Parma – CFC Janov 1:1 (kon.) | Bologna – Cagliari 1:0 (kon.) | Sampdoria – Hellas Verona 5:0 (kon.)
Udinese – Sassuolo 1:0 (kon.) | Inter – Bergamo 1:2 (kon.) | Neapol – Fiorentina 0:1 (kon.)
Catania – Juventus 0:1 (kon.) | Lazio – AC Miláno 1:1 (kon.)
koniec
Catania Calcio
0:1 (0:0)
Juventus Turín
Nedeľa 23.03.2014, 20:45 • Stadio Angelo Massimino (Catania) • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    Stará Dáma sa dnes síce ušpinila, ale tri body predsa len získala. Catania sa nemá začo hanbiť. Dlhú dobu sa jej favorita darilo držať na uzde. Rozhodujúcim elementom bol znovu Carlos Tévez. Suma-sumárum, stretnutie prvého s posledným dopadlo podľa predpokladov.

    Ďakujem Vám za pozornosť a prajem úspešný štart do nového týždňa. (22:47:59)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Catania ešte s jednou loptou do šestnástky, po ktorej sa načahoval Rolín. Pomáhal si však rukou a to už bude definitívny koniec domácim nádejám.
     
    90+2
    Nachádzame sa v polovici nadstaveného času, ktorý pridávala rozhodcovská štvorica na čele s Antoniom Damatom.
     
    90+1
    Lodi však center do šestnástky odflákol a s prehľadom ho odvrátil Padoin. Na štandardku vybehol i Andújar, ktorého mohol následne prehadzovať Lichtsteiner. Jeho lobík mu však nevyšiel.
     
    90
    Na ľavom okraji šestnástky bol faulovaný Fabián Monzón a domáci dostanú poslednú príležitosť na vyrovnanie.
     
    89
    Izco sa z pravej strany snažil preštrikovať do vápna, kam ho však Chiellini nepustil. Storari nemusí odkladať časopis.
     
    88
    Doterajší strelec jediného gólu stretnutia Carlos Tévez opúšťa hraciu plochu. Na jeho miesto príde nevysoký Sebastian Giovinco.
     
    87
    Alexis Rolín si na polovici ihriska vyšliapol na Pirla, čo sa skutočne nerobí. Za svoj nevyberaný zákrok vidí i on žltú kartu.
     
    86
    Norbert Gyömbér si následne počínal omnoho pozornejšie, keď na ľavej strane postrážil práve Téveza a v sklze mu znemožnil zakončiť.
     
    85
    Norbert Gyömbér príliš dlho váhal s rozohrávkou a následne na polovici ihriska stratil loptu. Kúzla ho zbavil Carlos Tévez, ktorý vypichol jeho prihrávku na Izca a z polovice ihriska sa rútil sám na bránku. Aspoň čiastočne ho stihol križovať Rolín, čím ho z hranice šestnástky prinútil zakončovať. Carlitos mieril k pravej žrdi, ktorú však tesne minul.
     
    84
    Pomôcť by tomu mohol i španielsky útočník Keko, ktorý dostane necelých desať minút času. Miesto mu prepustil Barrientos.
     
    83
    Akosi sa zabúda, že Catania je v stále hre o body. Stačí jej jedna podarená štandardka a môže byť vyrovnané.
     
    82
    Český stredopoliar Jaroslav Plašil v dnešnom stretnutí končí. Na poslednú desaťminútovku ho nahradí Gino Peruzzi.
     
    81
    Pozor na druhej strane, kde Tévez nádherne prihrával pod seba, no Vidal už zakončoval i lepšie. Jeho strela pozdravila iba divákov za bránkou.
     
    80
    Po rohovom kope padol vo vápne Lodi, ale penaltu si podľa očakávaní nevykoledoval. Hrať môže znovu Juve.
     
    79
    Barientoss sa na ľavej strane snažil predrať do vápna, no Vidal ho dokázal zastaviť. Nasledovať však bude aspoň rohový kop.
     
    78
    Kapitán Izco sa ocitá na zemi s kŕčami a pomáhať mu musí i jeho lídersky kolega Chiellini. Uvidíme, či nebudeme musieť striedať.
     
    77
    Pirlo centroval do natesnanej šestnástky, no vo vzduchu úradoval Norbert Gyömbér. Následnú dorážku zas pokryl Rinaudo.
     
