Jekaterinburg – Čerepovec 3:5 (kon.) | Čeljabinsk – Jaroslavľ 3:4 (po pr.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Novgorod 3:2 (po pr.)
Togliatti – Soči 1:3 (kon.) | Nižnekamsk – Viťaz 2:3 (kon.) | D. Moskva – Omsk 5:4 (po pr.)
Petrohrad – Metallurg Magnitogorsk 1:2 (kon.)
koniec po predl.
Dynamo Moskva
5:4 (3:1, 0:2, 1:1 - 1:0)
Avangard Omsk
Štvrtok 06.11.2014, 17:30 • Aréna Chimki • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Jaane JALASVAARA - 5:4
     
    62:39
    Dinamo Moskva dalo gól!
    Domáci hokejisti strieľajú gól a víťazia v tomto zápase! Karpov smeroval s pukom za bránu, zbavil sa jedného protihráča a následne nakrátko prihral na ľavý kruh JANNEMU JALASVAAROVI, ktorý z prvej príklepom nedal strelou do pravého horného kúta Barulinovi žiadnu šancu!
    Asistencia: Maxim Karpov.
    Jevgenij MOZER - 4:4
     
    54:08
    Avangard Omsk dal gól!
    Predsa sa len hosťujúcim hokejistom podarilo vyrovnať a zápas je teda o niečo viac dramatický! Mozer potiahol puk cez stredné pásmo, následne na pravú stranu prihral Sobotkovi, ktorý sa dostal ku mantinelu do okolia pravého kruhu. Potom skvelo našiel pred bránkoviskom spomínaného JEVGENIJA MOZERA, ktorý si spracoval prihrávku, uvoľnil sa a zakončil ku pravej žrdi!
    Asistencia: Vladimír Sobotka.
    Denis MOSALIOV - 4:3
     
    46:20
    Dinamo Moskva dalo gól!
    V tejto chvíli strieľajú domáci hokejisti veľmi dôležitý gól v tomto zápase! V rohu klziska bojoval Glazačev o puk s dvomi protihráčmi. Následne tam však prišiel pozorný DENIS MOSALIOV, ktorý vybojoval puk, dostal sa s ním horko-ťažko do medzikružia a odtiaľ prudkou strelou dokázal prekonať Barulina!
    Asistencia: Konstantin Glazačev.
    Alexandr PEREŽOGIN - 3:3
     
    28:37
    Avangard Omsk dal gól!
    Hostia využívajú presilovú hru a v týchto chvíľach je skóre vyrovnané! Z medzikružia posunul Kolaril puk na pravý kruh, kde bol Alexej Perežogin, ktorý z prvej pohotovo trafil voľný priestor Jeromenkovej svätyne!
    Asistencia: Chad Kolarik.
    Sergej ŠIROKOV - 3:2
     
    26:51
    Avangard Omsk dal gól!
    Hostia využívajú presilovú hru a znižujú náskok Dynama Moskva! Paršin nakorčuľoval po ľavom kruhu, prešiel poza bránu a prihrával Sobotkovi, ktorý zakončoval z tesnej blízkosti. Následne sa pred bránou Moskvy začal skôr šerm než hokej. V tejto tlačenici dokázal cez ležiaceho Jeromenka pretlačiť puk SERGEJ ŠIROKOV a je to teda 3:2!
    Asistencie: Chad Kolarik a Vladimír Sobotka.
    Kaspars DAUGAVINŠ - 3:1
     
    17:43
    Dinamo Moskva dalo gól!
    Domáci hokejisti zvyšujú svoje vedenie na rozdiel dvoch gólov! Defenzíva Avangardu v týchto chvíľach maximálne pohorela. Najprv Gorovikov spoza brány pretlačil puk ku ľavej žrdi na Pestuška, ktorý ešte stihol s prehľadom posunúť pred bránkovisko, kde bol KASPARS DAUGAVINŠ a ten ku ľavej žrdi skóroval cez bezmocného Barulina!
    Asistencie: Maxim Pestuško a Konstantin Gorovikov.
    Maxim KARPOV - 2:1
     
    09:45
    Dinamo Moskva dalo gól!
    Netrvalo dlho a domáci hokejisti ihneď využívajú túto hru v početnej prevahe! Volkov vyhral vhadzovanie, posunul ho na MAXIMA KARPOVA, následne si ešte títo dvaja útočníci vymenili puk na pravom kruhu, Karpov potom zamieril do priestoru bodu vhadzovania na pravom kruhu odkiaľ prudkou strelou ku pravej žrdi prekonal brankára Avangardu Omsk!
    Asistencia: Konstantin Volkov.
    Maxim PESTUŠKO - 1:1
     
    07:24
    Dinamo Moskva dalo gól!
    Je vyrovnané! MAXIM PESTUŠKO šiel s pukom niekde pred bránkovisko, premiešal a strelou pomedzi betóny prekonal Barulina!
    POPOV - 0:1
     
    00:45
    Avangard Omsk dal gól!
    A máme tu bleskový gól dnešného stretnutia, ktorým sa hostia dostávajú do vedenia! Perežogin zamanévroval s pukom popri mantineli v okolí ľavého kruhu, následne mu protismerne šiel Kolarik, prenechal mu puk. Kolarik následne skvelo v medzikruží našiel ALEXANDRA POPOVA, ktorý pohotovo zakončil popod Jeromenkov betón!
    Asistencie: Chad Kolarik a Alexander Perežogin.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 8. Pestuško (t.s.), 10. Karpov (Volkov), 18. Daugavinš (Pestuško, Gorovikov), 47. Mosaliov (Glazačev), 63. Jalasvaara (Karpov) – 1. Popov (Kolarik, Perežogin), 27. Širokov (Kolarik, Sobotka), 29. Perežogin (Kolarik), 55. Mozer (Sobotka)


    Dynamo Moskva: Jeromenko (Šaryčenkov) – Jalasvaara, Robinson, Osipov, D. Višnevskij, Budkin, Koriagin, Sinicyn – Daugavinš, Pestuško, Gorovikov, Volkov, Karsums, Karpov, Babenko ("C"), Glazačev, Dugin, Tereščenko, Sopin, Mosaliov
    Avangard Omsk: Barulin (Šilin) – Blaťák, Gustafsson, Kulyaš ("C"), Kulik, Liamin, Vasiljev – Popov, Perežogin, Kolarik, Berdnikov, Lemťugov, Neprajev, Sobotka, Širokov, Paršin, Pervušin, Lauta, Ivanov, Mozer, Semjonov

    Rozhodca: Jeřábek, Belov – Golyak, Dedjuľa

    Diváci: 6208