Espanyol – Almería 1:2 (kon.) | Valencia – Atlético Madrid 0:1 (kon.) | Bilbao – Sevilla 3:1 (kon.)
Villarreal – Barcelona 2:3 (kon.)
koniec
RCD Espanyol Barcelona
1:2 (1:0)
UD Almería
Nedeľa 27.04.2014, 12:00 • Estadi Cornellà-El Prat • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    72
    Almería dala gól! A hostia pridávajú do siete ďalší gól! Neuveriteľný obrat! Voľný kop spoza šestnástky odišiel zahrávať JESÚS FERNÁNDEZ "SUSO", ktorý ideálne trafil priestor pri ľavej žrdi! Brankár Kiko Casilla sa ani nestihol pohnúť a lopta bola v sieti!
     
    69
    Almería dala gól! Hostia využili hru o jedného hráča viac presne po 20 minútach a dočkali sa gólu! K rohovej zástavke sa postavil tradične Corona, ktorý skvelo našiel v šestnástke FRANA VÉLEZA a ten hlavičkou dopravil loptu ideálne do siete!
     
    42
    Espanyol Barcelona dala gól! Domáci napriek nízkemu počtu streleckých pokusov dokázali skórovať! Córdoba skvelo zapracoval pred šestnástkou, keďže hlavičkou posunul loptu na ľavú krajnú hranicu šestnástky odkiaľ García nacentroval do pokutového územia, kde už stál CHRISTIAN STUANI a ten hlavičkou zakončil do brány!

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly: 42. Stuani – 69. Fran Vélez, 72. Jesús Fernández "Suso"

    Karty:   16. Víctor Álvarez (EBA), 29. Stuani (EBA), 71. V. Sánchez (EBA), 80. Sergio García (EBA) – 34. Dubarbier (ALM), 51. Corona (ALM), 87. Trujillo (ALM)   49. Stuani (EBA)   90+2. Javi López (EBA)


    RCD Espanyol Barcelona: Casilla – J. López, Colotto, Moreno, Álvarez – V. Sánchez, D. López – Stuani, García ("C"), Simão – Córdoba
    Náhradníci: Germán – R. Rodríguez, Sidnei, Pizzi, Fuentes, Álex, Torje

    UD Almería: Esteban – Rafita, Trujillo, Vélez, Dubarbier – Torsiglieri – Vidal, Azeez, Corona ("C") – Díaz, Rios
    Náhradníci: Julián – Barbosa, Suso, Zongo, Mané, Nélson, Soriano

    Rozhodca: A. Hernández – T. Sobrino, M. Aboy – V. Pérez