    76
    Andrea Pirlo preukázal svoje kvality a Stará Dáma sa už mohla dočkať definitívy. Taliansky génius rozohrával priamy kop z nejakých 23 metrov a pravačka ho opäť nesklamala. Lopta sa nádherne vzniesla ponad múr a letela presne do pravej šibenice. Mierne jej však chýbala razancia a Andújar ju preto stihol vytlačil nad brvno. Nasledovať tak bude rohový kop.
     
    75
    Andrea Pirlo dostane ďalšiu príležitosť na ukážku svojej vycibrenej pravačky. Po Lodiho faule na Téveza tu bude priamy kop.
     
    74
    Juve však miesto toho pohodlne kombinuje a posúva si loptu z jednej strany na druhú. Na prvom mieste je údržba bodov.
     
    73
    Hostia by sa mali čím skôr postarať o druhý gól, pretože Catania bude zrejme za stavu 0:1 ešte stále hrýzť.
     
    72
    Carlos Tévez sa geniálnym oblúčikom snažil prekvapiť Andújara, no jeho pokus letel asi dva metre nad.
     
    71
    Pirlo fauloval na polovici ihriska Rinauda, ale žltú kartu si nevykoledoval. Domáci priaznivci si o tom myslia svoje.
     
    70
    O všetkom zrejme rozhodne to, kto sa postará o ten najbližší gól. Nevylučoval by som ani variant, že sa už ďalšieho nedočkáme.
     
    69
    Turínsky Juventus by si to už s jednogólovým náskokom a poskytnutou presilovkou mohol postrážiť.
     
    68
    Mauricio Isla bol dnes prakticky neviditeľný a preto opúšťa hraciu plochu. Na jeho poste ho nahradí tradičná prvá voľba Kwadwo Asamoah.
     
    67
    Gonzalo Bergessio predviedol už svoj tretí lakeť do tváre Chielliniho. Ten druhý mu ešte bol odpustený, ale keďže si nedal pokoj, tak musí ísť pod sprchy. Domáci môžu ľutovať, že ho pred nedávnom nestiahli dole.
     
    66
    Giuseppe Bellusci, ktorý pri inkasovanom góle neustrážil Osvalda, opúšťa hraciu plochu. Na jeho miesto príde Sebastián Leto.
     
    65
    Ich snaha nebola márna. Lodi sa dostal k umnému centru na Bergessia, ktorý však loptu netrafil ideálne a tá preto letela mimo.
     
    64
    Pozor teraz pred brankára Storariho. Domáci budú z ľavej strany rozohrávať rohový kop. Podarí sa im vyrovnať?
     
    63
    Asistent pri druhom góle Pablo Osvaldo opúšťa hraciu plochu. Na jeho miesto naskočí zvyčajná voľna do základu Fernando Llorente.
     
    62
    Stará Dáma už môže hrať podstatne uvoľnenejšie. Na ťahu je Catania, ktorej hodinová snaha vychádza na nivoč.
     
    61
    Otázne teraz je, čo zostáva hrať domácim. Uvidíme, či sa odhodlajú otvoriť svoju defenzívu, čo by však smrdelo rýchlymi protiútokmi Juve.
     
    59
    Juventus Turín dal gól!
    Stará Dáma potvrdzuje predchádzajúce riadky o tom, že je mužstvom okamžiku. Andrea Pirlo poslal z vlastnej polovice dlhý pas vpred, ktorý na hranici šestnástky našiel Pabla Osvalda. Ten v tesnom hlavičkovom súboji pretlačil dvojicu Gyömbér a Bellusci. Sklepnutú loptu si ako na podnose prebral CARLOS TÉVEZ, ktorý si ju jedným dotykom hodil do vápna a druhým prestrelil bezmocného Andújara. Lopta letela presne k pravej žrdi a po hodine hry sa tak papierové predpoklady konečne začínajú napĺňať.
     
    57
    Pablo Osvaldo a jeho extravagantná koncovka číslo dva. Gólom to však opäť nekončí. Andrea Pirlo spoza šestnástky oblúčikom prehadzoval loptu na Lichtsteinera, ktorý ju hlavou posielal pred bránku. Tam ju Bellusci odvrátil iba na Osvalda, ktorý zakončoval nožničkami. Jeho akrobacia z piatich metrov však letela tesne nad.
     
    56
    Barrientos vo vápne kombinoval s Rinaudom, no situáciu vyriešil Bonucci. Následný Izcov center mal k dokonalosti ďaleko.
     
