NY Islanders – Calgary 2:4 (kon.) | NY Rangers – Edmonton 1:2 (kon.) | Philadelphia – Colorado 3:1 (kon.)
Washington – Winnipeg 4:2 (kon.) | Montreal – Vancouver 5:2 (kon.) | Ottawa – Buffalo 3:2 (kon.)
Tampa Bay – Toronto 1:4 (kon.) | Florida – Detroit 1:3 (kon.) | St. Louis – Boston 3:2 (po pr.)
Minnesota – Nashville 3:2 (po pr.) | LA Kings – Columbus 2:1 (po pr.)
koniec
Tampa Bay Lightning
1:4 (0:0, 0:1, 1:3)
Toronto Maple Leafs
cz Piatok 07.02.2014, 01:30 • Tampa Bay Times Forum, Tampa • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:08
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tah hrát bez brankáře však domácímu týmu ani náhodou nevyšel, Kessel ve středním pásmu narazil TYLEROVI BOZAKOVI, který kousek za červenou čarou trefil odkrytou branku Tampy Bay – 1:4! Asistence: Phil Kessel.
     
    50:28
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácí dokázali začarovanou branku Toronta pokořit a necelých deset minut před koncem snižují na rozdíl jediné branky! Rychlý protiútok domácích povýšil na šanci milimetrovou přihrávkou St. Louis, jenž vyslala do samostatného úniku ONDŘEJE PALÁTA! Český útočník sám před Bernierem nezaváhal a vykřesal pro domácí drobnou naději – 1:3! Asistence: Martin St. Louis a Tyler Johnson.
     
    48:10
    Toronto právě vstřelilo branku!
    O vítězi dnešního zápasu je v tuto chvíli s největší pravděpodobností rozhodnuto! Náhradní brankář Desjardins si rozhodně nevybírá nejlepší třetinu. Po nepřesném vyhození se puk dostal na modrou čáru, odkud ho na branku vyslal Gunnarsson. Jeho ránu sice brankář Lightning vyrazil, následnou nepovedenou dorážku JAMESE VAN RIEMSDYKA si smolně vlastní nohou srazil do sítě – 0:3! Asistence: Carl Gunnarsson a Phil Kessel.
     
    42:19
    Toronto právě vstřelilo branku!
    A pro hosty je to rázem o mnoho veselejší! Blesková útočná akce Maple Leafs skončila na hokejce JAY MCCLEMENTA, který dokázal překonat brankáře Desjardinse obdobou Forsbergovy kličky – 0:2! Asistence: David Clarkson.
     
    27:57
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Máme zde úvodní zápletku v podobě změny skóre, jako první se v dnešním duelu prosazují hosté! Nikolaj Kuljomin chytrou přihrávkou našel našlápnutého MASON RAYMONDA, jenž se dvěma rychlými kroky dostal za obranu a vstříc brankáři nezaváhal! Udělal mu bekhendovou kličku a poté poslal puk nekompromisně pod víko – 0:1! Asistence: Nikolaj Kuljomin a Morgan Rielly.

    Petr Dejnožka

    Góly a asistencie: 51. Palát (Louis, Johnson) – 28. Raymond (Kuljomin, Rielly), 43. McClement (Clarkson), 49. Van Riemsdyk (Gunnarsson, Kessel), 58. Bozak (Kessel)


    Tampa Bay Lightning: Bishop (41. Desjardins) – Gudas, Carle, Salo, Hedman, Brewer, Barberio, Cote – St. Louis, Johnson, Palát – Purcell, Filppula, Killorn – Kučerov, Pyatt, Brown – Crombeen , Thompson, Malone
    Toronto Maple Leafs: Bernier (Reimer) – Phaneuf, Gunnarsson, Gardiner, Ranger, Rielly, Gleason – Kessel, Bozak, Van Riemsdyk – Kuljomin, Kadri, Lupul – Clarkson, McClement, Raymond – Orr, Smithson, Bodie

    Rozhodca: Charron, Joannette – Nowak, Shewchyk