Sunderland – Swansea 1:3 (kon.) | Tottenham – Aston Villa 3:0 (kon.) | West Bromwich – Stoke City 1:2 (kon.)
Cardiff – Chelsea 1:2 (kon.) | Fulham – Crystal Palace 2:2 (kon.) | Hull City – Everton 0:2 (kon.)
Liverpool – Newcastle 2:1 (kon.) | Manchester City – West Ham 2:0 (kon.) | Norwich – Arsenal 0:2 (kon.)
Southampton – Manchester United 1:1 (kon.)
koniec
Hull City AFC
0:2 (0:1)
Everton FC
Nedeľa 11.05.2014, 16:00 • Kingston Communications Stadium • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:00.
     
    Pekné nedeľné popoludnie Vám prajem a vítam Vás pri zápase 38. a teda posledného kola najvyššej anglickej Premier League. V dnešnom zápase na seba tímy z opačných koncov tabuliek, konkrétne sa bude jednať o Hull City AFC a Everton FC.

    Hull City AF
    Hull City sa opäť úspešne vyhlo bojom o záchranu, momentálne mu patrí 16. miesto v tabuľke. Pred 17. WBA má náskok jediného bodu, no čo je dôležité, pred Norwich City vedie o 4 body, takže už nieje šanca, že by Norwich City nezostúpilo do nižšej súťaže. Naopak, Hull CIty sa bude snažiť o čo najlepšie záverečné umiestnenie, nakoľko v prípade bodového zisku sa môže bodovo dotiahnuť, alebo predbehnúť Aston Villu a Sunderland. Na tie stráca jediný bod. Na Swansea sú to dva body a na West Ham tri. Fanúšikovia Hull City sú zrejme aj radi, že sa sezóna končí, nakoľko v posledných piatich zápasoch sa ich tímu príliš nedarilo. Tigri totiž zvíťazili iba jediný raz a to na domácej pôde proti Swansea. Jeden zápas, konkrétne proti Fulhamu sa skončil remízou a zvyšné tri zápasy proti Arsenalu, Manchesteru United a Aston Ville vyšli hráči bodovo naprázdno. Domáci tím by teda dnes určite rád bodoval, no zrejme mu bude chýbať až šestica zranených hráčov. Jednať by sa malo o Chestera, Aluka, Dudgeona, McGregora, Bradyho a McShanea.

    Everton FC
    Everton je na tom oveľa lepšie, na konci sezóny mu patrí 5. miesto v tabuľke, čo znamená účasť v Európskej Lige UEFA. Ani jeho postavenie už nemôže byť ohrozené, nakoľko Tottenham naň síce stráca presne tri body, no má horšie skóre. Tohtoročné sklamanie Manchester United naň stráca až 6 bodov. Naopak, Everton nemôže pomýšľať na účasť v Lige Majstrov, nakoľko na Arsenal stráca až 7 bodov. Ani liverpoolskemu tímu sa v posledných kolách príliš nedarilo. Z posledných piatich zápasov totiž vyhrali iba dva (proti Sunderlandu a Manchesteru United) a zvyšné tri body sa skončili jeho prehrou. Everton totiž podľahol Southamptonu, Crystal Palace a Manchesteru City. Aj Everton v závere sezóny hlási maródku, pre zranenie nebudú môcť nastúpiť Mirallas ani Oviedo.
     
    História vzájomných zápasov:
    Everton 2-1 Hull City
    Everton 5-1 Hull City
    Hull City 3-2 Everton
    Hull City 0-4 Everton
    Everton 2-0 Hull City
     
    Úvodné zostavy:

    Hull City AFC: McGregor – Davies, Bruce, McShane – Quinn, Livermore – Figueroa, Huddlestone, El Mohamady – Jelavić, Aluko
    Náhradníci: Harper – Rosenior, Koren, Fryatt, Boyd, Sagbo, Long

    Everton FC: Howard – Baines, Distin, Jagielka, Coleman – Barry, McCarthy – Osman, McGeady – Lukaku, Naismith
    Náhradníci: Joel Robles – Hibbert, Gerard Deulofeu, Pienaar, Traoré, Alcáraz, McAleny

    Rozhodca: Webb – Mullarkey, Cann.
     