    55
    Fabiána Monzón ešte stihol loptu na hracej ploche, no ani nemusel. Jeho center pristál presne na kopačke pripraveného Chielliniho.
     
    54
    Na druhej strane sa kopal rohový kop, no Pirlov center už vo vzduchu opustil hraciu plochu. Sicílska tragikomédia pokračuje...
     
    53
    Lodi sa šikovne dostal až pred vápno, odkiaľ vysúval Plašila. Pred českým stredopoliarom však v sklze hasil kapitán Chiellini.
     
    52
    Dlhý centr do vápna si v ňom spracoval Monzón, ktorý si loptu nachystal na ľavačku. Strela sa mu však zviezla a poslal ju veľmi nepresne mimo.
     
    51
    Na trávniku sa odohráva to, na čo sme si už v prvom polčase zvykli. Vidal poslal k zemi Monzóna a na rade sú ďalšie dohovory od Damata.
     
    50
    Nasledujúci kop od rohovej zástavky znovu exekuoval Andrea Pirlo. Situáciu tentokrát vyriešil náš stopér Norbert Gyömbér.
     
    49
    Domáci mali k dispozícii rohový kop, ktorý z druhej vlny zakončoval Barrientos. Trafil iba Padoina a nasledovať tak bude ďalší roh.
     
    48
    Osvaldo mohol znovu zakončovať z hranice šestnástky, ale opäť to nezvládol. Tentokrát zakopol a kmeňový hráč Southamptonu je zrelý na striedanie.
     
    47
    Lichtsteiner hľadal dobrým pasom Pabla Osvalda, ktorý však svoju koncovku opäť nezvládol. Tentokrát nepobavil ani fanúšikov a loptu vôbec netrafil.
     
    46
    V polčasovej prestávke sme nestriedali. Pokračovať tak budeme v totožných jedenástkach. Výkop druhej časti obstarali domáci.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Z prvého polčasu na Stadio Angelo Massimino skutočne boleli oči. Juventus naznačil len málo zo svojich schopností a bojovnosť Slonov je zatiaľ dostačujúca. Snáď najzaujímavejším momentom prvej polky bolo vykázanie oboch trénerov na tribunú.

    I bez nich bude ale druhý polčas pokračovať. Snáď pri lepšom futbale sa vidíme od 21:48.
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+1
    Prvopolčasové utrpenie bude trvať ešte počas dvoch nadstavených minút. Po polčase nás snáď čaká lepší futbal.
     
    45
    Catania to rozhodne kvituje. V boji o záchranu sa jej hodia akékoľvek body. O tom niet žiadnych pochýb.
     
    44
    Nielen to preukazuje katastrofálnu úroveň úvodného dejstva. O svoje tradičné opory oslabený Juventus sa zodrať rozhodne nejde.
     
    43
    Lodiho kreativita nepoznala hraníc a loptu odpálil do rohu ihriska. Niekto vy to možno nazval nepresnou prihrávkou, ale to bola skrátka zakopnutá lopta.
     
    42
    Barrientos sa nachádza snáď v každom ostrom súboji. Po tom s Lichtstinerom zostávajú obaja ležať na zelenom pažiti.
     
    41
    Giuseppe Bellusci poslaný na zem Osvaldom a samozrejme, že pre neho žiada druhú žltú kartu. Damato sa snáď nenechá ovplyvniť.
     
    40
    Obraz hry sa však naďalej nemení, čo vyhovuje predovšetkým domácim. Tí by zisk bodu rozhodne neodmietli.
     
    39
    Momentálna situácia na hracej ploche mi dovoľuje ohliadnuť sa i za predchádzajúcimi minútami. Do konca prvého polčasu ešte päť minút.
     
    38
    Zatiaľ sa s tým vyrovnáva pomerne statočne. Udelil tri žlté karty. Na druhej strane vykázanie trénerov bolo dostatočným úletom.
     
    37
    Domáci priaznivci ale na každý verdikt proti ich miláčikom reagujú nesmierne vášnivo. Pre Damata to nie je nič ľahkého.
     
    36
    Lodi sa snažil prestrčiť loptu na unikajúceho Barrientosa, no jeho loptu zastavil rukou Cáceres. Tá však bola pri tele.
     
