Chievo – CFC Janov 1:2 (kon.) | Udinese – Bergamo 2:0 (kon.) | Juventus – Palermo 2:0 (kon.)
Cesena – Inter 0:1 (kon.) | Lazio – Turín 2:1 (kon.) | Neapol – Hellas Verona 6:2 (kon.)
AC Miláno – Fiorentina 1:1 (kon.)
koniec
AC Cesena
0:1 (0:1)
Inter Miláno
Nedeľa 26.10.2014, 18:00 • Stadio Dino Manuzzi (Cesena) • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    Je tu koniec zápasu medzi AC Cesena a Inter Miláno. Hostia si vezú z Ceseny zaslúženú výhru. Celé stretnutie dominovali a mali množstvo šancí na zvýšenie skóre. Domáci hrali väčšinu zápasu v oslabení o jedného hráča po vylúčení brankára v prvom polčase, napriek tomu bojovali a nemusia sa za dnešný výkon hanbiť. Na lepší Inter jednoznačne nemali ale domáci diváci videli pekný futbal. Hostia z Milána si pripisujú dôležitú výhru a tréner Mazzarri si môže oddýchnuť od kritiky médií.
    To je na dnes odo mňa všetko, prajem Vám ešte príjemný večer. (19:56:51)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Icardi išiel sám na brankára Ceseny a urobil to dosť zle, pretože vystrelil presne naňho. Z následnej dorážky mohol dať Palacio gól ale Agliardi vytiahol skvelé zákroky.
     
    90+2
    Pred nami sú posledné 2 minúty zápasu a Inter kráča za ,,povinným,, víťazstvom v Cesene. Icardi bol blízko druhého gólu ale Agliardi bol pozorný a loptu chytil tesne pred nabiehajúcim hráčom.
     
    90+1
    Nadstavujú sa 3 minúty.
     
    90
    Cascione vidí žltú kartu za dosť nepekné správanie po odpískaní faulu.
     
    88
    Cesena nie je vôbec nebezpečná a zdá sa, že vyrovnania sa domáci diváci nedočkajú. Naopak Inter bol už niekoľko krát blízko druhého gólu.
     
    87
    Inter je opäť pred bránou Ceseny. Kovacic však mieril vysoko nad bránu a Agliardi odkopáva ďaleko dopredu. Ešte záverečné minúty zápasu, ktorý majú v rukách hostia z Milána.
     
    86
    Žltá karta pre Rodrigueza z Ceseny za odplácanie po faule.
     
    85
    Ani tento krát to nie je druhý gól Interu. Lopta už bola v sieti ale gól nie je uznaný, lebo Campagnaro stál v ofsajde.
     
    82
    Zaujímavá situácia, keď si Dodô a Marilungo niečo veľmi dôrazne vysvetľovali ale rozhodca nechal hru plynúť ďalej a nevšímal si to. Našťastie žiadny konflikt z toho nebol a nasleduje priamy kop pre Inter.
     
    82
    Zdá sa, že Inter tento zápas dotiahne do víťazného konca. Je neustále pri lopte a domáci nemajú ani síl a ani priestor na útok a prípadné vyrovnanie.
     
    81
    Cesena už nemá síl na lepšie bránenie a druhý gól Interu visí na vlásku. Teraz hostí zastavil ofsajd ale bránu domácich neustále obliehajú a nepúšťajú ich k ničomu.
     
    80
    A takmer identická šanca aj pre Icardiho, ale ani ten z blízka nedokázal Agliardiho prekonať a ten je teraz hrdinom Ceseny.
     
    79
    Palacio v dobrej šanci nepridal druhý gól Interu. Po krásnom centri bol Palacio sám pred brankárom Ceseny, toho však nedokázal prekonať.
     
    78
    Mbaye si veľmi dlho chystal loptu na strelu a tá bola nakoniec zrazená domácimi hráčmi, následne sa Icardi ocitol v ofsajde.
     
    77
    Palacio tradične z ľavej strany unikal pri čiare domácim obrancom ale následný center do pokutového územia nič nepriniesol. Lopta však ostáva na kopačkách hostí.
     
    76
    Ani tento krát sa domáci nepresadili. Na center si v 16ke Interu najvyššie vyskočil Almeida ale jeho hlavička bola príliš slabá a Handanovič nemal problémy loptu chytiť.
     
    75
    Striedanie domácich. Odchádza Giorgi a prichádza Rodriguez.

    Patrik Saloky

    Góly: 32. Icardi

    Karty:   14. Garritano (CES), 36. Giorgi (CES), 61. Volta (CES), 86. Rodriguez (CES), 90. Cascione (CES) – 53. Campagnaro (INT)   30. Leali (CES)


    AC Cesena: N.Leali- L.Garritano, S.Lucchini, M.Volta, D.Capelli, F.Renzetti L.Giorgi, G. Feudis, E.Cascione, M.Djuric, G.Marilungo
    Náhradníci: F.Agliardi, W.Bressan, A.Mazzotta, L.Krajnc, H.Magnússon, G.Perico, C.Carbonero, Z.Eduardo, H.Almeida, A.ROdriguez, D.Succi, C.Nica

    Manažér- Pierpaolo Bisoli

    Inter Miláno: S.Handanovič- J.Jesus, H.Campagnaro, Dodô, A.Ranocchia, M.Kovačić, G.Medel, J.Obi, Hernanes, R.Palacio, M.Icardi
    Náhradníci: J.Carrizo, T.Berni, M.Andreolli, N.Vidić, I.Mbaye, Z.Kuzmanović. G.Camara, R.Krgin, G.Puscas, F.Bonazzoli

    Manažér- Walter Mazzarri

    Rozhodca: Paolo Mazzoleni- M.Musolino, G. De Pinto

    Diváci: 23000