    Hráči obidvoch tímov sa už nachádzajú na hracej ploche, domáci tím dnes nastúpi v čierno-oranžových pruhovaných dresoch, zatiaľ čo hostia budú hrať v modro-bielom.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Úvodnej rozohrávky sa zhostili hráči Evertonu, tí zakladali prvý útok v zápase z hĺbky vlastnej polovice. Cez strednú časť ihriska sa ale nedostali.
     
    2
    Podarilo sa im to až teraz, lenže prihrávka Lukakua bola zachytená jedným z domácich obrancov, ktorý poslal loptu svojmu gólmanovi a ten ju následne odkopol do okolia stredového kruhu.
     
    3
    Dlho to ale netrvalo, Everton sa opäť dostal pred súperovu šestnástku, Naismith však v útoku fauloval a lopty sa tak zmocnili domáci hráči.
     
    4
    Tigri sa do útoku na rozdiel od ich súpera príliš neponáhľajú, zatiaľ sledujeme z ich strany veľmi opatrnú hru.
     
    5
    McGeady posielal z takmer rohovej zástavke prudký center pred bránu, ktorý však našiel iba hlavu brániaceho Daviesa.
     
    6
    Do útoku prvý raz zavelil Jelavić, ten sa snažil na opačnej strane nájsť Aluka, no nigérijského útočníka si obrana súpera postrážila a nedovolila mu zakončiť.
     
    7
    Pri lopte sú teda znova "Karamelky" , ani hostia sa však do útoku dvakrát nehrnú, skôr si loptu vymieňajú na vlastnej polovici ihriska.
     
    8
    Až teraz to skúsil Lukaku individuálne, pokúsil sa o narážačku s Naismithom, no spätná prihrávka bola príliš prudká, čo Lukakua zaskočilo a ten už na ňu nestihol zareagovať.
     
    9
    Everton FC dal gól! Prvá strela na bránu a hneď je z toho gól! Lukaku to opäť skúsil individuálne, následne prihrával Naismithovi, ktorý perfektne v pokutovom území našiel JAMIEHO MCCARTHYHO, ktorý strieľa vôbec prvý gól v tejto sezóne! Jeho prudkú strelu síce dokázal McGregor zbrzdiť, no lopta sa predsa len pomaličky dokotúľala do siete. 0:1.
     
    10
    Tak to je výborný štart Evertonu do zápasu, McGregorova prvá práca v zápase bola vybrať loptu zo siete. Uvidíme, ako sa s týmto rýchlym gólom domáci tím vyrovná.
     
    11
    Šancu vyrovnať budú mať "Tigri" z priameho kopu, ktorí vybojoval Jelavić v snahe samostatne prejsť až do pokutového územia.
     
    12
    Everton sa ubránil bez väčších problémov, letiaca lopta našla iba obrancu hostí, ten ju okamžite poslal do bezpečnej vzdialenosti od brány.
     
    13
    Následne sa ešte k strele z väčšej vzdialenosti dostal Aluko, jeho pokus síce bol nepríjemne tečovaný, no strela sa do brány nevmestila.
     
    14
    Hostia opäť zvoľnili z tempa, hráči s ďalším založením útoku vyčkávajú na vlastnej polovici.
     
    15
    McGeady na pravom krídle tvrdo bojoval o loptu, z čoho pramení aspoň štandardná situácia, no tá sa bude zahrávať veľmi ďaleko od brány.
     
    16
    Postupne hostia loptu stratili, do útoku tak môžu vyraziť čierno-oranžoví. Everton ale dobre prehusťuje strednú časť hracej plochy, čo značne komplikuje prechod do útoku súpera.
     
    17
    Ziskom lopty a rýchly prechodom do útoku sa nám opäť predviedol Lukaku. Ten na krídle našiel McGeadyho, ktorý okamžite vracal loptu pred bránu súpera. Center napokon končí na hlave domáceho obrancu, ktorý ju poslal opäť do strednej časti ihriska.
     
    18
    A znova vyčkávanie na vlastnej polovici, hráči Evertonu sa dnes veru nikam nenáhlia, zatiaľ nevidíme, žiadne naháňačky za loptou.
     
    19
    Baines sa teraz vo vzdušnom súboji nepríjemne zrazil s McShanenom. Obidvaja hráči zostali otrasení na trávniku, no nevyzerá to vážne a obidvaja budú môcť v zápase pokračovať.
     
