Turín – Fiorentina 0:0 (kon.) | Bergamo – Catania 2:1 (kon.) | AS Rím – CFC Janov 4:0 (kon.)
Cagliari – Juventus 1:4 (kon.) | Hellas Verona – Neapol 0:3 (kon.) | Sassuolo – AC Miláno 4:3 (kon.)
koniec
U.S. Sassuolo Calcio
4:3 (3:2)
AC Miláno
Nedeľa 12.01.2014, 20:45 • Stadio Città del Tricolore, Reggio Emilia (Taliansko) • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    Je dobojované!
    V úvode druhého polčasu opäť začali oveľa lepšie hráči domáceho Sassuola, ktorí sa po góle, koho iného ako Domenica Berardiho dostali do dvojgólového vedenia 4:2. Následne sa hralo veľmi vyrovnane na oboch stranách a Milánčania napokon zabrali až v závere zápasu, keď sa najskôr v 86. minúte presadil Riccardo Montolivo a následne v 88. minúte zazvonila za gólmanom Pegolom len horná žrď jeho brány po hlavičkovom zakončení od Pazziniho.

    Domáci Domenico Berardi uhral pre domáce Sassuolo svojimi štyroma gólmi jasné tri body, zatiaľčo Milánčania ostávajú bez bodu.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch zo zápasov Serie A.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (22:42:48)
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    90+5
    Rossoneri si poriadne nerozumeli vo svojej útočnej kombinácii a po ďalekom centri od Boneru sa aktívny Pazzini dostal len do ofsajdovej pozície.
     
    90+4
    Nadstavený čas sa pomaly, ale isto blíži k svojmu koncu. Momentálne sú pri lopte hráči hosťujúceho Milána, ktorí sa snažia niečo zaujímavé vymyslieť. Dobrý center z pravej strany od Hondu bol však tentokrát odvrátený do bezpečia.
     
    90+3
    Pazzini bol síce veľmi dobre bránený na ľavej strane domáceho pokutového územia, no napokon sa rozhodol zakončovať. Svojou delovkou však trafil len pozorného Marzoratiho, ktorého následne aj fauloval.
     
    90+2
    Honda odcentroval loptu pred bránu domáceho Sassuola, no napokon sa k nej dostal len obranca Gazzola, ktorý ju s prehľadom odkopol do bezpečia.
     
    90+1
    Balotelli sa s loptou veľmi dobre presúval po ľavej strane, no napokon bol neúspešný, keďže mu lopta z kopačiek ušla len za bránu domáceho Sassuola. Po chvíli sú však Milánčania opäť pri lopte.
     
    90+
    Nadstavovať sa bude až päť minút!
     
    90
    Balotelli sa dostal k lopte v domácom pokutovom území a napokon padol na trávnik, no hlavný rozhodca ani tentokrát nenariadil pokutový kop!
     
    89
    Hosťujúci De Sciglio obdržal po tvrdom faule na domáceho Flora Floresa v strede ihriska jasnú žltú kartu.
     
    88
    Hráči domáceho Sassuola mali tentokrát naozaj obrovské šťastie, že neinkasovali vyrovnávajúci gól! Po tvrdej strele z ľavej strany od Balotelliho gólman Pegolo loptu ešte vyrazil, no na následnú hlavičku od Pazziniho už nemal nárok. Pazzini však trafil len hornú žrď domácej brány!
     
    87
    Domáci tréner Di Francesco posiela na trávnik aj tretie a zároveň posledné striedanie. Namiesto Kurtiča posiela na trávnik oddýchnutého Marzoratiho.
     
    86
    AC Miláno dalo gól!
    Rossoneri dokázali v závere zápasu vsietiť kontaktný gól, keď sa k lopte na pravej strane po dobrej prihrávke od de Jonga dostal RICCARDO MONTOLIVO, ktorý svojou nekompromisnou delovkou poriadne prekvapil domácu defenzívu na čele s gólmanom Peholom, ktorý inkasoval aj potretíkrát v zápase.
     
    85
    Milánčania sú pri lopte a snažia sa niečo zaujímavé vymyslieť, no zatiaľ sa im v tom veľmi nedarí. Sassuolo sa v závere zápasu bráni naozaj veľmi dobre. Balotelli si po centri od Hondu pýtal penaltu, no napokon mu udelená nebola.
     
    84
    Domáci tréner Di Francesco posiela na trávnik aj druhé striedanie. Namiesto Zazu nastpuje do hry oddýchnutý Floro Flores.
     
    84
    Následne si gólman Pegolo pripísal na svoje konto skvelý zákrok, keď po tvrdej strele od Emanuelsona a nekompromisnom teči Pazziniho dokázal loptu zblokovať mimo svojej brány!
     
    83
    Honda sa dostal do zakončenia z prvej na hranici milánskeho pokutového územia, no svojou delovkou napokon trafil len ľavú žŕdku Abbiatiho brány!
     
    82
    Schelotto sebavedome podržal loptu na pravej strane, no napokon ju poslal len k milánskym obrancom, ktorí sa snažia sa snažia založiť rýchly útok a vsietiť kontaktný gól.
     
    81
    Domáci Zaza sa dostal do skvelej gólovej šance, no napokon ho od lopty odstavil pozorný Zapata! Zaza však nepríjemne dostúpil na svoj členok a musí byť ošetrovaný.

    Góly: 15. Berardi, 28. Berardi, 41. Berardi, 47. Berardi – 9. Robinho, 13. Balotelli, 86. Montolivo

    Karty:   37. Antei (SAS), 43. Ziegler (SAS), 59. Zaza (SAS), 64. Gazolla (SAS), 79. Pegolo (SAS) – 29. Bonera (ACM), 36. Balotelli (ACM), 89. De Sciglio (ACM)


    U.S. Sassuolo Calcio: Pegolo – Ziegler, Gazzola, Ariaudo, Longhi, Antei, Magnanelli, Kurtič (87. Marzorati), Chibsah, Zaza (84. Floro Flores), Berardi (78. Schelotto)
    Náhradníci: Pomini – Pucino, Missiroli, Aladje, Valeri, Rosati, Marzorati, Schelotto, Diego Farias, Floro Flores

    AC Miláno: Abbiati – Bonera, Zapata, De Sciglio, Kaká, de Jong, Emanuelson, Nocerino (55. Pazzini), Cristante (55. Montolivo), Robinho (65. Honda), Balotelli
    Náhradníci: Gabriel – Mexès, Saponara, Matri, Honda, Pazzini, Rami, Poli, Montolivo, Silvestre, Coppola, Zaccardo

    Rozhodca: De Marco – Barbirati, Marzaloni