Bilbao – Getafe 1:0 (kon.) | Osasuna – Sevilla 1:2 (kon.) | Real Betis – Atlético Madrid 0:2 (kon.)
Valencia – Villarreal 2:1 (kon.) | Real Madrid – Barcelona 3:4 (kon.)
koniec
Valencia CF
2:1 (2:0)
Villarreal CF
Nedeľa 23.03.2014, 19:00 • Estadio de Mestalla, Valencia • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    Je dobojované, Valencia si napokon ustrážila náskok a aj napriek inkasovanému gólu z 84. minúty už súpera do ničoho nepustila a tak všetky tri body zostanú práve domácemu celku. Jediný gól druhého polčasu strelil ako už bolo spomínané v 84. minúte dos Santos. Valencia dnes bola jednoznačne lepším tímom a víťazstvo si určite zaslúžila.

    Valencia po dnešnom zápase v tabuľke preskočí Levante a Espanyol a bude jej patriť 8. miesto hneď za Villarrealom.

    Odomňa je to všetko, ďakujem Vám za pozornosť a niekedy nabudúce dovidenia. (20:53:33)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Hostia to ešte skúšajú dlhými nakopávanými loptami, tie ale končia vždy len na kopačkách domácich obrancov, ktorý ich následne posielajú až na polovicu súpera.
     
    90+2
    Začala sa posledná minúta nadstavenia, momentálne sa hrá na polovici Villarrealu, vyzerá to tak, že Valencia si už tesný náskok nenechá vziať.
     
    90+1
    Center do šestnástky Valencie bol príliš prudký a skončil až za postrannou čiarou.
     
    90+1
    Štvrtý rozhodca popri tom signalizuje, že nad rámec riadnej hracej doby sa ešte budú hrať extra 2 minúty.
     
    90
    Aquino ešte vykresal iskierku nádeje pre svoj tím, na súperovej polovici si vypýtal faul a on sám bude zahrávať priamy kop.
     
    89
    Perbet to teraz poriadne zbabral. Po dobrej prihrávke do behu sa mu podarilo loptu spracovať a nebyť toho, že si loptu hodil príliš dopredu a tá mu následne ušla, rútil by sa sám na domáceho brankára.
     
    88
    Cartabiu na krídle nahradil Vargas a podobným štýlom hry sa aj jemu podarilo vyviezť loptu do bezpečnej vzdialenosti od vlastnej brány.
     
    87
    Domáci hráči získali loptu, držia ju na svojich kopačkách aj napriek viacerým nepresnostiam v rozohrávke, čas na strelenie vyrovnávajúceho gól rýchlo plynie.
     
    86
    Ďalšiu útočnú snahu Villarrealu zastavilo signalizované postavenie mimo hry útočiaceho hráča.
     
    86
    Valencia vytrvalo bráni, jedinou výnimkou je vpredu vysunutý Paco Alcácer, ktorý je pripravený potrestať akékoľvek zaváhanie hráčov hostí.
     
    85
    Vyzerá to tak, že dnes nás ešte čaká dráma, na prípadné vyrovnanie zostáva "žltej ponorke" ešte 5 minút riadnej hracej doby.
     
    84
    Villarreal dal gól! Ako blesk z čistého neba prišiel prvý gól Villarrealu! Obrana akosi pozabudla na GIOVANIHO DOS SANTOSA, ktorý sa po prihrávke z ľavého krídla dostal do dobrej streleckej pozície, navyše nebol nikým bránený, takže s prekonaním brankára príliš veľa práce nemal.
     
    83
    A práve Cartabia je posledným striedajúcim hráčom, dnes na ihrisku odviedol kus dobrej roboty, čerstvou posilou je Vargas.
     
    82
    Cartabia vyviezol loptu až k rohovej zástavke, tam nazbieral cenné sekundy a okamžite šprintuje naspäť aby sa zapojil do obrannej činnosti.
     
    81
    Posledné minúty sa hrá najmä na polovici Valencie, tá ale drží útočiacich hráčov veľmi ďaleko od brány a Guaita v podstate nemusel zasahovať. Jeho obrana mu dnes veľmi pomáha.
     
    80
    Možno to zmení Moisés, ktorý nastúpi na posledných desať minút. Na ihrisku vymení Caniho.
     
    79
    Villarreal sa veľmi ťažko dobýva domáca brána, všetci hráči Valencie sa totiž zapojili do obrannej hry a namiešali poriadny betón.

    Andrej Marienka

    Góly: 35. Fuego, 44. Fuego – 84. Santos

    Karty:   45. Pereira (VCF), 78. Cartabia (VCF) – 34. Pina (VIL), 45. Pina (VIL), 61. Torres (VIL)


    Valencia CF: Diego Alves – Juan Bernat, Mathieu, Víctor Ruíz, João Pereira – Kéita, Javi Fuego – Cartabia, Dani Parejo, Barragán – Paco Alcácer
    Náhradníci: Guaita – Rúben Vezo, Oriol Romeu, Jonas, Vargas, Míchel, Vinícius Araújo

    Villarreal CF: Sergio Asenjo – Jokić, Dorado, Musacchio, Jaume Costa – Cani, Pina – Óliver Torres, Bruno – dos Santos, Uche
    Náhradníci: Juan Carlos – Pantić, Perbet, Trigueros, Aquino, Jonathan Pereira, Moisés

    Rozhodca: Pedro Pérez – José Matías, Alfonso Hernández