Manchester City – Southampton 4:1 (kon.) | Aston Villa – Fulham 1:2 (kon.) | Cardiff – Crystal Palace 0:3 (kon.)
Hull City – Swansea 1:0 (kon.) | Newcastle – Manchester United 0:4 (kon.) | Norwich – West Bromwich 0:1 (kon.)
Chelsea – Stoke City 3:0 (kon.)
koniec
Newcastle United
0:4 (0:1)
Manchester United
Sobota 05.04.2014, 16:00 • St. James' Park (Newcastle) • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    90+3
    Manchester United dal gól!
    Ojoj, toto sú lahôdkové kúsky od hráčov Červených Diablov. Ďalší gól prichádza po nesmierne nádhernej a účinnej kombinácii. Nani na ľavej strane vysunul ADNANA JANUZAJA, ktorý prihrával na Juana Matu. Ten pätičkou oklamal dvojicu brániacich hráčov a efektne tak narazil mladému krídelníkovi Devils. Ten už z piatich metrov nemal problém a poľahky oklamal brankára Elliota. Loptu povedľa neho zasúva do siete a dokončuje tak potupu Magpies.
     
    64
    Manchester United dal gól!
    Red Devils nám predviedli i druhú okulahodiacu akciu v druhom polčase a momentálne už vedú o tri góly. Adnan Januzaj na ľavej strane nádhernou kolmicou uvoľnil Shinjiho Kagawu. Ten vnikol do šestnástky, odkiaľ prihrával pod seba. Na hranicu malého vápna vletel CHICHARITO, ktorý v páde prekonáva gólmana Elliota. Diabli sa v posledných týždňoch predsa len prebúdzajú!
     
    50
    Manchester United dal gól!
    Jaj, tak toto bola fenomenálna gól-paráda a Red Devils zdvojnásobujú svoje vedenie. Po dlhej lopte hostí zaváhala dvojica Coloccini a Haidara, čo využil Shinji Kagawa. Ten loptu hlavou posnul vpred, na čo nadviazal Chicharito. Javier Hernández vnikol do vápna, odkiaľ prihrával pod seba na dvojicu Kagawa a JUAN MATA. Lopty sa zmocnil druhý menovaný, ktorý si vo vápne posadil na zadok Colocciniho i Elliota a prakticky do prázdnej bránky zvyšuje na 2:0. Parádne predstavenie od španielskeho technika.
     
    39
    Manchester United dal gól!
    JUAN MATA vymaľoval nádherný obrázok a Červení Diabli idú do vedenia! Španielsky génius rozohrával priamy kop z nejakých sedemnástich metrov. Lopta sa z jeho ľavačky nádherne vzniesla ponad múr a zamierila presne do ľavej šibenice. Rob Elliot sa naťahoval márne a loptu zastavila až sieť. Red Devils sa presadzujú z prvej vážnejšej situácie v stretnutí.

    Erik Farkaš

    Góly: 39. Mata, 50. Mata, 64. Chicharito, 90+3. Januzaj

    Karty:   52. Tioté (NEW)


    Newcastle United: Elliot – Santon, Williamson, Coloccini (C), Haidara – Anita, Gosling, Tioté, Gouffran – L. de Jong, P. Cissé
    Náhradníci: Alnwick – Ben Arfa, Yanga-Mbiwa, Sh. Ameobi, S. Taylor, Dummett, Amstrong
    Manažér: Alan Pardew

    Manchester United: Lindegaard – Valencia, Smalling, P. Jones, Evra (C) – D. Fletcher, Fellaini – A. Young, Mata, Kagawa – Chicharito
    Náhradníci: De Gea – Vidič, Nani, Cleverley, Büttner, Januzaj, J. Wilson
    Manažér: David Moyes

    Rozhodca: Kevin Friend – J. Flynn, R. West – C. Boyeson