    35
    Inak ale sledujeme priemerné stretnutie a predovšetkým pasivita Juventusu je zarážajúca. Snáď sa nám to rozbehne.
     
    34
    Ou, Juventus sa mohol nádherným spôsobom dostať do vedenia. Pirlov center letel z pravej strany na Pabla Osvalda, ktorý skákavú loptu zakončoval z desiatich metrov vtipne pätičkou. Domnieval sa totiž, že sa nachádza v postavení mimo hru. V skutočnosti tomu však nebolo a jeho efektná koncovka mimo ho teraz zrejme poriadne mrzí.
     
    33
    Pablo Osvaldo v snahe udržať loptu hral i na zemi, no fauloval pri tom Rinauda. Catania sa opäť dokázala ubrániť.
     
    32
    Po rohovom kope z ľavej strany mohol zakončovať Monzón, no pred ním zasahoval Cáceres. Následná dorážka od Lodiho bola zblokovaná Padoinom.
     
    31
    Rohový kop sa ale bude kopať i na druhej strane a okrem iných sa do šestnástky sťahuje i Gyömbér, ktorý si zatiaľ počína dobre.
     
    30
    Po Chielliniho zadovke sa na zadnej žrdi objavil Arturo Vidal, ktorý však cez Bellusciho nezakončil.
     
    29
    Catania sa teraz musí brániť. Na pravej strane bol zastavený Lichtsteiner, ale Švajčiar vybojoval aspoň rohový kop.
     
    28
    Manažéri svojich mužstiev tak na lavičkách neprečkali ani úvodnú polhodinu stretnutia. Pomerne radikálne rozhodnutie od Damata.
     
    27
    O prvú zaujímavú, ale nie už tak futbalovú, situáciu sa postarali obaja tréneri, ktorých Bergessiov lakeť vyhodil z konceptu a v diskusii o druhej žltej karte pre domáceho útočníka si skočili do vlasov. Antonio Damato reagoval ich vykázaním na tribúnu!
     
    26
    Gonzalo Bergessio si zabalancoval na hrane druhej žltej karty, keď lakťom tentokrát zasiahol Bonucciho. Damato ju však neudelil.
     
    25
    Na druhej strane sa zahrával voľný kop, ktorý si vo vápne našiel Rolínovu hlavu. Ten ale zakončoval dva metre mimo.
     
    24
    Toto ešte ten okamžik nebol. Pablo Osvaldo si spracoval na hranici šestnástky loptu, no z otočky zakončoval iba vysoko nad.
     
    23
    Juventus zatiaľ nespĺňa rolu jednoznačného favorita a zaujímavejší futbal hrá Catania. Juve je však mužstvom okamžiku.
     
    22
    Catania opäť tlačila na pravej strane, odkiaľ napokon priletel center od Izca. Ten si však našiel iba náhradníka Storariho.
     
    21
    Činil tak i prostredníctvom rohového kopu, ktorý sa odrazil k Vidalovi. Ten však loptu napálil iba vysoko nad.
     
    20
    Po zmätkoch v šestnástke hostí odpálil loptu do bezpečia až Bonucci. Juventus Turín sa potrebuje nadýchnuť.
     
    19
    Barrientosa fauloval Andrea Pirlo a preto sa kopal voľný kop. Pred Norberto Gyömbér hlavičkoval Bonucci a nasledovať bude i roh.
     
    18
    Nuž, Catania zatiaľ produkuje zaujímavý futbal a odhodlane sa tlačí dopredu. To sa nezaujatým priaznivcom musí páčiť.
     
    17
    Catania pokračuje v ofenzíve. Plašil centroval na Barrientosa, no pred ním odvracal Bonucii. Následnú Monzónovu strelu v sklze pokryl Cáceres.
     
    16
    Zmenu sa snažil priniesť Lodi, ktorý sa z dvadsiatich metrov odhodlal k strele. Tá však letela iba vysoko nad brvno.
     
    15
    Skutočne je to zatiaľ viac o bojovnosti, než o futbalovej kráse. Stav 0:0 bude domácim postupom času vyhovovať stále viacej.
     
    14
    Kartové predstavenie Antonia Damata pokračuje. Na polovici ihriska Pablo Osvaldo dohral Rinauda a za svoju ostrú kosu taktiež vidí žltý trest.
     
    13
    Na trávniku sa odohráva skutočný boj a k tomu je prinútený i Juventus. Stará Dáma dnes nedostane nič zadarmo.
     
    12
    Domáci sa ubránili i po akcii Islu. Na pravej strane si ho dokázal postrážiť Bellusci a rozohrávať tak môže gólman Andújar.
     
