Chievo – CFC Janov 1:2 (kon.) | Udinese – Bergamo 2:0 (kon.) | Juventus – Palermo 2:0 (kon.)
Cesena – Inter 0:1 (kon.) | Lazio – Turín 2:1 (kon.) | Neapol – Hellas Verona 6:2 (kon.)
AC Miláno – Fiorentina 1:1 (kon.)
koniec
AC Miláno
1:1 (1:0)
ACF Fiorentina
Nedeľa 26.10.2014, 20:45 • Stadio Giuseppe Meazza • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    To je z dnešného zápasu už naozaj všetko, tímy si dnes body bratsky podelia. V druhom polčase vyšlo trénerovi Montellovi striedanie, keď sa o vyrovnávajúci gól postaral žolík Iličić. Ani jeden z tímov sa už potom nedokázal gólovo presadiť a tak je výsledné skóre zápasu 1:1.

    Po dnešnom zápase sa Miláno bodovo dotiahne na piate Lazio, Fiorentina stiahne náskok Verony len na jediný bod.

    Odomňa je to všetko, ďakujem Vám za pozornosť a prajem Vám pekný zvyšok večera. (22:40:00)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Tak napokon to nebola posledná útočná akcia, hostia ešte vybojovali rohový kop, po ktorom ale domáci futbalisti loptu poslali ďaleko od brány.
     
    90+3
    Hostia sa dopustili útočného faulu, rozohrávať bude Zapata, takmer všetci háči sa presunuli na polovicu tímu hostí, tí vo fialovom brániť, tí v červeno-čiernom vyťažiť zrejme z poslednej akcie čo sa len dá.
     
    90+2
    V nadstavenom čase sa hra presunula do strednej časti ihriska, odtiaľ to ešte skúšal Vargas, no jeho strela takmer z nulového uhla nemala šancu na úspech.
     
    90+1
    Štvrtý rozhodca nám signalizuje, že nad rámec riadnej hracej doby bude nadstavovať ešte 3 minúty.
     
    90
    Lopta sa z rohu ihriska takmer dostala k Alexovi, ktorý si na ňu počkal pri vzdialenejšej tyči. Na prudký center ale zareagovať nestihol a tak lopta zaletela až za postrannú čiaru.
     
    89
    Z toho ale nič nebolo, Florencia sa oslobodila dlhočizným odkopom, ktorý skončil až pri domácom gólmanovi. Ten neváhal ani sekundu a poslal loptu späť na polovicu Fiorentiny, kde hráči vybojovali rohový kop.
     
    88
    El Shaarawyho na vlastnej polovici "zostrelil" Rodríguez, za svoj zákrok vidí žltú kartu a domáci tím bude zahrávať priamy kop.
     
    87
    De Sciglio posielal pred bránu prudké lopty, iba jedna z nich prenikla až na striehnuceho Torresa, ten ale v akrobatickej pozícii mieril mimo.
     
    86
    Šťastie následne pokúšal Vargas, ktorý pálil z úctyhodnej vzdialenosti a veľa nechýbalo a lopta by sa obtrela o brvno.
     
    85
    Iličić to znova skúsil sám, podobne ako pri momente, keď sa mu podarilo skórovať, tentoraz si ho však obrana postrážila a nedovolila mu dostať sa na dostrel brány.
     
    84
    Ďalšia nepresná prihrávka zhatila nádeje Fiorentiny, Marcos Alonso hľadal striedajúceho Badelja, lopta skončila len pri Abbiatim.
     
    83
    Na trávniku sa pritvrďuje, hromadia sa aj nedovolené zákroky, faulom sa tentoraz previnil Cuadrado, ktorý dnes nehrá zrovna najvydarenejšie stretnutie.
     
    82
    Hra pokračuje na polovici tímu hostí, ani jeden z tímov sa v posledných minútach nedostáva do zakončenia. Čas do konca zápasu sa rýchlo míňa.
     
    81
    Strieda aj Fiorentina, jedná sa už o jej posledné striedanie v zápase, trávnik opúšťa Babacar, opačným smerom vybieha Badelj.
     
