Jekaterinburg – Čerepovec 3:5 (kon.) | Čeljabinsk – Jaroslavľ 3:4 (po pr.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Novgorod 3:2 (po pr.)
Togliatti – Soči 1:3 (kon.) | Nižnekamsk – Viťaz 2:3 (kon.) | D. Moskva – Omsk 5:4 (po pr.)
Petrohrad – Metallurg Magnitogorsk 1:2 (kon.)
koniec po predl.
Dynamo Moskva
5:4 (3:1, 0:2, 1:1 - 1:0)
Avangard Omsk
Štvrtok 06.11.2014, 17:30 • Aréna Chimki • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    O víťazstve Dynama Moskva rozhodol v predĺžení Janne Jalasvaara a domáci teda získavajú dva body. Hosťom sa napokon podarilo získať aspoň jeden cenný bod, keď predviedli dobrý výkon v druhej tretine, počas ktorej strelili dva góly.

    Ja vám ďakujem za pozornosť a teším sa na vašu priazeň aj pri ďalších on-line prenosoch.
    Lúči sa s vami Lukáš R. Ovšonka. (20:04:55)
     
    Koniec zápasu.
    Jaane JALASVAARA - 5:4
     
    62:39
    Dinamo Moskva dalo gól!
    Domáci hokejisti strieľajú gól a víťazia v tomto zápase! Karpov smeroval s pukom za bránu, zbavil sa jedného protihráča a následne nakrátko prihral na ľavý kruh JANNEMU JALASVAAROVI, ktorý z prvej príklepom nedal strelou do pravého horného kúta Barulinovi žiadnu šancu!
    Asistencia: Maxim Karpov.
     
    62:22
    Kaspars Daugavinš dostal dobrý puk do medzikružia, potom sa s ním však vrátil dozadu a na modrú prihral Jalasvaarovi, ktorý sa podľa čiarových rozhodcov vyskytol už v ofsajde. No, zo spomaleného záberu vidieť, že rozhodovali naozaj milimetre.
     
    61:35
    Z ľavého kruhu vystrelil Roman Berdnikov, no jeho strelu dokázal bezpečne zblokovať Dmitrij Višnevskij.
     
    60:47
    Domáci hokejisti získali puk do svojej moci a pomaly z vlastného obranného pásma začnú novú útočnú akciu.
     
    60:07
    Hneď na úvod sme mali možnosť vidieť obrovitánsku šancu Avangardu Omsk! Denis Kulyaš po vhadzovaní okamžite vykorčuľoval za pukom ku pravému mantinelu, vystrelil na Jeromenka, ktorý vyrážal pred seba. Tu prišiel Popov, ktorý ešte prihral nakrátko na Alexandra Perežogina, no ten úplne zle trafil puk smerom mimo brány, pritom mal pred sebou už len bezmocnú hokejku Jeromenka!
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 6208 divákov.
     
    V poslednej časti hry sa dostali domáci do vedenia zásluhou Mosaliova, no napokon ešte predsa len hostia vyrovnali gólom z hokejky Mozera. Po 60 minútach je stav 4:4 a o malú chvíľu teda bude nasledovať predĺženie.
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    59:55
    Domáci držia puk v obrannom pásme a už by sa nič vážne nemalo udiať.
     
    59:06
    Perežogin sa sám vydal do protiútoku, no puk mu ušiel tesne pred Jeromenkom, ktorý následne použil svoju hojeku na vypichnutie puku.
     
    58:42
    Denis Mosaliov sa natlačil cez stred ihriska až pred bránkovisko, následne vyslal zadovku, ktorou však nikoho napokon nenašiel.
     
    57:49
    Alexander Popov využil medzeru v defenzíve Dynama, následne sa dostal do samostatného zakončenia, no blafákom na bekhend netrafil priestor brány!
     
    56:12
    Obe mužstvá už sa snažia hrať opatrne. Pravdepodobne tento zápas pôjde do predĺženia, no predsa len ešte môžeme nejaký ten gól do klaksónu vidieť. Aj Moskva a aj Omsk sú určite hladní po troch bodoch.
     
    55:38
    Vladimir Pervušin sa snažil o nahodenie puku bekhendom z modrej čiary, no dokázal trafiť iba protihráčov.
    Jevgenij MOZER - 4:4

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 8. Pestuško (t.s.), 10. Karpov (Volkov), 18. Daugavinš (Pestuško, Gorovikov), 47. Mosaliov (Glazačev), 63. Jalasvaara (Karpov) – 1. Popov (Kolarik, Perežogin), 27. Širokov (Kolarik, Sobotka), 29. Perežogin (Kolarik), 55. Mozer (Sobotka)


    Dynamo Moskva: Jeromenko (Šaryčenkov) – Jalasvaara, Robinson, Osipov, D. Višnevskij, Budkin, Koriagin, Sinicyn – Daugavinš, Pestuško, Gorovikov, Volkov, Karsums, Karpov, Babenko ("C"), Glazačev, Dugin, Tereščenko, Sopin, Mosaliov
    Avangard Omsk: Barulin (Šilin) – Blaťák, Gustafsson, Kulyaš ("C"), Kulik, Liamin, Vasiljev – Popov, Perežogin, Kolarik, Berdnikov, Lemťugov, Neprajev, Sobotka, Širokov, Paršin, Pervušin, Lauta, Ivanov, Mozer, Semjonov

    Rozhodca: Jeřábek, Belov – Golyak, Dedjuľa

    Diváci: 6208