Buffalo – Montreal 1:2 (1:2 po s.n.) | NY Rangers – Detroit 4:3 (po pr.) | Anaheim – NY Islanders 2:3 (po pr.)
koniec po predl.
New York Rangers
4:3 (1:0, 1:2, 1:1 - 1:0)
Detroit Red Wings
Štvrtok 06.11.2014, 02:00 • Madison Square Garden • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    60:46
    V úvode predĺženia sa dostali do útočného pásma Rangers, ale k priamej strele na bránu sa domáci nedostali, zatiaľ čo na druhej strane si vytvorili nebezpečnú šancu hostia, keď tvrdo pálil z medzikružia Pavel Dacjuk. Následne sa však Pavel Dacjuk necháva vylúčiť za podrazenie a my uvidíme presilovku domáceho New Yorku.
     
    58:12
    Za bránou Rangers došlo k stretu Dericka Brassarda a Justina Abdelkadera, keď bol hosťujúci útočník atakovaný zo zadu a pri následnom voľnom páde korčuľou podrazil Brassarda. Nevyzeralo to ako úmyselný faul, ale Abdelkader putuje za hákovanie na trestnú lavicu a trest dostáva aj domáci Martin St. Louis.
     
    39:36
    Za bránou Detroitu došlo k stretu hosťujúceho Ericssona s domácim St. Louisom a strelec druhého gólu Rangers v tomto zápase dostáva po svojom faule dve minúty za hákovanie.
     
    30:07
    Po reklamnej pauze si presilovú hru zahrá Detroit, pretože domáci bek Conor Allen dostáva dve minúty za podrazenie slovenského krídleníka v službách Red Wings, Tomáša Tatara.
     
    27:38
    Po reklamnej pauze uvidíme hru štyroch proti štyrom, pretože sa faulu dopustila aj jedna aj druhá strana. Za sekanie dostáva dve minúty domáci Carl Hagelin, za krošček dostáva rovnaký trest hosťujúci Justin Abdelkader.
     
    10:58
    Mats Zucarello sa pekne predral k zakončeniu z pravého krídla a švédsky brankár hostí puk len vyrážal pred seba, kde sa ho ešte snažil tečovať jeden z domácich hráčov. Krátko potom sa hra prerušovala a po reklamnej pauze uvidíme presilovú hru Detroitu, pretože domáci útočník Dominic Moore dostáva dve minúty za nedovolené bránenie gólmana.
     
    07:56
    Niklas Kronwall dostáva dve minúty za hákovanie, ktorého sa dopustil na pravej strane vlastnej obrannej tretiny.
     
    05:23
    Detroit sa v presilovej hre nedokázal dostať do ofenzívneho tlaku, práve naopak musel sa brániť potom, čo sa vo vlastnom oslabení utrhol do brejku Rick Nash. Ten bol faulovaný Zetterbergom a švédsky útočník tak dostáva trest za podrazenie. Bude sa hrať 4 na 4.
     
    04:11
    Detroit sa nevedel vo vlastnej tretine dostať k puku, čo využil k strele z vrcholu ľavého kruhu jeden z domácich bekov, ale krátko po tomto pokuse Rangers stratili pásmo. Následne sa však opäť dostali domáci na dostrel Gustavssonovej brány, kde vznikla po strele St. Louisa menšia mela tiel, ale Red Wings neinkasovali a mohli ísť následne dopredu, keď ich akciu po ľavom krídle ťahal Tatar, ktorý však nenašiel na druhej strane útočnej tretiny Sheahana. Hra sa prerušovala a presilovku si zahrajú Red Wings potom, čo Rangers dostávajú dvojminútový trest za príliš veľa hráčov na ľadovej ploche.

    Tomáš Pajerský

    Góly a asistencie: 7. Nash (Brassard, Hunwick), 27. Louis (Hunwick, Kostka), 53. Stempniak (Moore, Kreider), 62. Brassard (Girardi, Louis) – 33. Kindl (Sheahan, Franzen), 33. Cleary (Miller), 60. Tatar (Nestrašil, Kindl)


    New York Rangers: Lundqvist (Talbot) – Staal, Klein, Hunwick, Girardi, Allen, Kostka – Zuccarello, Brassard, Nash – Kreider, Hayes, St. Louis – Hagelin, Moore, Duclair – Glass, Mueller, Stempniak
    Detroit Red Wings: Gustavsson (Howard) – Ericsson, Kronwall, Smith, DeKeyser, Kindl, Lashoff – Zetterberg, Dacjuk, Abdelkader – Nyquist, Sheahan, Tatar – Nestrašil, Helm, Franzen – Miller, Glendening, Cleary

    Rozhodca: Peel, Kozari – Racicot, Pancich