    80
    Na poslednú desaťminútovku riadnej hracej doby na ihrisko vybieha Fernando Torres, ten zaujme pozíciu Méneza.
     
    79
    De Jong sa v strednej časti ihriska previnil nepekným faulom zozadu, hlavný rozhodca aj jemu ukazuje žltú kartu.
     
    78
    Rohový kop tímu z Florencie stroskotal na pozornej obrane Milána, pri lopte síce zostávajú hostia, no niesu už v dobrej streleckej pozícii.
     
    77
    Cuadrado to v útoku zase nevyriešil najlepšie, dlho rozmýšľal komu prihrať, no aj keď prišiel o loptu dobre ho v strede poľa zastúpil spoluhráč, ktorý pretlačil loptu až na Babacara, ktorý z dobrej pozície vysoko prestrelil. Jeho strela však bola tečovaná, takže uvidíme rohový kop.
     
    76
    Ménez sa teraz čuduje, po krásnej kombinácii sa mu totiž zdalo, že Cuadrado pri obrannom zákroku zahral rukou, nieje tomu ale tak, hlavný rozhodca spravil dobre, keď pokutový kop nenariadil.
     
    75
    Cuadrado sa vzdušnou prihrávkou snažil vysunúť Iličića, jeho prihrávka bola však veľmi nepresná, skončila len v rukaviciach Abbiatiho.
     
    74
    Domáci hráči si vymieňajú loptu na krídlach, z takýchto oblastí sa ale góly strieľajú veľmi ťažko, dobre sformovaná obrana Fiorentiny ich do lepšej pozície nepúšťa.
     
    73
    Z rohového kopu napokon nič nebolo, naopak, domáci tím bol postupne vytlačený až k svojmu brankárovi.
     
    72
    Individuálne to na ľavom krídle skúšal El Shaarawy, jeho strela z ťažkého uhla bola zrazená aspoň na roh.
     
    71
    Domáci tím zatlačil súpera pred jeho vlastnú bránu, momentálne sa hostia takmer výhradne bránia, napriek tomu nevedia nájsť domáci hráči recept na ich obranu.
     
    70
    Druhé striedanie na strane "Fialiek", zápas predčasne končí pre Fernándeza, vystrieda ho Vargas.
     
    69
    Červeno-čierni nepoľavujú v útoku, hráči si vymieňajú loptu v nebezpečnej vzdialenosti od brány, no až príliš sa ponúkajú a ani jeden z nich nemá odvahu vystreliť.
     
    68
    Prichádza prvé striedanie na strane domáceho celku, z ihriska odchádza Poli, jeho miesto zaujme Bonaventura.
     
    67
    Domáci tím sa otriasol, hráči zavelili do útoku, na konci peknej kombinácie bol El Shaarawy, ktorý z dobrej pozície len tesne minul pravú tyč.
     
    66
    Je teda vyrovnané, zdá sa, že hostia sa nechystajú prestať, do šestnástky sa tentoraz tlačil Cuadrado, lopta sa k nemu však nedostala.
    ILIČIć - 1:1
     
    65
    Fiorentina dala gól!
    Nedáš, dostaneš. Hostia okamžite vyštartovali do rýchleho protiútoku, krásnym sólom sa prezentoval žolík JOSIP ILIČIĆ, ktorého nedokázala domáca obrana pokryť a prudkou strelou prekonáva bezmocného Abbiatiho.
     
    64
    Na prudký center si najvyššie vyskočil Alex, ten usmernil loptu k ľavej žrdi a Neto mal veru čo robiť aby v poslednej sekunde loptu zachytil.
     
    63
    Do kontry okamžite vyštartoval Poli, Borja Valero ho musel zastaviť faulom a tak získava milánske AC priamy kop z nebezpečnej vzdialenosti od brány.
     
    62
    Ďalší nepodarený útok "Fialiek", Fernándezov ďalekonosný pokus zablokoval Alex, lopta sa tak ledva dokotúľala k Abbiatimu.
     
    61
    Napokon to nebude až tak vážne, Iličić bude môcť pokračovať, Muntari aj napriek tomu za svoj faul uvidí žltú kartu.
     
    60
    Po jednom zo súbojov sa na zemi ocitol striedajúci Iličić, ten sa z ihriska stále nezdvíha, preto jeho spoluhráči radšej loptu zakopávajú.
     
    59
    Domáci tím ukľudňuje hru, hráči sa stiahli pred Abbiatiho, odtiaľ posielal dlhú loptu na Hondu, ktorý sa však nanešťastie pre nich ocitol v ofsajde.
     