    20
    Domáci hráči sa už na prihrávky súpera pred jeho vlastnou bránou nemôžu pozerať, zvyšujú pressing, čo núti súpera k rýchlejšej rozohrávke.
     
    21
    Naismith obdržal prihrávku už vo vnútri šestnástky a z prvej vypálil. Zdalo sa, že pri tom ako lopta letela mimo brány trafila jedného z domácich obrancov, no rohový kop sa nenariaďuje.
     
    22
    Po rýchlej akcii domáceho tímu sa k strele z veľkej diaľky dostal Livermore. Vzrušenie na tribúnach bolo márne, Jelavić sa totiž predtým ocitol v ofsajde.
     
    23
    Prichádza prvý kartový trest v zápase, žltú kartu za faul na Quinna uvidí Jagielka.
     
    24
    Následný priamy kop, ktorý zahrával Livermore stroskotal na hradbe tiel pred ním. Everton sa okamžite púšťa do protiútoku.
     
    25
    Baines perfektne našiel pred bránou Lukakua, avšak tesne pred ním do bezpečia loptu odohral jeden z brániacich hráčov. Uvidíme teda prvý rohový kop v zápase.
     
    26
    Ten sa neskončil ohrozením domácej brány, loptu do útoku vyviezol naopak Huddlestone, ale aj on bol po chvíli zastavený.
     
    27
    Tentoraz Osman vysúval Lukakua na polovicu súpera, Lukaku ale pri spracovaní lopty zahral rukou, čo videl aj hlavný rozhodca.
     
    28
    Na polovici Evertonu teraz kombinujú domáci hráči, avšak momentálne sa nachádzajú veľmi ďaleko od brány, takže o strele nemôže byť ani reč.
     
    29
    Šancu na ohrozenie brány budú mať až teraz, keď si faul v útoku vypýtal opäť Quinn a Hull City získava výhodu priameho kopu.
     
    30
    Prudkú strelu nám predviedol Jelavić, no tá stroskotala na obrannom múre. Následne sa ešte domáci tím dostal k strele, no tú do rukavíc Howarda zrazil McCarthy.
     
    31
    Howard rýchlo rozohral, Lukaku sa dostal do individuálneho prechodu do útoku z čoho pramení aspoň rohový kop.
     
    32
    Letiaca lopta takmer skončila u McGregora, no odrazila sa od Daviesa za čiaru, takže si hráči rohový kop zopakujú.
     
    32
    Tentoraz sa Hull City ubránilo bez problémov, v strede ihriska po vzdušnom súboji zostal na zemi otrasený Aluko, no po chvíli sa pozviechal a pokračuje v hre.
     
    33
    Na zemi tentoraz skončil Naismith, no faul sa nepíska a Everton tak nezíska priamy kop z takmer ideálnej pozície.
     
    34
    Livermore na opačnej strane vzdušnou prihrávkou hľadal Jelavića, ten bol ale na zakončenie prikrátky a loptu chytá Howard.
     
    35
    Hull City začína pritvrdzovať, ďalšia nebezpečná lopta, ktorá smerovala na Aluka skončila v rukaviciach Howarda, ktorý výborne čítal hru a včas vybehol z brány.
     
    36
    Po dlhšej dobe sa do útoku vydali hostia, tí ale tentoraz zvolili postupný opatrnejší prechod, ktorý im ale nevyšiel a hráči boli s loptou vytlačení až na vlastnú polovicu.
     
    37
    Dokonca až tak, že ďalšia akcia bude prameniť až od brankára Howarda. Ten dlhým odkopom poslal loptu na pravé krídlo, kde ju očakával McGeady.
     
    38
    McGeady napokon vybojoval aspoň rohový kop, uvidíme čo vymyslia "Karamelky" tentokrát.
     
    39
    Letiacu loptu z rohu zrazil k zemi Jelavić, následne sa ešte jeden z hráčov Evertonu snažil o strelu na bránu, no tú veľmi vysoko prestrelil.
     
    40
    Aluko našiel na krídle Jelavića, ten posielal pred bránu strieľanú prihrávku, no keďže sa v tom priestore nenachádzal žiadnej z jeho spoluhráčov, lopta končí v náručí Howarda.
     
    41
    V posledných minútach riadnej hracej doby prvého polčasu sa individuálne pokúsil zaútočiť Coleman, no jeho sólo mu nevyšlo a na hranici pokutového územia vďaka dobrému zásahu obrancu o loptu prišiel.
     
