Chievo – CFC Janov 1:2 (kon.) | Udinese – Bergamo 2:0 (kon.) | Juventus – Palermo 2:0 (kon.)
Cesena – Inter 0:1 (kon.) | Lazio – Turín 2:1 (kon.) | Neapol – Hellas Verona 6:2 (kon.)
AC Miláno – Fiorentina 1:1 (kon.)
koniec
SSC Neapol
6:2 (1:1)
Hellas Verona
Nedeľa 26.10.2014, 18:00 • Stadio San Paolo • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
    HIGUAÍN - 6:2
     
    90+1
    Neapol dal gól! GONZALO HIGUAÍN s istotou premieňa penaltu pohotovou strelou k pravej žrdi. Chýbali však centimetre, aby Pinheiro zasiahol loptu, keďže vystihol smer strely.
    HIGUAÍN - 5:2
     
    84
    Neapol dal gól!
    Hosťujúci futbalisti znovu prepadli v útoku, loptu získal Rául Albiol, ktorý okamžite na pravú stranu vysúval Callejóna, vymenil si s ním loptu, Albiol následne zamieril do šestnástky, pohral sa s dvojicou obrancov a krásne na opačnú stranu naservíroval GONZALOVI HIGUAÍNOVI, pre ktorého už nebol problém zakončiť do prázdnej brány!
    CALLEJóN - 4:2
     
    76
    Neapol dal gól!
    Neapolskí futbalisti získavajú znovu v tomto zápase dvoj-gólové vedenie! Hostia ostali v šestnástke súpera vo veľkom počte, Koulibaly okamžite odokopol priamočiaro dopredu na Mareka Hamšíka, ktorý prebehol po osi ihriska až asi do vzdialenosti štyroch metrov pred šestnástkovým oblúkom, posunul na kraj JOSÉMU CALLEJÓNOVI, ktorý tvrdou strelou k opačnej žrdi strieľa štvrtý gól Neapolu v tomto zápase!
    HIGUAÍN - 3:2
     
    68
    Neapol dal gól!
    Toto je však následný bleskurýchly obrat od Neapolu! Hostia si nepostrážili na útočnej polovici GONZALA HIGUAÍNA, ktorý si prebral loptu za stredovým kruhom a sám sa presadil až do šestnástky a potom pokojne a sebavedomo zakončil ku pravej žrdi!
    Nicolas LóPEZ - 2:2
     
    67
    Hellas Verona dala gól!
    Hostia však znovu zaskočili Neapol! NICOLAS LÓPEZ si z hráčov Neapolu urobil dobrý deň, keď prešiel cez Jorginha, následne pred šestnástkou aj cez Koulibalyho a potom krásne a s istotou zakončil prízemne ku pravej žrdi!
    HAMŠÍK - 2:1
     
    58
    Neapol dal gól!
    Domáci futbalisti sa presvedčivo dostávajú do dvoj-gólového vedenia! Pri rohovej zástavke si dvojica domácich futbalistov vyťukala protihráčov a následne sme videli center do šestnástky, na ktorý smeroval Koulibaly, ktorý bol zblokovaný, no potom MAREK HAMŠÍK prišiel ku lopte za hornou hranicou malého vápna, z voleja pálil najprv iba do pripraveného Pinheira, no následne mu brankár Verony ideálne nabil svojim vyrazením na ďalšiu strelu, ktorá už bola gólovou!
    HAMŠÍK - 1:1
     
    44
    Neapol dal gól!
    Tak predsa je brána Verony dobitá. Ten tlak už bol naozaj neznesiteľný, veľa nevyužitých šancí a teraz to prišlo. Koulibaly pekne dokázal preniesť hru z ľavej strany na pravú krajnú hranicu šestnástky, kde bol José Callejón, ten okamžite do šestnástky posunul Koulibalymu, ten bol ešte zastavený, no následne sa lopta už ocitla pri MAREKOVI HAMŠÍKOVI, ktorý z prvej prízemne a ukážkovo vyrovnal!
    HALFREDSSON - 0:1
     
    1
    Hellas Verona dala gól!
    Aké prekvapenie na úvod! Z pravej strany nakopol loptu do šestnástky Martic, obrancovia domáceho mužstva dokázali odpratať loptu len na hornú hranicu šestnástky, odkiaľ z voleja vypáli EMIL HALFREDSSON, ktorý parádne trafil priestor pri pravej žrdi a nedal Cabralovi žiadnu šancu!

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly: 44. Hamšík, 58. Hamšík, 68. Higuaín, 76. Callejón, 84. Higuaín, 90+1. Higuaín (pen.) – 1. Halfredsson, 67. Nicolas López

    Karty:   24. Jorginho (NEA) – 55. Ionita (VER)


    SSC Neapol: Rafael Cabral – Maggio, Albiol, Koulibaly, Ghoulam – David López, Jorginho – Callejón, Hamšík ("C"), Insigne – Higuaín
    Náhradníci: Henrique, de Guzmán, Mertens, Colombo, Mesto, Michu, Radošević, Andújar, Inler, Zapata

    Hellas Verona: Rafael Pinheiro – Sorensen, Marques, Moras – Martić, Ionita, Hallfredsson, Brivio – Tachtsidis – Gómez Taleb, Toni ("C")
    Náhradníci: Saviola, Janković, Luna, Nicolas López, Benussi, Valoti, Campanharo, Agostini, A. González, Gollini, Nenê

    Rozhodca: Andrea Gervasoni – M. Tonolini, G. Stallone