    58
    Honda operoval na pravom krídle, loptu sa mu do pokutového územia nepodarilo pretlačiť ani na dvakrát, naopak na opačnej strane z veľkej diaľky šťastie vyskúšal Fernández. Jeho prudký pokus letí ponad bránu.
     
    57
    Veľmi podarenou strelou sa nám po chybe El Shaarawyho na vlastnej polovici prezentoval Tomović. Abbiati bol však pripravený a jeho pokus zneškodnil.
     
    56
    Našťastie sledujeme vydarenejší vstup do polčasu oproti tomu, akým tempom hráči hrali na začiatku toho prvého. Babacar teraz ale na ľavom krídle nezachytil prudkú prihrávku a pri svojej šestnástke budú vhadzovať hráči milánskeho klubu.
     
    55
    Prichádza prvé striedanie v zápase, z ihriska odchádza práve Kurtič, toho na trávniku vystrieda jeho krajan Iličić.
     
    54
    Hostia hrajú veľmi okato, domáci tím veľmi ľahko číta ich zámery, Kurtič síce z veľkej diaľky dobre vypálil, no to že bude strieľať bolo vopred každému jasné a preto bol jeho pokus zablokovaný.
     
    53
    Následne sa do veľkej príležitosti dostal Ménez. Ten sa až prekvapivo ľahko dostal do pokutového územia, odkiaľ vystrelil poriadnu delovku, no Neto bol proti a pohotovým zákrokom francúzskeho útočníka vychytal.
     
    52
    Domáci tím tentoraz zvolil rozohrávku nakrátko, Abate následne posielal do ohňa mäkučký center, ten sa odrazil k Polimu, no tento hráč znova bránu vysoko prestrelil.
     
    51
    Ménez na ľavom krídle získal rohový kop, na letiacu loptu si naskakoval opäť de Jong, lopta sa ale odrazila k Polimu, ten vystrelil z prvej, jeho pokus bol však tečovaný, lopta letí mimo a uvidíme ďalší roh.
     
    50
    Lopta smerovala na hlavu Babacara, napokon skončila len u domácich obrancov, ktorý ju dlhočizným odkopom poslali až k Netovi.
     
    49
    AC sa napokon neoslobodilo, Muntari na ľavej strane fauloval súpera a Fiorentina získava priamy kop z veľmi výhodnej pozície.
     
    48
    Babacar sa po peknej kolmici takmer dostal za obranné línie domáceho tímu, včas mu spod nôh loptu odkopol Zapata.
     
    47
    De Jong výborne prečítal hru svojho súpera a pohotovým sklzom zastavil postup Fiorentiny. Pomohla mu k tomu aj nie príliš razantná prihrávka Marcosa Alonsa.
     
    46
    Druhý polčas sa začal rozohrávkou domáceho tímu, počas prestávky neregistrujeme zmenu v zostave ani jedeného z tímov, obidva celky tak budú mať k dispozícii všetky tri striedania.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Hráči obidvoch tímov po druhý raz opúšťajú útroby štadiónu, o malú chvíľu pokračujeme.
     
    Nenadstavovala sa ani jediná minúta a tak po prvom polčase vedie domáci tím nad Fiorentinou tesne 1:0. O jediný gól sa v 25. minúte postaral de Jong. Inak sme sledovali pomerne vyrovnané stretnutie, mierne navrch malo domáce mužstvo. Uvidíme, čo nám prinesie druhý polčas, ktorý začne zhruba o 21:47.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45
    Fiorentina zavelila zrejme k poslednej útočnej akcii v tomto polčase, hráči však už nevykazujú prílišnú snahu spraviť niečo s výsledkom počas tejto polovice zápasu.
     
    44
    Podobným spôsobom to skúšali aj domáci hráči, Ménez pri spracovaní dlhočiznej prihrávky padol k zemi, pýta si priamy kop, no ten nepríde.
     
    43
    Hostia to teraz skúsili dlhou nakopávanou loptou, Cuadradove sklepnutie lopty ale našlo iba stopéra domáceho celku.
     
    42
    V závere polčasu sa ešte hostia snažila o vyrovnanie, AC ale bráni veľmi dobre, nepúšťa súpera do nebezpečnej vzdialenosti od brány a Abbiati zasahovať nemusí.
     