    42
    Aluko sa takmer dostal do úniku, dlhá nakopávaná lopta však bola príliš prudká a Howard si s ňou včas poradil.
     
    43
    Howard rýchlo rozohral na McCarthyho, ten posielal loptu pred bránu, kde si na loptu nabiehal Lukaku. Ten sa v sklze snažil o zakončenie, no McGregor bol pripravený.
     
    44
    Hostia sa veľmi rýchlo vrátili pred pokutové územie súpera, no McGregor môže zatiaľ byť v kľude, pretože naňho žiadna strela nesmeruje.
     
    45
    Začala sa nám posledná minúta riadnej hracej doby prvého polčasu, hra aj naďalej pokračuje na polovici Hull City, no domáci tím bráni veľmi dobre a súpera na dostrel brány nepúšťa.
     
    45+1
    Štvrtý rozhodca signalizuje, že nad rámec riadnej hracej doby sa bude nadstavovať ešte jedna extra minúta.
     
    45+1
    V nej sa už prvý polčas prakticky len dohráva, hráči obidvoch tímov sa zdržujú najmä v okolí stredového kruhu.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Prvá polovica zápasu je za nami, po 45 minútach hostia vedú tesne 1:0, nakoľko jediným strelcom prvého polčasu sa stal McCarthy, ktorý strelou zvnútra šestnástky prekonal McGregora. Počas prvého polčasu bol na ihrisku mierne lepším tímom Everton, no ani jeden z tímov si následne vyslovene gólovú príležitosť nevypracoval. Uvidíme, čo sa to zmení v druhom polčase, ktorý začne zhruba o 17:02.
     
    Obidva celky dnes po druhý raz opúšťajú svoje šatne, o malú chvíľu pokračujeme.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Počas prestávky neregistrujeme žiadne zmeny v zostavách obidvoch tímov, druhý polčas sa teda začne v rovnakom zložení tímov ako na začiatku stretnutia. Úvodnej rozohrávky sa zhostia domáci hráči.
     
    46
    Everton FC dal gól! Po krásnej kombinácii Evertonu prichádza druhý veľmi rýchly zásah do brány Hull City! Hráči Evertonu si niekoľkokrát vymenili loptu, ktorú presnými prihrávkami priniesli až k hranici pokutového územia súpera, kde si na ňu počkal ROMELO LUKAKU. Ten si vypracoval dobrú streleckú pozíciu vo vnútri pokutového územia a nechytateľnou strelou prekonáva McGregora. 0:2.
     
    48
    Tak toto je naozaj katastrofálny štart druhého polčasu pre domácich "Tigrov", ktorí budú mať veľmi ťažkú úlohu a to zmazať dvojgólové manko v priebehu 45 minút.
     
    49
    A to bude proti tímu akým je Everton naozaj veľmi ťažké, nakoľko aj v prvom polčase bola kvalita hry jednoznačne na strane hostí.
     
    50
    Hostia navyše kontrolujú hru, držia si loptu na svojich kopačkách a teraz majú ďalší dôvod prečo sa nehrnúť do rýchlych útokov.
     
    51
    Howard si vymieňa loptu so svojimi spoluhráčmi, nikam sa neponáhľa, predsa len útočiť teraz musia domáci hráči.
     
    52
    "Karamelky" sa konečne trošku rozhýbali, dostali sa až na súperovu polovicu ihriska, no tam postupne o loptu prišli.
     
    53
    Quinn posielal loptu z pravého krídla tesne pred brankára Howarda, tento priestor si ale defenzíva Evertonu postrážila a poslala loptu do bezpečia.
     
    54
    Prichádza prvé striedanie na strane Hull City, z ihriska odišiel Jelavić, ktorého dnes príliš vidieť nebolo. Jeho miesto na ihrisku zaujme Fryatt.
     
    55
    Držanie lopty: 40% – 60%.
     
    56
    Lukakuovi dnes očividne chutí, svojou aktívnou hrou dopravil loptu opäť až do pokutového územia Hull City. Tam ale nemal komu prihrať a o loptu prišiel.
     
    57
    Hostia sa ale rýchlo lopty zmocnili späť, znova s ďalšou rozohrávkou vyčkávajú pred svojou vlastnou šestnástkou.
     
    58
    McGeady sa nám predviedol výbornou technickou hrou a postupne sa uvoľnil až cez trojicu obrancov Hull City. Z hranice veľkého vápna dokonca vystrelil, jeho pokus pripravený McGregor chytil.
     