    11
    Rozohrával hop samozrejme Andrea Pirlo, ktorý ale z nejakých dvadsiatich metrov pálil iba do zadnej tyčky. Dobrá správa pre Calcio.
     
    10
    Pozor teraz pred domáce vápno, kde po peknom sóle padol Carlos Tévez. Bude z toho priamy kop pre Starú Dámu.
     
    9
    Catania sa mohla dostať do prekvapivého vedenia. Na ľavej strane sa šikovne prekľučkoval Fabián Monzón, ktorý mohol centrovať do vápna. Namiesto toho ale prihrával na hranicu šestnástky, kde bol osamotený jeho menovec Rinaudo. Ten to skúsil z prvej a jeho ambiciózna strela letela len tesne nad ľavý horný roh Storariho bránky.
     
    8
    Na Stadio Angelo Massimino opäť vzplanuli vášne po tom, čo Rolína vo vzduchu zasiahol lakťom Chiellini. Tomu v zápätí rovnakou mincou oplácal Bergessio, ktorý si navyše z tohto súboja odnáša i žltú kartu.
     
    7
    Loptu do bezpečia odvracal dnešný kapitán Chiellini, ktorý poriadne zvrieskol na svojich spoluhráčov. Domáci naďalej pri chuti.
     
    6
    Catania sa ale začína odvažovať a do ofenzívy sa púšťa s veľkou verbou. Izco na pravej strane dokonca vybojoval rohový kop.
     
    5
    Domáci priaznivci divočili pri prvej útočnej akcii Catanie. Z ľavej strany centroval Barrientos, ale Bergessio sa k lopte nedostal.
     
    4
    Úvod stretnutia je však poriadne vyšpičkovaný. Náboj sa prenáša i na tribúny, kde je panuje poriadne hustá atmosféra.
     
    3
    Norbert Gyömbér hneď v úvode privítal Carlosa Téveza na Sicílii a Antonio Damato ho pre zmenu pozdravil žltou kartou.
     
    2
    Juventus začína hneď od úvodu smažiť svojho súpera. Začiatok stretnutia priniesol dva rohové kopy hostí a po tom druhom sa dokonca za Andújarom vlnila sieť. Vidal však zakončoval z postavenia mimo hru.
     
    1
    Úvodný výkop stretnutia je za nami. Obstarali ho hostia, ktorí nastupujú v tradičnej bielo-čiernej sade dresov. Catania taktiež v klasickej kombinácii zľava-doprava.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    Catania Calcio: Andújar – G. Bellusci, Gyömbér, Rolín – Izco (C), Rinaudo, Plašil, Lodi, Monzón – Bergessio, Barrientos
    Náhradníci: Ficara – G. Peruzzi, Leto, P. Álvarez, K. Boateng, Keko, Petkovič, C. Capuano, Biraghi, Legrottaglie, Fedato

    Juventus Turín: Storari – M. Cáceres, Bonucci, Chiellini (C) – Lichtsteiner, A. Vidal, Padoin, Pirlo, Isla – Osvaldo, Tévez
    Náhradníci: Buffon – Giovinco, Llorente, K. Asamoah, Quagliarella, Romagna, Gerbaudo

    Rozhodca: Antonio Damato – F. Posado, A. Marrazzo – L. Manganelli.
     
    Vitajte v Catanii, kde zakončíme 29. kolo talianskej Serie A. Na Sicíliu prichádza zatiaľ nekorunovaný kráľ Juventus.

    Na Stadio Angelo Massimino to bude obligátna bitka prvého s posledným. Oba tímy delí priepastných 55 bodov a ak by sa tento rozostup nezvýšil o ďalšie tri body, rovnalo by sa to obrovskej senzácii. Akým rozdielom sa teda skončí súboj Dávida s Goliášom?

    Tabuľkové postavenie:

    20. Catania: 4 – 8 – 16; skóre 21:49; body 20
    1. Juventus: 24 – 3 – 1; skóre 64:19; body 75

    Forma:

    Catania : P – R – P – P – V – R
    Juventus: V – V – R – V – V – V

    Desať kôl pred koncom ligového ročníka stráca Catania štyri body na záchranu. Momentálne sa ale zdá, že sa nemá od čoho odraziť. Minulé kolo na to mala dokonalú príležitosť, keď cestovala na pôdu vtedy ešte posledného Sassuola. Skutočne sa zdalo, že ten zápas bude bodom zvratu.
    Rossazzurri po polčase viedli 1:0, no Sassuolo sa v druhom polčase pozviechalo a trojgólovou smršťou otočilo stretnutie (1:3). Tieto body budú Slonom v závere určite chýbať. Zvlásť pri pohľade na momentálnu výkonnosť. Elefanti totiž z posledných jedenástich súťažných stretnutí vyhrali jediné (Lazio 3:1).

