Chievo – CFC Janov 1:2 (kon.) | Udinese – Bergamo 2:0 (kon.) | Juventus – Palermo 2:0 (kon.)
Cesena – Inter 0:1 (kon.) | Lazio – Turín 2:1 (kon.) | Neapol – Hellas Verona 6:2 (kon.)
AC Miláno – Fiorentina 1:1 (kon.)
koniec
SSC Neapol
6:2 (1:1)
Hellas Verona
Nedeľa 26.10.2014, 18:00 • Stadio San Paolo • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    V druhom polčase sme znovu videli krásne akcie a kombinácie v podaní hráčov Neapolu, ktorí napokon za pomoci, ale aj nepomoci protihráčov tento výsledok upravili na konečných 6:2 pre domácich. V druhom polčase sa presadili za domácich postupne Hamšík, Higuaín, Callejón, Higuaín a do tretice znovu Higuaín. Za hostí v druhom polčase zaznamenal jediný gól Ionita, ktorý sa presadil v 55. minúte.
    Ja sa s týmto konštatovaním s vami lúčim a prajem príjemný zvyšok večera. Vďaka za pozornosť a dovidenia aj pri ďalších on-line prenosoch na Onlajny.eu. (19:54:57)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Od hráčov domáceho mužstva sme predsa len videli ešte jeden strelecký pokus, keď Inler vypálil spoza pokutového územia, no bránu prestrelil.
     
    90+2
    Teraz však Koulibaly mierne zaváhal, no napokon bol center na Neneho ofsajdový, čo si čiarový rozhodca všimol.
     
    90+1
    Mimochodom, sú nadstavené tri minúty.
    HIGUAÍN - 6:2
     
    90+1
    Neapol dal gól! GONZALO HIGUAÍN s istotou premieňa penaltu pohotovou strelou k pravej žrdi. Chýbali však centimetre, aby Pinheiro zasiahol loptu, keďže vystihol smer strely.
     
    90
    Dries Mertens bol faulovaný a Neapol bude kopať penaltu!
     
    89
    Maggio získal loptu na pravej krajnej hranici šestnástky a krásne ju posunul na hornú hranicu pokutového územia, kde prišiel José Callejón, no ten z prvej trafil pravú žrď!
     
    86
    Gonzalo Higuaín skóroval už po tretíkrát, no jeho gól tentokrát neplatí. Koulibaly z ľavej hranice šestnástky naservíroval argentínskemu útočníkovi pred malé vápno, čiarový rozhodca si všimol ofsajd, no podľa spomaleného záberu to očividne, aspoň podľa mňa, ofsajd nebol. Gól je však neplatný.
     
    86
    Tak, kouč Benítez poslal dolu Mareka Hamšíka, ktorý si za svoj dnešný perfektny výkon zaslúži potlesk. Na jeho miesto príde Henrique.
    HIGUAÍN - 5:2
     
    84
    Neapol dal gól!
    Hosťujúci futbalisti znovu prepadli v útoku, loptu získal Rául Albiol, ktorý okamžite na pravú stranu vysúval Callejóna, vymenil si s ním loptu, Albiol následne zamieril do šestnástky, pohral sa s dvojicou obrancov a krásne na opačnú stranu naservíroval GONZALOVI HIGUAÍNOVI, pre ktorého už nebol problém zakončiť do prázdnej brány!
     
    83
    Hostia sa teraz snažili o nejaký pokus, aspoň trochu pretlačiť loptu cez hráčov Neapolu v šestnástke, defenzíva domácich je však v závere veľmi sústredená a loptu získava za každú cenu.
     
    81
    Tachtsidisa teraz na obrannej polovici Verony fauloval Callejón, domáci získavajú loptu a pomaly sa s ňou presúvajú na útočnú časť ihriska.
     
    80
    Hráči Hellas Verona majú loptu na obrannej polovici. Neapol sa teraz veľmi nikam neponáhľa a aspoň sa môže v pokoji vydýchať a nabrať energiu na záver stretnutia a útočné akcie.
     
    78
    Lorenzo Insihne odchádza z ihriska a určite si vyslúži potlesk za dnešnú prácu, ktorú predviedol. Jeho centre a prihrávky naozaj boli chválitebné. Na jeho miesto prichádza Mertens.
    CALLEJóN - 4:2

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly: 44. Hamšík, 58. Hamšík, 68. Higuaín, 76. Callejón, 84. Higuaín, 90+1. Higuaín (pen.) – 1. Halfredsson, 67. Nicolas López

    Karty:   24. Jorginho (NEA) – 55. Ionita (VER)


    SSC Neapol: Rafael Cabral – Maggio, Albiol, Koulibaly, Ghoulam – David López, Jorginho – Callejón, Hamšík ("C"), Insigne – Higuaín
    Náhradníci: Henrique, de Guzmán, Mertens, Colombo, Mesto, Michu, Radošević, Andújar, Inler, Zapata

    Hellas Verona: Rafael Pinheiro – Sorensen, Marques, Moras – Martić, Ionita, Hallfredsson, Brivio – Tachtsidis – Gómez Taleb, Toni ("C")
    Náhradníci: Saviola, Janković, Luna, Nicolas López, Benussi, Valoti, Campanharo, Agostini, A. González, Gollini, Nenê

    Rozhodca: Andrea Gervasoni – M. Tonolini, G. Stallone