Getafe – Rayo Vallecano 0:1 (kon.) | Real Betis – Osasuna 1:2 (kon.) | Espanyol – Real Madrid 0:1 (kon.)
Levante – Malaga 1:0 (kon.)
koniec
Levante UD
1:0 (1:0)
Malaga CF
Nedeľa 12.01.2014, 21:00 • Estadio Ciudad de Valencia (Valencia) • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    81
    Komickým pádom v šestnástke sa snažil vypýtať penaltu Camarasa. Rozhodca však správne rozpažil, čo sa nepáčilo Pedrovi Ríosovi. Ten vidí za následné protesty žltú kartu.
     
    75
    García si na pravom krídle nádherne obhodil Samuela Garcíu, ktorý ho však následne stiahol k zemi a právom tak vidí žltú kartu.
     
    73
    Na polovici ihriska bol nepríjemne dohratý Portugalčan Duda. Po nepeknom zákroku vidí žltú kartu Nikos Karabelas.
     
    67
    Nervozita na trávniku pokračuje. Kartový trest vidia i domáci, keď sa nepekným zákrokom prezentoval na polovici ihriska David Barral.
     
    66
    Po lakti domáceho Juanfrana sa mala takisto ťahať žltá, čo však Mallenco nerobí. Kartičku uvidel až protestujúci Sergio Sánchez.
     
    64
    Jesús Gámez predviedol škaredý zákrok lakťom, po ktorom mohol vidieť i červenú. Nakoniec vidí iba žltú a ani s tou nie je spokojný. Juanfran, ktorý sa zvíja na zemi, by nesúhlasil.
     
    61
    Fernando Tissone sa prezentoval ostrou kosou na polovici ihriska, po ktorej sa na zemi ocitá Camarasa. Tissone vidí za svoj zákrok i žltú kartu.
     
    44
    Tlak hostí už začínal byť neúprosný, ale domáci sa budú môcť nadýchnuť po hlúpom faule Flávia Ferreiru. Ten netakticky fauloval na polovici ihriska Xumetru a domáci sa tak môžu na konci polčasu nadýchnuť.
     
    25
    Domáci sa po rohovom kope nepresadili a práve naopak, Pedro López musel zastaviť rýchly protiútok hostí. Po podrazení Eliseua vidí žltú kartu.

    Erik Farkaš

    Góly: 19. Barral

    Karty:   25. López (LVN), 67. Barral (LVN), 73. Karabelas (LVN), 81. Ríos (LVN) – 44. Flávio (MLG), 61. Tissone (MLG), 64. Gámez (MLG), 66. Sánchez (MLG), 75. Samu (MLG)


    Levante UD: K. Navas – P. López, Vyntra, Karabelas, Juanfran (C) – S. Junior, S. Pinto – Xumetra, R. García, Ivanschitz – Barral
    Náhradníci: Jiménez – Rodas, El Zhar, Ángel, El Adoua, Pedro Ríos, Camarasa

    Malaga CF: Caballero – Gámez, S. Sánchez, Weligton, Eliseu – Camacho, Tissone – Duda (C), Portillo, Samu – Santa Cruz
    Náhradníci: Kameni – Flávio, Anderson, Morales, Chen, Juanmi, Darder

    Rozhodca: Alberto Undiano Mallenco – R. Díaz, R. Cabanero – F. Castillejo