    59
    Everton sa znova dostal na dostrel brány, no kvôli nepresnej prihrávky lopta znova skončila u McGregora. Ten bude odkopávať od svojej vlastnej brány.
     
    60
    Dlhý odkop vyslal domácich "Tigrov" až k Howardovej svätyni, ten ale na letiacu loptu včas zareagoval a poslal ju do bezpečia.
     
    61
    Striedajúci Fryatt výborným pressingom vypracoval príležitosť pre svoj tím, no Alukova hlavička končí iba u pozorného Howarda.
     
    62
    Hull City následne vybojovalo rohový kop, Everton sa bez väčších problémov ubránil. Do obrannej hry sa zapájajú v podstate všetci hráči okrem vysunutého Lukakua.
     
    63
    Tréner Bruce využíva druhé striedanie, z ihriska sťahuje McShanea, na ihrisko posiela opačným smerom čerstvého Roseniora.
     
    64
    Aktívny Fryatt opäť vypracoval príležitosť pre svoj tím, navyše si na loptu sám nabiehal, pričom sa dostal do kolízie s Colemanom, ktorý zahral svojou nohou naozaj vysoko. Fryatt je z rozhodnutia hlavného rozhodcu neodpískať pokutový kop očividne sklamaný.
     
    65
    Fryatt priniesol do hry domáceho tímu jednoznačne oživenie. Svojou aktivitou pri pressingu výrazne znepríjemňuje súperovi život.
     
    66
    Na opačnej strane nám po dlhej dobe plynulý prechod do útoku predviedli "Karamelky". Na konci celej akcie bol McCarthy, ktorý vyskúšal šťastie a z veľkej diaľky vystrelil. Jeho strela letí vysoko nad bránu.
     
    67
    Everton sa postupne stiahol znova na svoju vlastnú polovicu, kde obrana vyčkáva s ďalšou rozohrávkou.
     
    68
    Aluko si nabiehal na letiacu loptu, vo vzduchu ale nepríjemne fauloval McCarthyho, ktorý zrejme inkasoval úder lakťom.
     
    69
    McCarthy bude v poriadku, prichádza však striedanie McGeadyho, ktorý už odchádza z hracej plochy. Opačným smerom putuje Gerard Deulofeu.
     
    70
    Gerard Deulofeu sa okamžite zapojil do hry, po zisku lopty sa okamžite pustil do rýchleho individuálneho útoku, ktorý mu skoro vyšiel. Figueroa ho ale napokon včas zastavil.
     
    71
    Tempo hry nám opäť o čosi pokleslo, domácim hráčom rýchlo plynie čas na prípadné vyrovnanie, pričom Everton si pohodlne svoj náskok stráži.
     
    72
    Zrejme je teda rozhodnuté už dlho dopredu, "Tigri" sa občas dostanú do útoku, no vyslovene gólovú príležitosť si zatiaľ nevypracovali.
     
    73
    Aj teraz, strela z ľavého krídla pohodlne končí v rukaviciach Howarda, ktorý síce s menšími problémami, no predsa prudký projektil zastavil.
     
    74
    Prichádza posledné striedanie na strane domáceho tímu, z ihriska odíde Aluko, ktorému sa dnes nepodarilo skórovať. Na hracej ploche ho vystrieda Koren.
     
    75
    Hostia to tentoraz skúsili dlhou nakopávanou loptou, tá ale končí v rukaviciach McGregora, ktorý rýchlo rozohráva až na súperovu polovicu.
     
    76
    Začala sa nám posledná štvrťhodina tohtosezónneho vystúpenia Hull City aj Evertonu. Hostia majú svoju otázku postavenia v tabuľke dávnejšie vyriešenú, Hull City zrejme bude ešte v tabuľke klesať.
     
    77
    Everton strieda po druhý raz v dnešnom zápase, zápas končí pre Osmana, na ihrisku ho nahradí Pienaar.
     
    78
    Hostia získali priamy kop, ktorý ale nevyužili, respektíve sa lopta nedostala cez múr domácich futbalistov. Zásluhou Pienaara sa lopta ešte udržala na polovici Hull City.
     