    41
    Cuadrado navyše za svoj zákrok zozadu, kde šiel vyslovene po nohách súpera vidí aj prvú žltú kartu v zápase.
     
    40
    Tím z Florencie okamžite zavelil do útoku, získal aj rohový kop z ktorého nič nebolo, pretože Cuadrado úplne zbytočne fauloval Poliho.
     
    39
    Červeno-čierni zostali nasťahovaní na súperovej polovici ihriska, Ménez to znova skúšal individuálne, ale ani tentoraz mu kľučka nevyšla a dvojica obrancov mu loptu zobrala.
     
    38
    hra je prerušená, na trávniku sa ocitol otrasený Rodríguez, ten sa vo vzdušnom súboji s Menézom zrazil s vlastným brankárom. Nevyzerá to však vážne, zrejme bude môcť znova pokračovať v hre.
     
    37
    Strely sme sa nakoniec nedočkali, do útoku mohlo postupovať naopak domáce AC, pri svojom postupe bol však faulovaný de Jong.
     
    36
    Následne sa im už podarilo dostať sa na dostrel brány, získali aj rohový kop, z ktorého síce nezakončili, no aj naďalej zostávajú v nebezpečnej vzdialenosti od brány.
     
    35
    Začala sa nám posledná desaťminútovka riadnej hracej doby prvého polčasu, hostia sa tentoraz do útoku príliš nenáhlia, s loptou vyčkávajú za stredovým kruhom.
     
    34
    Vyzeralo to tak, že z toho nič nebude, no po chybe v rozohrávke sa k lopte dostal Babacar, ten našiel pred hranicou šestnástky Cuadrada. Ten neváhal ani sekundu, poriadne sa do strely oprel, no lopta preletela cca pol metra od ľavej tyče.
     
    33
    Kurtič získal na súperovej polovici priamy kop po tom, ako ho pri odkope lopty nepríjemne zasiahol Ménez, uvidíme čo z toho bude.
     
    32
    Dopredu sa pre zmenu pustili domáci hráči, Ménez sa ale v momente prihrávky nachádzal už za posledným obrancom Fiorentiny, postranný rozhodca signalizuje ofsajd.
     
    31
    Následne sa už domáci tím dokázal oslobodiť a hráči tak ukľudňujú hru.
     
    30
    Cuadrado šikovne hľadal Babacar na hranici pokutového územia, ten sa dobre uvoľnil, no dostal prihrávku otočený chrbtom k bráne a vystreliť už nestihol.
     
    29
    Nepresnú prihrávku však zachytil El Shaarawy, ten okamžite vyštartoval do rýchleho protiútoku, vpredu našiel Méneza, ktorý sa pustil sám proti dvojici obrancov, pri svojom postupe do šestnástky však spadol, no po čistom zákroku Savića.
     
    28
    Hra sa nám presúva z jednej strany na druhú, inkasovaný gól rozhýbal hráčov vo fialovom, tí s loptou kombinujú na súperovej polovici, no už sa oveľa lepšie pohybujú ako pred cca piatimi minútami.
     
    27
    A znova Cuadrado, tento raz sa oprel do strely z viac ako dvadsiatich metrov, no netrafil loptu ideálne a preto jeho strela letí vysoko nad.
     
    26
    Hostia sa okamžite snažili o gólovú odpoveď, Cuadradova strela bol však zablokovaná blokom tiel v pokutovom území.
    de JONG - 1:0
     
    25
    AC Miláno dalo gól! A je z toho úvodný gól zápasu! Center smeroval na vzdialenejšiu žrď, odkiaľ sa lopta odrazila k NIGELOVI DE JONGOVI, ktorý hlavičkou s prehľadom prekonáva brankára Fiorentiny.
     
    24
    Vyzerá to sľubne, domáci hráči naberajú na obrátkach, zásluhou Hondu získavajú prvý rohový kop v zápase.
     
    23
    Tak konečne sme sa dočkali! El Shaarawy sa opäť dostal k lopte a z väčšej vzdialenosti sa do strely poriadne oprel. Neto len s veľkými problémami končekmi prstov vytlačil jeho bombu nad brvno.
     
    22
    Už to vyzeralo nádejne, El Shaarawy sa ale pri spracovaní prihrávky ocitol v postavení mimo hry, čo neušlo pozornosti postranného rozhodcu.
     
