes, St. Louis – Hagelin, Moore, Duclair – Glass, Mueller, Stempniak
    Detroit Red Wings: Gustavsson (Howard) – Ericsson, Kronwall, Smith, DeKeyser, Kindl, Lashoff – Zetterberg, Dacjuk, Abdelkader – Nyquist, Sheahan, Tatar – Nestrašil, Helm, Franzen – Miller, Glendening, Cleary

    Rozhodca: Peel, Kozari – Racicot, Pancich