Buffalo – Nashville 1:4 (kon.) | Carolina – NY Rangers 3:1 (kon.) | Columbus – Detroit 4:1 (kon.)
Philadelphia – NJ Devils 1:2 (kon.) | Florida – Arizona 1:3 (kon.) | Pittsburgh – Washington 2:0 (kon.)
St. Louis – Dallas 2:3 (po pr.) | Minnesota – Edmonton 3:4 (2:3 po s.n.) | San Jose – Toronto 6:2 (kon.)
koniec po predl.
St. Louis Blues
2:3 (1:1, 0:0, 1:1 - 0:1)
Dallas Stars
cz Streda 12.03.2014, 01:10 • Scottrade Center, St. Louis • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    63:42
    Dallas právě vstřelil branku!
    Seguin za bránou posunul puk za sebe na Daleyho, jenž obkroužil domácí klec a poslal puk do pravého kruhu na nikým nehlídaného JAMIEHO BENNA, jenž svou pohotovou střelou rozhodnul o vítězství Stars. Asistence: Trevor Daley, Tyler Seguin.
     
    61:30
    Cole mohl rozhodnou utkání, když dostal puk mezi kruhy a Thomas již ležel na zemi, ale domácí hráč netrefil bránu Stars.
     
    57:44
    Roussel dokázal udržet puk v útočném pásmu a následně jej poslal před branku, kde byl Mueller, který již čelil Millerovi, ale ten jej perfektně vychytal svou lapačkou.
     
    52:00
    Střela Bouwmeestera od modré byla před Thomasem tečována a brankář Dallasu dokázal zasáhnout ve velmi krkolomné pozici.
     
    45:01
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Blues vyhráli následné vhazování a Tarasenko chtěl nahodit puk před bránu Stars, ale kotouč se odrazil na modrou, kde byl ROMAN POLÁK, jenž svou ránou vyrovnal stav utkání. Asistence: Vladimir Tarasenko, Patrick Berglund.
     
    42:19
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars jdou do vedení! Backes udělal na útočné modré obrovskou hrubici a puku se chopil Ja. Benn, jenž vyslal do úniku ANTOINA ROUSSELA, který i s trochou štěstí procpal puk za Millera. Asistence: Jamie Benn.
     
    39:56
    Na trestnou lavici nakonec putují shodně na dvě minuty Antoine Roussel (DAL) za naražení na mantinel a Alex Pietrangelo (STL) za sekání.
     
    39:10
    Whitney vystřelil puk na bránu Blues, kde jej srazil jeden z domácích a puk se pouze klouzal směrem na Millera, kde ještě byl Horcoff, který zakončoval z otočky a domácí brankář musel předvést skvělý zákrok.
     
    34:12
    Whitney nahrál do jízdy Eakinovi, jenž svou pohotovou střelou trefil brankovou konstrukci domácí brány!
     
    30:11
    Shawn Horcoff (DAL) je vyloučen na dvě minuty za hru vysokou holí, a tak budou hrát Blues po reklamní pauze přesilovou hru.
     
    23:30
    Alexander Steen (STL) však následně poslal Goligoského do brány Stars, a tak domácí útočník vyfasoval dvě minuty na trestné lavici.
     
    19:08
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využívají přesilovou hru! Whitney poslal puk na modrou, odkud vypálil tvrdou ránu Goligoski, kterou Miller vyrazil před sebe, kde byl COLTON SCEVIOUR, jenž se prodral k dorážce a poslal puk za záda domácího brankáře. Asistence: Alex Goligoski, Ray Whitney.
     
    18:33
    Kde si nakonec hostující útočník došel pro faul, a tak budou hrát Stars svou první přesilovou hru, protože je na dvě minuty vyloučen Kevin Shattenkirk (STL) za držení.
     
    16:06
    Ihned po skončení přesilové hry se ocitnul ve velmi dobré pozici mezi kruhy Shattenkirk, ale domácí hráč zřejmě trefil brankovou konstrukci.
     
    13:58
    Ryan Garbutt (DAL) poslal Jackmana na hrazení, a tak si hostující útočník půjde posedět na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    13:01
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Paajarvi si dokázal s pukem vybruslit před bránu Stars, kde ještě jeho následnou střelu vyrazil Thomas mezi kruhy, kde si však najel nikým nehlídaný ALEX PIETRANGELO, jenž vstřelil puk do odkryté brány Stars. Asistence: Magnus Pääjärvi, Maxim Lapierre.
     
    09:07
    Máme tu první vyloučení v utkání, když je vyloučen Kevin Connauton (DAL) na dvě minuty za hákování.

    Jan Matúš

    Góly a asistencie: 14. Pietrangelo (Pääjärvi, Lapierre), 46. Polák (Tarasenko, Berglund) – 20. Sceviour (Goligoski, Whitney), 43. Roussel (Ja. Benn), 64. Ja. Benn (Daley, Seguin)


    St. Louis Blues: Miller (Elliot) – Bouwmeester, Pietrangelo, Jackman, Shattenkirk, Cole, Polák – Steen, Backes, Oshie – Schwarz, Berglund, Tarasenko – Morrow, Roy, Ott – Pääjärvi, Lapierre, Reaves.
    Trenér: Ken Hitchcock.

    Dallas Stars: Thomas (Nilstorp) – Goligoski, Daley, Jo. Benn. Dillon, Connauton, Gonchar – Ja. Benn, Seguin, Nichuskin – Cole, Eakin, Sceviour – Roussel, Fiddler, Mueller – Whitney, Horcoff, Garbutt.
    Trenér: Lindy Ruff.

    Rozhodca: VanMassenhoven, McCauley – Murray, Nowak

    Diváci: 16 763