    21
    Hra aj naďalej pokračuje najmä v strednej časti ihriska, dúfajme, že sa tempo hry časom rozhýbe pretože zatiaľ sme z hry veľa nemali.
     
    19
    Na ľavom krídle nepochodil De Sciglio, v osobnom súboji s Tomovićom pohorel. V snahe získať naspäť loptu sa navyše dopustil faulu.
     
    18
    A znova ten istý scenár. Hráči sa dostali do vzdialenosti cca 25metrov od brány, tam loptu stratili, zmocnili sa jej domáci hráči, ktorý o ňu zase prišli na jednom z krídel.
     
    17
    Nie príliš okulahodiaca hra pokračuje aj naďalej, Fiorentina sa znova zdržuje len na svojej vlastnej polovici ihriska, na prvú strelu do priestoru brány stále čakáme.
     
    16
    Hra je prerušená, v strednej časti ihriska nám navyše pribúdajú nedovolené zákroky, tentoraz sa v osobnom súboji previnil Ménez.
     
    15
    Nieje celkom jasné, o čo sa teraz pokúšal Rodríguez, jeho pravdepodobne pokus o center letel do miest, kde sa nenachádzal nik iný iba Abbiati, pre ktorého bola táto lopta ako malina.
     
    14
    Ani tí sa v tomto prípade dvakrát do útoku nehrnú, kombináciu na svojej vlastnej polovici ihriska im znepríjemňuje iba napádajúci El Shaarawy.
     
    13
    Ďalšia nepresná kombinácia domácich, tentoraz na pravom krídle, Honda si nerozumel s Ménezom, pri lopte opäť hostia.
     
    12
    AC skúšalo založiť ďalší útok, ale aj obrana hostí zatiaľ zostáva stopercentná, postupne hostia vytlačili súpera až za stredovú čiaru.
     
    11
    Ani z tohto útoku ale nič nebude, hostia postupne loptu stratili, domáci hráči si ju vymieňajú pred vlastnou bránou, za čo si vyslúžili poriadny piskot tribún.
     
    10
    "Fialky" ešte zostanú v útoku, po krátkej chvíli tam totiž loptu doviezli opäť, navyše si Kurtič vypýtal faul a hostia budú zahrávať priamy kop z veľkej vzdialenosti od brány.
     
    9
    Tá im však nevyšla, naopak po chybnej prihrávke loptu zachytil Aquilani, ktorý okamžite na ľavom krídle vysúval Cuadrada, prihrávka bola prisilná a končí mimo ihriska.
     
    8
    Postupne boli červeno-čierni vytlačení až k vlastnému gólmanovi, odtiaľ budú rozbiehať ďalšiu útočnú akciu.
     
    7
    Domáce mužstvo zo znova skúšalo po ľavom krídle, loptu si potiahol El Shaarawy, ten vzdušnou prihrávkou prenášal hru na opačnú stranu, kde z voleja pálil Honda, no jeho pokus bol zablokovaný.
     
    6
    Obidva tímy zatiaľ hrajú zodpovedne najmä smerom dozadu, pri lopte sú momentálne Rossoneri, tí s rozohrávkou vyčkávajú na svojej vlastnej polovici ihriska.
     
    5
    Zatiaľ sledujeme pomerne opatrné stretnutie, ani jeden z tímov zatiaľ nemá prevahu, hrá sa prevažne v strednej časti ihriska.
     
    4
    Pekná kombinácia domácich, no prihrávka na ľavé krídlo, kde si pre loptu zbiehal De Sciglio bola príliš prudká a on nemal šancu ju zachytiť.
     
    3
    Kurtič inkasoval na pravom krídle nepríjemný kopanec do stehna, hlavný ani postranný rozhodca to akosi nepostrehol, vhadzovanie bude mať k dispozícii milánske AC.
     
    2
    Postupne sa však hostia usadili na polovici súpera, ten ich zatiaľ drží na uzde a nepúšťa ich na dostrel brány.
     
    1
    Úvodnej rozohrávky sa zhostili hráči Fiorentiny, prvý prechod do útoku im však nevyšiel, lopty sa zmocnili domáci hráči, ktorí zatiaľ vyčkávajú len pred vlastným brankárom.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Hráči obidvoch tímov sa už nachádzajú na hracej ploche, domáci tím dnes bude hrať v tradičných červeno-čiernych dresoch, zatiaľ čo hostia nastúpia vo fialovom.
     
