Chievo – CFC Janov 1:2 (kon.) | Udinese – Bergamo 2:0 (kon.) | Juventus – Palermo 2:0 (kon.)
Cesena – Inter 0:1 (kon.) | Lazio – Turín 2:1 (kon.) | Neapol – Hellas Verona 6:2 (kon.)
AC Miláno – Fiorentina 1:1 (kon.)
koniec
AC Miláno
1:1 (1:0)
ACF Fiorentina
Nedeľa 26.10.2014, 20:45 • Stadio Giuseppe Meazza • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    To je z dnešného zápasu už naozaj všetko, tímy si dnes body bratsky podelia. V druhom polčase vyšlo trénerovi Montellovi striedanie, keď sa o vyrovnávajúci gól postaral žolík Iličić. Ani jeden z tímov sa už potom nedokázal gólovo presadiť a tak je výsledné skóre zápasu 1:1.

    Po dnešnom zápase sa Miláno bodovo dotiahne na piate Lazio, Fiorentina stiahne náskok Verony len na jediný bod.

    Odomňa je to všetko, ďakujem Vám za pozornosť a prajem Vám pekný zvyšok večera. (22:40:00)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Tak napokon to nebola posledná útočná akcia, hostia ešte vybojovali rohový kop, po ktorom ale domáci futbalisti loptu poslali ďaleko od brány.
     
    90+3
    Hostia sa dopustili útočného faulu, rozohrávať bude Zapata, takmer všetci háči sa presunuli na polovicu tímu hostí, tí vo fialovom brániť, tí v červeno-čiernom vyťažiť zrejme z poslednej akcie čo sa len dá.
     
    90+2
    V nadstavenom čase sa hra presunula do strednej časti ihriska, odtiaľ to ešte skúšal Vargas, no jeho strela takmer z nulového uhla nemala šancu na úspech.
     
    90+1
    Štvrtý rozhodca nám signalizuje, že nad rámec riadnej hracej doby bude nadstavovať ešte 3 minúty.
     
    90
    Lopta sa z rohu ihriska takmer dostala k Alexovi, ktorý si na ňu počkal pri vzdialenejšej tyči. Na prudký center ale zareagovať nestihol a tak lopta zaletela až za postrannú čiaru.
     
    89
    Z toho ale nič nebolo, Florencia sa oslobodila dlhočizným odkopom, ktorý skončil až pri domácom gólmanovi. Ten neváhal ani sekundu a poslal loptu späť na polovicu Fiorentiny, kde hráči vybojovali rohový kop.
     
    88
    El Shaarawyho na vlastnej polovici "zostrelil" Rodríguez, za svoj zákrok vidí žltú kartu a domáci tím bude zahrávať priamy kop.
     
    87
    De Sciglio posielal pred bránu prudké lopty, iba jedna z nich prenikla až na striehnuceho Torresa, ten ale v akrobatickej pozícii mieril mimo.
     
    86
    Šťastie následne pokúšal Vargas, ktorý pálil z úctyhodnej vzdialenosti a veľa nechýbalo a lopta by sa obtrela o brvno.
     
    85
    Iličić to znova skúsil sám, podobne ako pri momente, keď sa mu podarilo skórovať, tentoraz si ho však obrana postrážila a nedovolila mu dostať sa na dostrel brány.
     
    84
    Ďalšia nepresná prihrávka zhatila nádeje Fiorentiny, Marcos Alonso hľadal striedajúceho Badelja, lopta skončila len pri Abbiatim.
     
    83
    Na trávniku sa pritvrďuje, hromadia sa aj nedovolené zákroky, faulom sa tentoraz previnil Cuadrado, ktorý dnes nehrá zrovna najvydarenejšie stretnutie.
     
    82
    Hra pokračuje na polovici tímu hostí, ani jeden z tímov sa v posledných minútach nedostáva do zakončenia. Čas do konca zápasu sa rýchlo míňa.
     
    81
    Strieda aj Fiorentina, jedná sa už o jej posledné striedanie v zápase, trávnik opúšťa Babacar, opačným smerom vybieha Badelj.
     
    80
    Na poslednú desaťminútovku riadnej hracej doby na ihrisko vybieha Fernando Torres, ten zaujme pozíciu Méneza.
     
    79
    De Jong sa v strednej časti ihriska previnil nepekným faulom zozadu, hlavný rozhodca aj jemu ukazuje žltú kartu.

    Andrej Marienka

    Góly: 25. Jong – 65. Iličić

    Karty:   61. Muntari (ACM), 79. Jong (ACM) – 41. Cuadrado (FIO), 88. Rodríguez (FIO)


    AC Miláno: Abbiati – De Sciglio, Zapata, Alex, Abate – Muntari, de Jong, Poli – El Shaarawy, Ménez, Honda
    Náhradníci: Agazzi, Diego López – Saponara, Fernando Torres, Pazzini, Rami, Essien, Niang, van Ginkel, Bonera, Armero, Bonaventura

    ACF Fiorentina: Neto – Marcos Alonso, Savić, Rodríguez, Tomović – Kurtič, Aquilani, Borja Valero – Cuadrado, Fernández – Babacar
    Náhradníci: Tătăruşanu, Lupatelli – Richards, Badelj, Vargas, Marin, Joaquín, Basanta, Pasqual, Bernardeschi, Lazzari, Iličić

    Rozhodca: Banti – Vuoto, Passeri