Chievo – Hellas Verona 0:1 (kon.) | Inter – Bologna 2:2 (kon.)
koniec
Inter Miláno
2:2 (1:1)
Bologna FC
Sobota 05.04.2014, 20:45 • Stadio Giuseppe Meazza (Miláno) • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    88
    Strelec toho vyrovnávajúceho gólu na 2:2 Panagiotis Kone v dnešnom stretnutí končí. Na jeho miesto príde duel dohrať Diego Pérez.
     
    80
    Desať minút pred koncom vysiela Walter Mazzarri jasný signál vpred. Namiesto stredopoliara Cambiassa totiž príde útočník Deigo Milito.
     
    71
    Hostia po odchode Mareka Čecha pripravujú i druhé striedanie. Ihrisko opustí Krhin a na jeho miesto príde útočník Acquafresca.
     
    60
    Po hodine hry tak Marek Čech odstupuje. Skutočne sa zdá, že nemá žiaden zdravotný problém. Možno už nestačil s dychom. Na lavičke sa do top formy nedostanete. Na jeho miesto naskakuje Morleo.
     
    54
    Walter Mazzarri tentokrát strieda i dobrovoľne, keď z hracej plochy sťahuje práve D´Ambrosia. Domácu hru príde rozhýbať Mateo Kovačič.
     
    29
    Zranenie Juana Jesusa mu neumožňuje pokračovať ďalej a preto budeme svedkami prvej zmeny. Na jeho miesto príde veleskúsený Walter Samuel.

    Erik Farkaš

    Góly: 6. Icardi, 63. Icardi – 35. Pazienza, 73. Kone

    Karty:   81. Ranocchia (INT) – 39. Mantovani (BOL), 86. Kone (BOL)

    Nepremenená penalta: 84. Milito (INT), brankár Curci zneškodnil


    Inter Miláno: Handanovič – Rolando, Ranocchia, Juan – Nagatomo, Hernanes, Cambiasso (C), R. Álvarez, D´Ambrosio – Icardi, Palacio
    Náhradníci: Castellazzi, Carrizo – J. Zanetti, Andreolli, Kovačič, Guarín, Campagnaro, Kuzmanovič, Botta, Taider, Milito, Samuel
    Manažér: Walter Mazzarri

    Bologna FC: Curci – M. Čech, M. Antonsson, Natali (C), Mantovani – Garics, Pazienza, Krhin, Christodoulopoulos – P. Kone, Cristaldo
    Náhradníci: Stojanovič – Morleo, F. Sørensen, Bianchi, Moscardelli, Friberg, Acquafresca, D. Pérez, Ibson, Cherubin, J. Crespo, Paponi
    Manažér: Davide Ballardini

    Rozhodca: Paolo Silvio Mazzoleni – M. Vivenzi, G. Schenone – P. Sergio