    79
    Dlho to ale netrvalo, do útoku zavelil Huddlestone, ktorému sa aj podarilo zakončiť, avšak len do obrancu v modrom, od ktorého sa lopta odrazila na roh.
     
    80
    Na letiacu loptu z rohového kopu si naskakoval Bruce, jeho hlavička ale končí vysoko nad svätyňou Howarda.
     
    81
    Po faule Naismitha takmer pri jeho rohovej zástavke nasledoval ďalší priamy kop pre Hull City, no aj ten stroskotal na pozornej defenzíve Evertonu.
     
    82
    Tá dnes hrá takmer ukážkovo, čím veľmi pomáha Howardovi v bráne, ktorý je sám o sebe zárukou kvalitnej defenzívy.
     
    83
    Hull City získalo ďalší rohový kop, Everton sa teraz sústredil takmer výhradne na defenzívu, domácim hráčom sa ani na trikrát nepodarilo prepáliť hromadu tiel pred Howardom.
     
    84
    Koren to následne skúsil individuálne, pri svojej snahe prejsť cez Barryho padol k zemi, pýta si pokutový kop, no ten neprichádza.
     
    85
    Domáci tím stupňuje tlak na domácu bránu, no zrejme je už neskoro. Daviesovo zakončenie hlavou však vôbec nebolo márne a jeho pokus len tesne minul pravú tyč brány!
     
    86
    Do veľkého vápna Evertonu prilietava jeden center za druhým, no ani jeden z nich nebol usmernený za chrbát Howarda.
     
    87
    Howard však tentokrát zasahovať musel! Livermore to skúsil z veľkej diaľky a brankár súpera sa musel poriadne natiahnuť aby letiacu loptu vytlačil za čiaru.
     
    88
    Následný rohový kop už obrana Evertonu zvládla, ale hráči si musia dať na takéto situácie pozor, ak nechcú aby z dnešného zápasu ešte vznikla dráma.
     
    89
    Na tribúnach je počuť priaznivcov Evertonu, ktorí už predčasne oslavujú dnešné víťazstvo a taktiež aj to, že Everton sa v budúcej sezóne predstaví v Európskej Lige UEFA.
     
    90
    Prichádza posledné striedanie na strane Evertonu, z ihriska odkráčal Lukaku, opačným smerom vybieha Traoré.
     
    90+1
    Už nám beží nadstavený čas, ten bude podľa štvrtého rozhodcu trvať ešte 2 minúty.
     
    90+1
    V nadstavenom čase už domáci hráči neprejavujú zvýšenú snahu o skorigovanie výsledku, hostia si naopak znova v kľude vymieňajú loptu na vlastnej polovici ihriska.
     
    90+2
    Hra sa ešte presunula do strednej časti hracej plochy, kde lopta často mení majiteľa, čoskoro začujeme posledný hvizd hlavného rozhodcu Howarda Webba.
     
    Koniec zápasu.
     
    Je dobojované, víťazom dnešného zápasu v poslednom kole anglickej Premier League sa stáva Everton, ktorý zdolal svojho súpera s prehľadom 2:0. Na gól McCarthyho z prvého polčase nadviazal po pár sekundách toho druhého Lukaku a tento stav sa nezmenil do konca stretnutia, aj keď domáci tím prejavoval veľkú snahu o vyrovnanie.

    Po dnešnom zápase bude Evertonu patriť 5. miesto v tabuľke, ktoré mal zaručené už dlhšie. Hull City ukončí sezónu na 16. mieste pred West Bromwichom.

    Odomňa je to všetko, ďakujem Vám za pozornosť a prajem Vám pekný zvyšok dňa. (17:53:07)

    Andrej Marienka

    Góly: 9. McCarthy, 46. Lukaku

    Karty:   23. Jagielka (EVE)


    Hull City AFC: McGregor – Davies, Bruce, McShane – Quinn, Livermore – Figueroa, Huddlestone, El Mohamady – Jelavić, Aluko
    Náhradníci: Harper – Rosenior, Koren, Fryatt, Boyd, Sagbo, Long

    Everton FC: Howard – Baines, Distin, Jagielka, Coleman – Barry, McCarthy – Osman, McGeady – Lukaku, Naismith
    Náhradníci: Joel Robles – Hibbert, Gerard Deulofeu, Pienaar, Traoré, Alcáraz, McAleny

    Rozhodca: Webb – Mullarkey, Cann