    Čo zmôže mužstvo s takouto výkonnosťou, keď sem príde fenomenálny Juventus. Ten v posledných dvadsiatich ligových stretnutiach stratil iba štyri body (Lazio 1:1 a Hellas 2:2)! Celkovo s ním ťahala za dlhší koniec iba Fiorentina, ktorá ešte v októbri vyhrala 4:2. O niečo horšie je to v ostatných súťažiach. V Coppa Italia sa Stará Dáma porúčala už v štvrťfinále (AS Rím 0:1) a v Lige majstrov dokonca po skupinovej fáze (1. Real; 2. Galatasaray).
    Zostala tak pre ňu „iba" Európska liga, kde sa po vyradení Trabzonsporu, v týždni revanšovala i Fiorentine. Po domácej remíze 1:1 bianconeri zvládli odvetu, keď vo Florencii Pirlovym gólom zvíťazili 1:0.

    Vzájomné zápasy:

    30.10.2013; Juventus – Catania 4:0
    (Vidal, Pirlo, Tévez, Bonucci)

    10.03.2013; Juventus – Catania 1:0
    (Giaccherini)

    28.10.2012; Catania – Juventus 0:1
    (Vidal)

    18.02.2012; Juventus – Catania 3:1
    (Pirlo, Chiellini, Quagliarella – Barrientos)

    25.09.2011; Catania – Juventus 1:1
    (Bergessio – Krasič)

    23.04.2011; Juventus – Catania 2:2
    (2x Del Piero – A. Gómez, Lodi)

    Catania naposledy vyhrala nad Starou Dámou ešte v decembri 2009 (1:2). Na vtedajšom Stadio Olimpico o tom tri minúty pred koncom rozhodol Mariano Izco.
    Odvtedy trikrát remizovala a šesťkrát prehrala. Jednoznačne skončil i jesenný súboj, v ktorom bielo-čierni triumfovali 4:0.

    Absencie:

    Domácim dnes určite bude chýbať zranená dvojica Lucas Castro a Sergio Almiron. Trápi ich však i niekoľko otáznikov.
    Až tesne pred zápasom sa bude rozhodovať o pripravenosti Frisona, Rolina a Spolliho. Všetci traja budú musieť prejsť lekárskou prehliadkou.

    Juventus trápi ešte viacej problémov. Do Catanie nezavítajú zranení Barzagli, Peluso, Pepe a Ogbonna.
    Pre kartový trest sa sicílskeho výletu nezúčastní ani Paul Pogba. Otázna zostáva pripravenosť Marchisia, Giovinca a Vučiniča.

    Napriek tomuto lazaretu by Juventus mal zvládnuť svoju rolu favorita s veľkou gráciou. Proti Catanii si bodovú stratu určite nepripúšťa. Dnes by malo ísť predovšetkým o gólový rozdiel, než o otázku víťazstva.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 20:45.

    Erik Farkaš

    Góly: 59. Tévez

    Karty:   3. Gyömbér (CAT), 8. Bergessio (CAT), 87. Rolín (CAT) – 14. Osvaldo (JUV)   67. Bergessio (CAT)


    Catania Calcio: Andújar – G. Bellusci, Gyömbér, Rolín – Izco (C), Rinaudo, Plašil, Lodi, Monzón – Bergessio, Barrientos
    Náhradníci: Ficara – G. Peruzzi, Leto, P. Álvarez, K. Boateng, Keko, Petkovič, C. Capuano, Biraghi, Legrottaglie, Fedato

    Juventus Turín: Storari – M. Cáceres, Bonucci, Chiellini (C) – Lichtsteiner, A. Vidal, Padoin, Pirlo, Isla – Osvaldo, Tévez
    Náhradníci: Buffon – Giovinco, Llorente, K. Asamoah, Quagliarella, Romagna, Gerbaudo

    Rozhodca: Antonio Damato – F. Posado, A. Marrazzo – L. Manganelli