    Úvodné zostavy:

    AC Miláno: Abbiati – De Sciglio, Zapata, Alex, Abate – Muntari, de Jong, Poli – El Shaarawy, Ménez, Honda
    Náhradníci: Agazzi, Diego López – Saponara, Fernando Torres, Pazzini, Rami, Essien, Niang, van Ginkel, Bonera, Armero, Bonaventura

    ACF Fiorentina: Neto – Marcos Alonso, Savić, Rodríguez, Tomović – Kurtič, Aquilani, Borja Valero – Cuadrado, Fernández – Babacar
    Náhradníci: Tătăruşanu, Lupatelli – Richards, Badelj, Vargas, Marin, Joaquín, Basanta, Pasqual, Bernardeschi, Lazzari, Iličić

    Rozhodca: Banti – Vuoto, Passeri.
     
    História vzájomných zápasov:

    Fiorentina 0-2 Miláno
    Miláno 0-2 Fiorentina
    Fiorentina 2-2 Miláno
    Miláno 1-3 Fiorentina
    Miláno 1-3 Fiorentina
     
    Pekný nedeľňajší večer Vám prajem a vítam Vás pri zápase 8. kola najvyššej talianskej Serie A. V dnešnom zápase proti sebe nastúpia AC Miláno a ACF Fiorentina.

    AC Miláno

    Po siedmych kolách milánskemu AC patrí 4. mesto v tabuľke. V doterajšom priebehu sezóny hráči dokázali nazbierať 14 bodov. Lepšími tímami sú už len Sampdoria, ktorá má o 2 body viac, no odohrala jeden zápas navyše. Na AS Rím a Juventus stráca Miláno 5 bodov. AC Miláno momentálne ťahá šnúru štyroch zápasov bez prehry, no mohlo by to byť aj lepšie. AC síce posledné dva zápasy proti Hellas Verona a Chievo Verona vyhrala, ďalšie dva zápasy proti Cesene a Empoli sa skončili remízou. Proti takýmto súperom by hráči určite radšej brali všetky tri body, no mohlo to dopadnúť horšie, ako tomu bolo napríklad v zápase s Juventusom, kde Miláno doma prehralo tesne 0:1. Uvidíme, ako si budú hráči počínať dnes, podarí sa im natiahnuť sériu bez prehry na 5 zápasov, alebo sa bude tešiť ich dnešný súper?

    ACF Fiorentina

    Tím z Florencie sa na začiatku sezóny poriadne trápil, teraz sa však už stavia na nohy. S deviatimi bodmi mu však aj tak patrí nelichotivé 11. miesto v tabuľke. Rovnaký počet bodov, no horšie skóre má aj Janov a Inter Miláno. Na Neapol a Hellas Verona strácajú tieto tímy dva body. Fiorentina v poslednom zápase síce podľahla Laziu Rím 0:2, v predchádzajúcich zápasoch však získala 8 bodov za víťazstvo na pôde Atalanty, domáce presvedčivé víťazstvo nad Interom Miláno 3:0 a remízy s Sassuolo a Turínom. Hostia by dnes určite radi nadviazali na dobré výkony z týchto zápasov a ešte radšej by uchmatli nejaké body z milánskej horúcej pôdy.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 20:45.

    Andrej Marienka

    Góly: 25. Jong – 65. Iličić

    Karty:   61. Muntari (ACM), 79. Jong (ACM) – 41. Cuadrado (FIO), 88. Rodríguez (FIO)


    AC Miláno: Abbiati – De Sciglio, Zapata, Alex, Abate – Muntari, de Jong, Poli – El Shaarawy, Ménez, Honda
    Náhradníci: Agazzi, Diego López – Saponara, Fernando Torres, Pazzini, Rami, Essien, Niang, van Ginkel, Bonera, Armero, Bonaventura

    ACF Fiorentina: Neto – Marcos Alonso, Savić, Rodríguez, Tomović – Kurtič, Aquilani, Borja Valero – Cuadrado, Fernández – Babacar
    Náhradníci: Tătăruşanu, Lupatelli – Richards, Badelj, Vargas, Marin, Joaquín, Basanta, Pasqual, Bernardeschi, Lazzari, Iličić

    Rozhodca: Banti – Vuoto, Passeri