Sunderland – Swansea 1:3 (kon.) | Tottenham – Aston Villa 3:0 (kon.) | West Bromwich – Stoke City 1:2 (kon.)
Cardiff – Chelsea 1:2 (kon.) | Fulham – Crystal Palace 2:2 (kon.) | Hull City – Everton 0:2 (kon.)
Liverpool – Newcastle 2:1 (kon.) | Manchester City – West Ham 2:0 (kon.) | Norwich – Arsenal 0:2 (kon.)
Southampton – Manchester United 1:1 (kon.)
koniec
Norwich City
0:2 (0:0)
Arsenal FC
Nedeľa 11.05.2014, 16:00 • Carrow Road (Norwich, Norfolk) • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    Vážení športoví priatelia, skončil sa nám zápas medzi Norwichom City a Arsenalom FC, v ktorom "The Gunners" triumfovali na Carrow Road výsledkom 0:2. O presné zásahy sa postarali v 53. minúte Remsey a v 62. minúte Jenkinson.

    Sezóna Premier League sa tak končí a my sa vám z nej prihlásime až v novej sezóne. Dnes máme pre vás najmä zápasy španielskej Primera División a súboje v rámci MS v hokeji.

    Ja vám však ďakujem za pozornosť a priazeň počas celej sezóny, prajem príjemný zvyšok dňa a úspešný vstup do nového pracovného týždňa. Lúči sa s vami Lukáš R. Ovšonka. (17:51:57)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Johnson prihral pred šestnástkou na hranicu pokutového územia Elliottovi Bennettovi, ktorý neváhal a pálil, no Fabiański ostal v pokoji na mieste a zachytil loptu do náručia!
     
    90+1
    Jenkinson ťahal ďalšiu akciu hostí po pravej strane, no jeho centru z pravej strany vápna nechápal nikto. Bol totižto veľmi vysoký a smeroval niekam na tribúny.
     
    90+1
    Sú nadstavené ešte dve minúty.
     
    90
    Domáci si to teraz nakombinovali, no dopustili sa nepresnosti. Loza si pýtal center na vzdialenejšiu žrď, no napokon od Martina dostal len nepresnú loptu.
     
    89
    V posledných minútach to na ihrisku naozaj vrie zo strany na stranu. Obe defenzívy však pozorne bránia a najmä tá hosťujúca už nič nenecháva na náhodu.
     
    88
    John Ruddy si na svoje konto pripísal dôležitý zákrok! Sanogo sa k lopte dostal na pravej strane šestnástky, vysunul sa bližšie na stred a pálil, no jeho strelu k ľavej žrdi pekne zneškodnil brankár Norwichu!
     
    87
    Domáci tiež niečo vymýšľali na útočnej polovici pred pokutovým územím, ale napokon sa im nepodarilo zakončovať. Tancoval tam aj Bennett a Howson, no bez koncovky.
     
    86
    Kieran Gibbs našiel pred šestnástkou Jacka Wilshera, ktorý kľučkou prešiel cez jedného hráča Norwichu, posunul sa blžišie k bielemu bodu, no odtiaľ zakončoval len v sklze, preto jeho strela nemala razanciu. Ruddy tak bez problémov chytal do náručia.
     
    85
    Domáci majú teraz dlhšiu dobu loptu pod kontrolou a posúvajú si ju zatiaľ na vlastnej polovici. Dočkáme sa ešte gólu do londýnskej siete?
     
    84
    Bacary Sagna musel ďalší pokus od hráčov Norwichu smerujúci z pravej strany odraziť svojou hlavičkou zo šestnástky mimo hracej plochy.
     
    83
    Do peknej koncovky sa dostali aj domáci! Loza prihral do uličky v šestnástke Snodgrassovi, no ten trafil len do vybehnutého Lukasza Fabiańskeho, ktorý loptu nepustil za svoj chrbát!
     
    81
    Za tento zákrok bol aj Elliott Bennet potrestaný žltou kartou.
     
    81
    Na opačnej strane bol zase faulovaný Lukas Podolski, a tak mali hostia štandardku z nebezpečnej vzdialenosti pred šestnástkou. K lopte sa postavil Podolski a aj Arteta, no napokon to bol druhý menovaný, ktorý pálil. Loptu tečovala až dvojica hráčov Norwichu, ktorí boli súčasťou múru, no Ruddy napokon aj ťažkú loptu napokon zachytil!
     
    80
    Mohlo byť vyrovnané! Domáci sa dostali do protiútoku, keď z pravej strany hracej plochy perfektne nacentroval do šestnástky Snodgrass, ktorý našiel v šestnástke kopačku Elliotta Bennetta, no ten trafil len telo Fabiańskeho!
     
    79
    Na fauly je to momentálne 5:4 pre Norwich City. Londýnčania však s touto štatistikou nemajú problém a hrajú s istotou.
     
    78
    Lukasz Fabiański si po dlhšej dobre siahol na loptu! Martin krásne prihral na hranicu vápna Lozovi, ktorý sa uvoľnil cez Sagnu a strieľal z pravej strany šestnástky, no brankár Fabiański loptu krásnym zákrok vyrazil!

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly: 53. Ramsey, 62. Jenkinson

    Karty:   81. Elliott Bennett (NRW)


    Norwich City: Ruddy – Martin ("C"), Turner, R. Bennett, Olsson – Redmond, Tettey, Johnson, Snodgrass – Howson – Elmander
    Náhradníci: Bunn – Whittaker, Fer, Hooper, E. Bennett, Murphy, Loza

    Arsenal FC: Fabiański – Sagna, Jenkinson, Koscielny, Gibbs – Özil, Rosický, Arteta ("C"), Ramsey – Podolski, Giroud
    Náhradníci: Szczęsny – Wilshere, Monreal, Flamini, Sanogo, Diaby, Källström

    Rozhodca: L. Mason – R. West, A. Holmes – A. D'Urso